Výroba plastových dílů na klíč – to je M.Ward Manufacturing

Výroba plastových dílů na klíč – to je M.Ward Manufacturing

SDÍLEJTE

Plast je důležitým materiálem v celé řadě průmyslových odvětví a dnes jednoznačně jako materiál dominuje. Potřebujete i vy vyrobit plastové díly pro své finální výrobky? Na výrobu přesných plastových dílů se specializuje společnost M.Ward Manufacturing.

Firma M.Ward Manufacturing dodává plastové díly pro různá průmyslová odvětví. Největším odběratelem je však automobilový průmysl, který se bez plastů neobejde. Přesné plastové výrobky vyrábí zejména z materiálů PA6, PA66, PC, ABS/PC, PMMA, PP, PPT, TPO, POM, na vyžádání i z dalších. Díly jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě, a to jak díky využívaným technologiím, tak díky zručnosti proškoleného personálu.

Kvalita pro prestižní výrobce

Z továrny firmy odchází třeba zadní kryty světel a jiné části světlometů pro automobily, ventilátory i další plastové autodíly. Firma se může pochlubit i zakázkou pro Mercedes-Benz. Pro tento automobilový gigant lisuje celé středové panely. Společnost je schopna nejen lisovat plastové díly, ale i obstřikovat plasty či různé kovové díly (obstřiky pomocí silikonových materiálů).

Malé i velké plastové díly

V sortimentu dodávaných výrobků M.Ward Manufacturing, s.r.o. najdete malé i velké plastové výlisky, které jsou vyráběny na celkem 14 vstřikolisech. Ty umožňují vyrábět plastové výrobky o hmotnosti od jednoho gramu až po desetikilogramové. Přítlačná síla vstřikolisů je 65 t, 200 t, 250 t, 350 t, 850 t, 1000 t, 1450 t a 1750 t.

Kompletní služby na klíč

Pro své zákazníky firma zhotoví prototypy i zrealizuje sériovou výrobu. Veškeré zakázky jsou realizovány v nejkratším možném čase. Zadavatelům, kteří si objednají výrobu plastových dílů, ale nemají své skladovací prostory, zajišťuje M.Ward Manufacturing i skladovací prostory. Firma nabízí komplexní služby – výrobu forem, samotné lisování a vstřikování plastů, montáž plastových výrobků i již zmíněné skladování. Veškeré informace ke službám najdete na stránkách firmy www.mwardmfg.com.

SDÍLEJTE