3D tisk na zakázku už není nic neobvyklého, a to díky startupu...

3D tisk na zakázku už není nic neobvyklého, a to díky startupu Sharplayers

SDÍLEJTE

V posledních deseti letech začal trojrozměrný tisk získávat na popularitě, neboť nachází uplatnění napříč různými odvětvími. Pravděpodobně jste už někdy zaslechli, že skrze 3D tiskárny se vyrábí třeba implantáty, ale také různé části domů a podobně. Právě v oblasti 3D tisku působí startup Sharplayers, jenž je na trhu poměrně krátce, ale i přesto si dokázal vybudovat pevné postavení, a to svými unikátními službami. Spojuje osobní přístup a extrémně rychlou výrobu 3D produktů, což žádná jiná česká firma nenabízí.

Startup poskytuje své služby především inženýrům, designérům, architektům, ale také vědcům. Pokud tedy hledáte partnera, jenž se postará o 3D tisk na zakázku, Sharplayers je ideální volbou. Zvládne zrealizovat takřka jakýkoliv model přesně podle dodané dokumentace. Obrovskou výhodou je, že nemusíte nikam chodit, neboť si 3D tisk objednáte skrze internet, a to konkrétně na webové stránce Sharplayers.cz, kde najdete poptávkový i objednávkový formulář.

Jak si objednat 3D tisk?

Žádné zdlouhavé vyřizování, přesně tím se startup Sharplayers řídí, což potvrzuje i snadný způsob objednání služby. Stačí skrze webovou stránku nahrát všechny dokumenty a soubory, specifikovat požadavky, tedy jakou požadujete kvalitu výsledků, sílu a podobně. Během tří hodin od odeslání objednávky dostanete kalkulaci, na kolik by tisk vašeho modelu vyšel. Pokud s cenou budete souhlasit, Sharplayers se pustí do práce. Jakmile bude zakázka zrealizovaná, nemusíte nikam jezdit, protože Sharplayers vám hotové výrobky zašle kurýrem. Objednat si 3D tisk na zakázku můžete z jakéhokoliv státu, nemusíte se nutně nacházet v České republice.

Sharplayers má řešení, i když nemáte materiál v dostatečné kvalitě. Odborníci jsou ochotni vám zdarma poradit, co je potřeba opravit, aby byl výsledek dokonalý, tedy podle vašich představ.

Jaké technologie 3D tisku existují?

Sharplayers má v nabídce hned dvě technologie. První je Fused Filament Fabrication (FFF) a druhý zase Stereolitografie (SLA). Oba způsoby mají své přednosti.

Fused Filament Fabrication

Jestliže požadujete rychlou a levnou cestu, jak si nechat vytisknout 3D model, tak se vám nabízí právě FFF, ovšem počítejte s tím, že rozlišení tisku je o něco nižší. Využívá se především v případě, že není vyžadována stoprocentní detailnost, například při tisku architektonických modelů, různých nástrojů a náhradních dílů či hraček. V neposlední řadě vás potěší, že výsledné výrobky jsou odolné vůči změnám teplot, tudíž je využijete klidně i venku.

Stereolitografie

Pokud je pro vás žádoucí preciznost, nabízí se vám stereolitografie, tedy SLA. Danou formou se tisknou například lékařské modely, materiál pro dentální použití, počítačový hardware a podobně. Pochopitelně je tato technologie náročnější, a tím pádem i o něco dražší než předchozí metody.

Na kolik 3D tisk vyjde?

Pravděpodobně vás zajímá i cena, na kolik takový 3D tisk vyjde. Samozřejmě výsledná cena je závislá na tom, jakou technologií tisku požadujete a jak náročný je váš model. Počítejte však s tím, že za jednu hodinu 3D tisku si Sharplayers účtuje od 50 Kč do 150 Kč. 3D tisk cena je určitě přijatelná, tudíž se nemusíte bát, že by vás výroba nějakého modelu zruinovala.

Sharplayers má na českém trhu opravdu velice dobrou pověst. Dodržuje termíny, odesílá hotové zakázky včas, snaží se minimalizovat náklady na trojrozměrný tisk a hlavně vám zašle výsledek kamkoliv, klidně i na druhou stranu planety. Staňte se tedy dalším spokojeným zákazníkem, určitě si nebudete objednávat jen jednou, neboť 3D tisk je budoucnost.

SDÍLEJTE