Michaela Habáňová si toho na svá křehká bedra nakládá zkrátka hodně. Je to nejen někdejší misska a modelka s téměř dokonalými mírami 93-62-94, ale i studentka vysoké školy (studuje obor fyzioterapie v Brně na Masarykově univerzitě), která se v nemalé míře věnuje cestování. Před pár dny se například na sociálních sítích chlubila nádhernými fotkami z Portugalska. Není tedy divu, že občas potřebuje prostě vypnout.

Na instagramu se pochlubila, co jí pomáhá: inspirativní čtivo, konkrétně kniha 100 způsobů, kterými si zbytečně komplikujeme život a jak s tím přestat. „Není nad pauzy mezi přednáškami,“ napsala ke snímku, kde sedí s právě zmiňovaným dílem nad šálkem kávy a něčím sladkým na zakousnutí. Vyměnit ta skripta za něco jiného vždy člověka potěší. Dostala se mi teď do rukou inspirativní kniha a je zajímavé zjistit, kolika kravinami se člověk zabývá, jaké maličkosti ho dokážou rozčílit a jak se pořád všichni, i když třeba nechtěně, srovnáváme s ostatními,“ svěřila se.

„Počtěte si sami a třeba vám to maličko ulehčí život,“ vyzvala modelka na třicet tisíc svých followerů. „Mně to třeba ulehčilo, takže už žádné stresy kvůli dortíku, dobrou chuť,“ dodala s nadhledem.

Jistě by s ní souhlasil takový herec Roman Vojtek (46), jenž se stejně jako krásná Habáňová dal na motivační literaturu a jeho receptem na bezstarostný život je především opakovaně pročítaná kniha Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le. I díky tomu je možná tolik odolný veškeré negativitě a nepřejícím lidem, kterých má v poslední době (hlavně po slavnostním oznámení chystané veselky s muzikálovou hvězdou Petrou Vraspírovou) kolem sebe až příliš...

VIDEO: Michaela Habáňová: „Missí“ nemoc mě nepostihla! S přítelem je od 15 let

Video
Video se připravuje ...

Misska Michaela Habáňová: „Missí“ nemoc mě nepostihla! S přítelem je od 15 let. Markéta Reinischová

Fotogalerie
25 fotografií