Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Sebevražedná Paris Jackson slaví 21: Táta Michael (†50) jí zničil život údajnou pedofilií!

Sebevražedná Paris Jackson slaví 21: Táta Michael (†50) jí zničil život údajnou pedofilií!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 83 fotografií
Je co slavit?
Paris Jackson (21) je zase o rok starší, příliš mnoho důvodů k oslavám ale nemá. Jediná dcera zesnulého Michaela Jacksona (†50) se už dvakrát pokusila o sebevraždu. Poprvé v roce 2013, podruhé letos v březnu, těsně po oživení skandálu údajné pedofilie jejího otce. Krále popu nařkla ve filmu Leaving Neverland dvojice dnes již dospělých mužů, že je v dětství pohlavně zneužíval. A tak si podle amerických médií Paris podřezala žíly, z pokusu vzít si život ale vyvázla bez úhony.!!

Paris Jackson (21) od narození nemá jednoduchý život. A není divu, být dcerou Michaela Jacksona (†50) by ustál málokdo. Bohatství, světová sláva, ale i pronásledování paparazzi a obvinění z pedofilie. V takovém prostředí Paris vyrůstala.

A byl by zázrak, kdyby se to neprojevilo. V roce 2013, čtyři roky po smrti krále popu, se tehdy patnáctiletá Paris poprvé pokusila zabít. Podřezala si žíly, skončila v nemocnici a potom ji na několik týdnů zavřeli do psychiatrické léčebny.

Když už to vypadalo, že se z holky, kterou sužují těžké deprese, stává člověk s nadějí na normální život, vypustili do světa šokující dokument Leaving Neverland. V něm dvojice Wade Robson a James Safechuck tvrdí, že je Michael Jackson v dětství dlouhodobě sexuálně zneužíval.

Pouhý týden po březnové premiéře se podle amerického webu TMZ.com pokusila Paris podruhé o sebevraždu. Znovu si měla podřezat žíly, příjem na ambulanci potvrdili i lékaři z losangeleské nemocnice. Dívka ale popírá, že by si chtěla ublížit. Na Twitteru uvedla, že novináři jsou prolhaní, ošetřit prý potřebovala kvůli jinému zranění.

Hlasy z blízkého příbuzenstva ale nelze přeslechnout, Paris se má znovu utápět v depresích, za nimiž stojí právě Michaelova údajná pedofilie. Ať už je pravda kdekoliv, přejeme Paris jen to nejlepší a především už žádné sebevražedné myšlenky.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy