Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2019 18:35:42

Mystifikování čtenářů

Mystifikování čtenářů

Takhle se vytváří veřejné mínění ve prospěch stran zastoupených v parlamentu. Velký titulek v dnešním Právu: "Na státu visí všechny strany, loni jim poslal půl miliardy"

Dnes vyšel v Právu titulek: "Na státu visí všechny strany, loni jim poslal půl miliardy". Právo tím myslí a dále v textu vysvětluje že stát poslal tu sumu parlamentním stranám To jest ANO, ODS, Pirátům. SPD, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP09 a STAN. Například z naší euroskeptické orientace SPD to bylo 34, 3 milionů za rok.
Ovšem povrchní čtenář, který z nedostatku času čte jenom titulky, tak si myslí, že všem stranám a hnutím. A to je velice zavádějící. Nám ROZUMNÝM a další mimoparlamentním stranám jako např. Národní demokracie, Soukromníci, Realisté atd neposlal ani korunu.Takže využívám této možnosti, alespoň zde, v Parlamentních listech uvést věc na pravou míru.Není však třeba zoufat. I bez peněz lze dosáhnout skvělého úspěchu ve volbách, když máte silné idee a čistotu v jejich prosazováníMgr. Petr Hannig, předseda Rozumných a kandidát (č.2) koalice ROZUMNÍ a Národní demokracie - STOP MIGRACI - NECHCEME EURO ve volbách do parlamentu EU
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama