3. 4. 2019

Matky na tahu pokračují jako spin-off

Trojka oficiálně zrušena, ale i tak se můžeme těšit na další film. S kým bude spin-off?

hlavní obrázek

Pokud vás neodolatelné, svérázné a vtipné maminy v podání Mily Kunis, Kristen Bell a Kathryn Hahn bavily natolik, že byste si po dvou filmech klidně dali pokračování, musíme vás zklamat. Trojka nebude. Ano, plánovala se, ale nyní byla ofiko zrušena. Nemusíte ale věšet hlavu, úplně se s nimi nerozloučíme.

Bude totiž spin-off – film, který bude jejich příběh rozšiřovat. O něj se postarají matky matek, tedy babičky, které jsme poznali ve druhém díle Matky na tahu o Vánocích. Do postav babiček se vracejí herečky Cheryl Hines, Susan Sarandon a Christine Baranski. Nabízí se otázka, zda se ve filmu objeví i jejich dcery, které celou sérii odstartovaly. Bylo by to logické, ale zatím původní herečky nejsou potvrzené. Můžeme jen doufat, že je nepřeobsadí.

Pozitivní zprávou také je, že se vracejí stejní tvůrci, tedy Jon Lucas a Scott Moore, kteří stojí za úspěchem prvních dvou dílů. Tím pádem bychom čekat stejnou úroveň kvality, snad i lepší. A jak se bude spin-off jmenovat? Ano, samo se to nabízí – Bad Moms' Moms. Příběh či datum premiéry zatím nevíme.

Matky na tahu měly premiéru v roce 2016 a s rozpočtem 20 mil. $ vydělaly 183,9 mil. $. O rok později přišel sequel pojmenovaný Matky na tahu o Vánocích, jehož náklady o trochu povyrostly na 28 mil. dolarů, ale celkový výdělek se snížil. Film získal z pokladen kin pouze 130 milionů.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!