QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiče na Rokycanské zaskočil muž s nákupním vozíkem - FOTKY

04.04.2019 11:52

S poměrně netradiční překážkou se museli ve středu večer vypořádat řidiči na Rokycanské v Plzni. Senior "zaparkoval" přímo na hlavním tahu nákupní vozík a šel trhat květiny...

P1090755 (3)
P1090755 (3)285612_1IMG_20190404_065510 (2)

Celkem kurózní situaci museli nakonec ve středu večer řešit strážníci na Rokycanské. Senior si přitom nebyl vedom, že by něco udělal špatně. Řidiči se ovšem museli vypořádat s podivnou překážkou na silnici.

"Řidiči jedoucí po Rokycanské ulici si mohli včera večer všimnout nedaleko místního hypermarketu zvláštního nakupujícího. Sedmdesátiletý muž si sem zajel s nákupním košíkem, který nechal stát v jízdním pruhu a šel si natrhat květiny," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Právě řidičům nadělal muž největší problémy. Dlouho to tedy netrvalo a jeden z nich povolal na místo hlídku strážníků. "Na podivnou věc upozornil strážníky právě jeden z řidičů. Když na místo dorazila hlídka, tak jim muž tvrdil, že nákupní vozík nalezl odemčený na nedalekém parkovišti a trhá jen podle něj volně rostoucí květiny," pokračuje mluvčí strážníků.

Celá záležitost tím nekončí. Případem muže se bude i dál zabývat správní orgán.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24