Erotická stanice Leo TV přechází na čtyřiadvacetihodinové vysílání

4. duben 2019

Leo TV se od své konkurence odlišuje především zaměřením na tuzemský trh. Od ledna je tato stanice k dispozici také ve vysokém rozlišení.

Po celý den, tedy čtyřiadvacet hodin denně, bude od zítřka dostupná operátorům erotická stanice Leo TV, jejímž provozovatelem je společnost PK62. V současné době vysílá tento program pouze v nočních hodinách, konkrétně od 22.00 do 6.00. Kromě přechodu na čtyřiadvacetihodinové vysílání je program od začátku letošního roku dostupný operátorům také ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

Přechod na celodenní režim bude pochopitelně v režii jednotlivých operátorů. Největší kabelová firma na trhu, společnost UPC Česká republika, nabízí tuto stanici na sdílené programové pozice s kanálem Extasy, jehož provozovatelem je také PK62. Operátor Skylink již dříve ústy Jaromíra Glisníka avizoval, že z důvodu dostupnosti televize v základní nabídce na tento režim nepřejde. Podobná je i politika O2TV, která nabízí vysílání těchto programů pouze v noci, a to bez možnosti zpětného zhlédnutí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související