Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

VELKÁ PÁRTY NAD RRRAKVÍ a POLONAHÉ TANEČNICE: Divoký pohřeb Nekonečného v kostce!

+ Dalších 51 fotografií
Ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52) už je na druhém břehu, plavil se tam za zvuků své milované samby. Čtvrteční pohřeb v pražském Motole proběhl přesně tak, jak by si to třpytivý zpěvák přál. Nad rakví mu tancovaly polonahé tanečnice, šlehaly plameny a létaly konfety. Jenom jeho životní láska Zuzana Kardová to nevydržela a v slzách se zhroutila.

Každého, kdo na pohřeb Dana Nekonečného přišel v černé, by zesnulý ministr rozkoše bezpochyby profackoval. Mnoho takových smutečních hostů se ale nenašlo, už průvod z Řeporyjí k motolskému krematoriu rozzářil ulice Prahy svítivě žlutou.

Poslední rozloučení proběhlo přesně tak, jak by si to Dan přál. Věčně vysmátý šoumen měl kolem rakve místo truchlících nejbližších polonahé tanečnice, obřadní síní šlehaly plameny a všichni, kdo měli Nekonečného rádi, se s ním rozloučili s úsměvem na rtu.

Přestože na pohřbu platil přísný zákaz slz, Danova životní láska Zuzana Kardová se jim neubránila. Zhroutila se i jeho nevlastní dcera Tereza Kardová, pláč nedokázala zastavit ani Eva Pilarová Dát mu poslední sbohem přišla i další z osudových žen Lejla Abbasová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy