Fanoušci Britney Spearsové byli v pozoru, protože o sobě americká diva nedala několik měsíců vědět na sociálních sítích. Už v lednu bylo patrné, že se zpěvačkou není něco v pořádku, když ze dne na den zrušila své plánované koncerty v Las Vegas. Důvodem má být velmi vážné onemocnění tlustého střeva jejího otce Jamieho (66).

Podle serveru TMZ se nechala Britney dobrovolně zavřít do psychiatrické léčebny pro slavné, kde by měla strávit třicet dní. „To, že je její táta nemocný, se podepsalo i na ní. On málem umřel a před několika týdny prodělal další operaci. Není na tom dobře. Oni dva si jsou tak blízcí, bylo toho na ni hodně. Nic dramatického se s ní neděje, jen si uvědomila, že by si měla udělat čas sama na sebe," prozradil zdroj ze zpěvaččina okolí. 

Slavná blondýnka sama uklidnila své fanoušky prvním příspěvkem na sociálních sítích po téměř třech měsících, ve kterém sdílela citát: „Zamilujte si starat se o sebe, své tělo, mysl a duši." K příspěvku pak ještě připojila svůj popisek. „My všichni si potřebujeme udělat čas sami na sebe," napsala zpěvačka na svém instagamu. 

Britney Spearsová bojuje s psychickými problémy už od roku 2007, kdy podle svých slov spadla na úplné dno, oholila si hlavu a málem přišla o své dvě děti. Aby jí její rodina zachránila život, rozhodli se ji zbavit svéprávnosti, což trvá až doteď. A jejím právním zástupcem je právě otec Jamie.

Její o dvanáct let mladší přítel, model a fitness trenér Sam Asghari (25) chválí rozhodnutí své vyvolené na sociálních sítích. „Není to znak slabosti. Naopak, je to známka velké síly, lidi by se tím měli inspirovat. Alespoň já to tak mám," napsal íránský fešák na svém instagramu. 

VIDEO: Britney Spearsová napálila známého amerického moderátora

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears napálila známého amerického moderátora. youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

Fotogalerie
88 fotografií