Jarní úklid nemusí být noční můrou. Vsaďte na profesionály

05.04.2019 8:01

Jaro i blížící se Velikonoce znamenají v mnoha domácnostech hektický jarní úklid. Spoustu nervů i stresu přitom mohou ušetřit služby profesionálů. Zkuste High Security!

DSC04594

Příchod jara a teplejšího počasí sice obecně vlévají do žil novou energii, jenomže pro mnohé to znamená také velký shon. Jarní úklid se hlásí o slovo a pro někoho to představuje velké vydání energie i obětování času.

Vsadit na profesionály a služby si objednat u specializované firmy, je v dnešní uspěchané době komfortním řešením. Letité zkušenosti z oboru nabízí plzeňská agentura High Security.  „Umíme parní čištění jak koupelen, toalet, a obecně povrchů s dlaždicemi, tak i saun a podobných prostor. Zaměřujeme se nicméně i na tepování koberců a sedaček. Zajišťujeme také úklid venkovní dlažby kolem domu, která po zimě samozřejmě potřebuje oživit. Problémem není ani ´jarní´ úklid auta,“ říká Luděk Bednář, prokurista bezpečnostní agentury High Security.

Na objednání služeb přitom stačí jen několik dnů. „Reakční doba bývá týden předem, v ojedinělých případech nicméně dokážeme zajistit poskytnutí služeb i v kratším časovém rozmezí,“ dodává Luděk Bednář s tím, že agentura High Security se zaměřuje na oblast Plzeňska.

Na profesionální úklidové služby ovšem nemusí vsázet jen domácnosti. „Úklidy děláme i ve firmách, jsme schopni zajistit také takzvané výškové úklidy. Naše služby si mohou objednat i klienti, kteří potřebují kompletně uklidit po rekonstrukcích, malování a podobných dalších pracích,“ upřesňuje prokurista agentury High Security.

Objednání služeb přitom není žádná mimořádně nákladná záležitost. Jen pro ilustraci – u umytí oken v běžném panelákovém bytě 1+1 začínají ceny už na 600 korunách, ceny kompletního úklidu bytu jsou od 1000 korun. Obdobně jsou na tom i úklidy rodinných domů. Vše ovšem záleží na dalších faktorech jako je například počet oken nebo dispozice objektu. Každopádně cena už zahrnuje i použité čisticí prostředky.

Agentura High Security je v souvislosti s domácnostmi, byty a rodinnými domy multioborový expert. Již řadu let je stálicí mezi bezpečnostními specialisty. Nabízí mimo jiné špičkové elektronické zabezpečení bytů, domů, ale také chat a chalup. K dispozici mají klienti nicméně i služby její realitní kanceláře. „Naše služby spolu úzce souvisejí, což bychom chtěli dodržovat i v budoucnosti,“ uzavírá Luděk Bednář.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24