Hašek o vidině možné účasti v Evropské lize: Uvědomujeme si to a chceme to

Hašek o vidině možné účasti v Evropské lize: Uvědomujeme si to a chceme to

Tým Bohemians 1905 dokázal proniknout mezi nejlepší čtyři celky domácího poháru po dlouhých 27 letech. Naposledy se to totiž vršovickým Klokanům podařilo v sezoně 1991/1992.

Soubor trenéra Martina Haška se dostal do semifinále MOL Cupu na úkor Sigmy Olomouc a jeho hráči už se těší na páteční los, který jim přisoudí buď Baník Ostrava, Spartu, nebo Slavii.

Koho by si kabina v Ďolíčku přála? "Máme ambici porazit kohokoliv, je nám to vcelku jedno. Chceme pohár vyhrát. Pokud ho vyhrajeme, bude to první trofej, kterou bych získal s áčkem Bohemky. Byla by to obrovská euforie. Chtěl bych hlavně hrát semifinále doma," citoval web idnes.cz hanáckého kata Antonína Vaníčka, pro něhož šlo o nejcennější trefu dosvadní kariéry.

Co na to hlavní trenér s minulostí v Pardubicích, Vlašimi či ve Spartě? I ten cítí šanci, že by mohl aktuálně třináctý celek Fortuna:ligy proniknout do fotbalové Evropy skrz pohárové boje...

"Fanoušci Bohemky tu naposledy slavili titul a od té doby na nějaký velký úspěch čekají. Tohle je šance! Jsme 180 minut od velkého sportovního úspěchu, i ekonomického. My si to uvědomujeme a chceme to," burcoval celou zelenobílou obec šéf Juliše, Puškáče, Valeše, Schumachera a spol.

Naťuknutý los semifinále je na programu v pátek 5. dubna od 12:00 v sídle FAČR na Strahově. Ještě před jeho odehráním půjdou zelenobílí do akce proti Mladé Boleslavi či Teplicím.