QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Bezdomovec zabral odstavené auto v Husově ulici! Naplnil ho odpadky - FOTO

05.04.2019 11:57

Strážníci v Plzni odhalili další "tábořiště" bezdomovce. Tentokrát muž doslova zabral zaparkované auto v Husově ulici a udělal z něj skoro popelnici...

285750_2

Strážníky zaparkované auto upoutalo na první pohled. Ihned bylo jasné, že půjde o vrak. Při bližším ohledání se ale ukázalo, že cizinec si z odstaveného auta udělal přímo brloh.

"Pětačtyřicetiletý cizinec zabral jednoho z odemčených opuštěných vozidel zaparkovaných v Husově ulici a zabydlel se v něm. Včera ho v něm zastihli strážníci. Auto, které na první pohled vypadalo jako vrak, upoutalo jejich pozornost. Bylo plné nepořádku a odpadky se povalovaly i kolem," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Celou záležitost ovšem muž s hlídkou strážníků odmítal řešit. jeho jednání bylo navíc dost ovlivněné alkoholem. "Odmítal se s hlídkou bavit, ze všeho měl legraci, a když vystoupil, byl rád, že se může vůbec přidržet auta, jelikož by se ve svém stavu nebyl schopen udržet sám na nohou. Dechovou zkouškou u něj byla zjištěna hladina alkoholu v dechu dosahující skoro 2,5 promile," pokračuje mluvčí strážníků.

Arogantnmí chování bezdomovce se navíc vystupňovalo. Na výzvu, aby nepořádek uklidil, reagoval slovy: "Nic uklízet nebudu, ukliď si to sám." S úsměvem na rtech následně odhodil další nedopalek od cigarety na zem.

Další jeho cesta tak vedla na záchytku a celou událost bude řešit správní orgán.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24