Rozešla se s ním snoubenka, tak jel na líbánky s jinou! Teď ji opět požádal o ruku! Jak to dopadlo?

John Whitbread. 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. dubna 2019 13:18

Před čtyřmi lety se s Britem Johnem Whitbreadem rozešla jeho snoubenka Amy jen pár týdnů před svatbou. On přesto vyrazil na líbánky po boku jiné ženy. Teď požádal Amy před televizní kamerou o ruku podruhé. Jak to dopadlo?

Amy Jacksonová se v roce 2015 rozešla s Johnem Whitbreadem jen několik týdnů před svatbou. Zklamaný muž se však vzápětí stal miláčkem médií, když vydražil její letenku na líbánky v Karibiku absolutně neznámé Kelly Woodové. Nyní se Whitbread vrátil do světel reflektorů, protože se Amy rozhodl opět požádat o ruku.

Se štábem pořadu Good Morning Britain naaranžoval oslavu desátých narozenin jedné kavárny, na kterou Amy pozval. Poklidnou snídani náhle přerušila žádost o ruku přímo před televizními kamerami. „Jsi moje spřízněná duše. Vezmeš si mě?“ zeptal se Whitbread. Jeho vyvolená mu i podruhé řekla ano.

Jacksonová doufá, že tentokrát vše vyjde. „Myslím, že jsme to tehdy trochu uspěchali. Všechno se vyvíjelo dost překotně,“ nechala se slyšet. Před lety prý zpanikařila a nevěděla, co dělat. „Říkala jsem si, že tím nezvládnu projít,“ vysvětlila své tehdejší rozhodnutí.

„Nikdy mezi námi nepanovala vzájemná nevraživost,“ konstatuje Amy, pro kterou bylo období po rozchodu divné. „Vezla jsem dceru do školy a John byl v rádiu. Pak jsem jedla snídani a byl zase v televizi,“ vzpomíná a ihned pokračuje: „Nešlo tomu uniknout. Byla to divná doba, ale všechno se děje z nějakého důvodu.“

Evidentně jí ani nevadí fakt, že John vyrazil na domluvené líbánky s jinou ženou. Whitbread to tehdy vysvětloval slovy, že nechtěl, aby zájezd propadl. „Navíc si myslím, že bude dobré teď na chvíli vypadnout. Jenom hledám nového přítele, který by se mnou vyrazil na prázdniny za zábavou,“ lákal před čtyřmi lety případné zájemce.

Tenkrát uspěla Kelly Woodová, která se ke všemu vyjádřila na Facebooku. „Mám krásné vzpomínky a milého nového kamaráda na celý život! Užila jsem si každou vteřinu tohoto bláznivého dobrodružství!“ napsala tam. Tentokrát už se snad Whitbreadovi poštěstí a líbánky stráví s Amy.

Témata: John Whitbread svatba Velká Británie