Krajským předsedou TOP 09 v Ústeckém kraji zůstal Kučera

06.04.2019 20:55

Funkci krajského předsedy TOP 09 pro Ústecký kraj dnes obhájil na další dva roky Michal Kučera, který je zároveň celostátním místopředsedou strany. Krajskými místopředsedy zůstali Tomáš Tesař z Děčína a Zdeněk Šoral z Lovosic a novou místopředsedkyní se stala Jana Jirušková z Teplic. Výsledky voleb dnešního krajského sněmu TOP 09 ČTK sdělila krajská manažerka strany Radka Ostřížová.

Krajským předsedou TOP 09 v Ústeckém kraji zůstal Kučera
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Padesátiletý bývalý poslanec Kučera je krajským předsedou TOP 09 od roku 2017. „Děkuji všem delegátům, že mi dali znovu důvěru, velmi si toho vážím. Náš kraj potřebuje růst, proto bych rád prosazoval řešení a plán s jeho obnovou,“ uvedl Kučera, který je radním v Lounech.

Zmínil také blížící se krajské volby, které budou za rok a půl. „A proto chceme představovat témata, která jsou na náš kraj přímo mířená,“ dodal. V minulých krajských volbách TOP 09 v Ústeckém kraji neuspěla, Kučera byl lídrem kandidátky. Strana získala jen 3,91 procenta hlasů a do zastupitelstva se tak za ni nikdo nedostal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…