Paul Van Dyk From Then On 2018

Paul Van Dyk vydá nové album a dorazí s ním v květnu do Ostravy

Legendárního DJe a hudebního producenta Paula van Dyka předloni natolik uchvátilo Trojhalí Karolina v Ostravě, že se rozhodl na stejné místo vrátit i s novým albem. Nástupce loňské úspěšné desky From Then On vyjde v půli října a ponese název Music Rescues Me. V pátek 24. května s ním Paul van Dyk dorazí do Ostravy. Začátek léta si nevybral náhodou. Posledně umělce i jeho fanoušky trápila zima v nevytopitelných prostorách Trojhalí. Právě na konci května bude už v sále příjemně. Vstupenky jsou od 590 korun v předprodejní síti TicketLIVE.

Šestačtyřicetiletý hudebník před pár týdny všechny překvapil zprávou, že v říjnu vydá nové album. Přesný obsah alba prozatím nebyl zveřejněn, Dyk pouze poodkryl jména několika hostů. Chybět nebude Giuseppe Ottaviani, Jordan Suckley, James Cottle, kolumbijský talent Steve Dekay nebo americká zpěvačka Plumb. Poslední zmiňovaná je ke slyšení v titulní písni, která se stala i pilotním singlem celé desky.

A jak se podařilo Paul van Dyka přivézt podruhé do Ostravy? „Paula velmi zaujala právě architektura Trojhalí Karolina. Zajímal si i o její historii a první návštěva jej nadchla. Sám Paul má rád nové výzvy a nová města, což se mu za těch 27 let vystupování ani nevidím,” dodal za pořadatelskou skupinu II&ME LTD Dalin Vajčner.

Dj support bude na ostravském koncertě složený z umělců jeho vlastního labelu Vandit, včetně jmen jako Alex M.O.R.P.H. nebo Chris Bekker. O český support se postarají D3LIGHT a Michael Burian.