Vyzkouší si Litvínované Ninja Race? Na podzim bude ve městě Wannado festival
Překážková dráha Ninja Race. Foto: wannadosports.com
Litvínov

Litvínov - Na podzim se v Litvínově představí Wannado festival. Ten inspiruje lidi a hlavně děti k pohybu a pomáhá jim s výběrem vhodného sportu. Organizátoři se chlubí, že ročně přivedou ke sportu tisíce dětí. Vloni jejich akce navštívilo čtyřicet tisíc lidí.

Festival bude 28. září součástí Svatomichaelské slavnosti ve Voigtových sadech. Starostka Litvínova udělila Wannado Minifestivalu Sporťáček svoji záštitu. Spolupořadatelem festivalu je SSK Litvínov.

Wannado festival je největší náborovou sportovní akcí v České republice snoubící zábavu a sport. Podle organizátorů od roku 2011 přivedl k pohybu přes 20 tisíc dětí. Akce je podporovaná sportovními osobnostmi, odborníky i silnými partnery.

Svým pestrým multimediálním obsahem hledá rovnováhu mezi rychle se šířícími lákadly digitálního světa a tolik potřebnou fyzickou aktivitou dnešních dětí. Právě moderní technologie Wannado ukazuje dětem, že tělesná aktivita přináší kvalitnější a radostnější život.

Festivalová tour má deset zastávek, první začíná v květnu v Karlových Varech, končí se v září právě v Litvínově. Na Wannado Festivalu si návštěvníci mohou vyzkoušet kromě mnoha sportů také pohyb na nafukovací překážkové dráze Ninja Race.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru