Vin Diesel se rozhodl obohatit Avatara, auta ale naštěstí nechal doma

Vin Diesel se rozhodl obohatit Avatara, auta ale naštěstí nechal doma
Vin Diesel (Rychle a zběsile 8) | CinemArt
Vin patří k těm hereckým hvězdám, které jsou na svých účtech velmi pilné a zásobují své fanoušky těmi nejčerstvějšími zprávami ze svého života. Diesel tedy neváhal a na svém Instagramu ihned zveřejnil video, kde je spolu s Jamesem Cameronem na natáčení Avatarů.
"V Hollywoodu je jedna osoba, se kterou jsem chtěl vždy pracovat a učit se od ní," uvedl Disel. "A nyní to snad přišlo." Pak ale do videa vstoupí James Cameron se vtipnou poznámkou: "Použijeme tu úžasnou věcičku z Mužů v černém a hezky ho vyfotíme až bude odcházet, aby zapomněl, co tu viděl a slyšel."
Avatar 2: Jake a Neytiri založili rodinu!
Filmy22. 2. 2019
Avatar 2: Jake a Neytiri založili rodinu!
Ať už se tedy slavná akční hvězda dozvěděla cokoliv, počítejte s tím, že se nic nedozvíte, víc Cameron Dieselovi prozradit nedovolí. Avatara a jeho natáčení střeží jako oko v hlavě a všechno to tajemství kolem nahrává do karet všem pochybovačům. Čím dál častěji se totiž objevují názory na to, že Cameron už s Avatary čeká příliš dlouho, že už je nikdo ani moc vidět nechce a že s ničím novým jako v případě prvního Avatara (2009) už přijít nemůže... Ať už je to jakkoliv, dotáčky hlavně živých scén (ty počítačové už jsou dávno hotové) jsou v plném proudu a jejich součástí bude nejspíše i Vin Diesel. No a jelikož počítače už svou práci skončily, je dost pravděpodobné, že uvidíme herce v jeho lidské podobě. Jak moc velkou roli si nakonec zahraje? To se dozvíme v následujících rocích; premiéry Avatara 2 a 3 jsou v plánu na prosince roku 2020 a 2021.
Vin Diesel, Michelle Rodriguez
Avatar