Český boxer Václav Pejsar v anglickém Liverpoolu překvapil svět

V sobotu 30. 3. v anglickém Liverpoolu Václav Pejsar vyhrál ve 2. kole nad domácím favoritem Craigem Gloverem , které skončilo jasným KO.

Cílená propagace v Plzni

Český boxer Václav Pejsar překvapil svět

  • Václav Pejsar - (14 výher 12 KO 7 proher)

  • Craig Glover - (9 výher 8 KO 2 prohry)

Václav Pejsar nastupoval opět ve váze do 91 Kg a boxoval proti anglickému profiboxeru Craigu Gloverovi na velkém galavečeru Matchroom Boxing.

Od začátku, ač byl Glover domácím favoritem byla zcela jasná převaha českého profesionálního boxera Václava Pejsara. Už v prvním kole byl Glover počítán, ale zvládl se postavit na nohy. Ve druhém kole byl Craig Glover poslán znova k zemi a po velmi těžkém zvednutí se zpět na nohy přišla od Pejsara kombinace velmi tvrdých a přesných úderů, kdy rozhodčí skočil mezi tyto dva borce a zápas ukončil, neboť Pejsarova převaha byla zcela evidentní.

Tato jasná vyhra neunikla ani Eddie Hearnovi, jednomu ze světových manažerů, který má pod sebou napr. hvězdu Anthony Joshuu, který zápas sledoval hned pod ringem

Tímto zápasem si Pejsar řekl o další velké zápasy v zahraničí. Václav Pejsar je v aktuální 100 světového žebříčku křížové váhy a momentální pozice je na čísle 96. u nás je na 2. místě v křížové váze. Ale jak je vidět brzy se opět posune o něco výše.
Pejsar dále sdělil, že se nebojí velkých výzev a už teď mu nabízejí Chamberlaina!

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka