Hlavní obsah

Oslnivé sólo přes celou soupeřovu půlku. Koubkův spoluhráč dal parádní gól

Angers/Praha

Nikomu nepůjčil míč. Spoluhráč Tomáše Koubka Hatem Ben Arfa předvedl v sobotním duelu 31. kola francouzské ligy, že mu míč nepřekáží. Parádním sólem obešel od středového kruhu celou soupeřovu obranu. S pomocí spoluhráče pak kličkovanou zakončil trefou do sítě, a jeho gól tak může směle aspirovat na nejhezčí akci letošního roku.

Foto: Emmanuel Foudrot, Reuters

Hatem Ben Arfa svádí sprintový souboj o míč s Tanguyem Ndombeleem během semifinále francouzského poháru. Ilustrační foto

Článek

Dvaatřicetiletý bývalý francouzský reprezentant si připravil pro diváky jednu z nejhezčích fotbalových akcí letošního roku během víkendového utkání 31. kola francouzské ligy mezi týmy Angers a Rennes.

Ve 35. minutě duelu o střed ligové tabulky převzal přihrávku svého spoluhráče u středového kruhu. A pak to začalo. Ben Arfa s míčem doslova protančil kolem celé zálohy a obrany Angers. Ve finální fázi akce si narazil balón s kolegou M'Bayeem Niangem a své oslňující sólo zakončil rozvlněním sítě domácího týmu.

Ben Arfa si v letošním ligovém ročníku připsal sedmou trefu. Rennes to na vítězství nakonec nestačilo. Osmifinalista letošní soutěže Evropské ligy remizoval 3:3. Rennes patří osm kol před koncem desátá příčka francouzské Ligue 1 a na čtvrté místo zaručující evropské poháry pro příští sezonu chybí spoluhráčům Tomáše Koubka osm bodů.

Svou pozornost tak fanoušci i hráči bývalého klubu Petra Čecha pomalu upínají k finále ligového poháru, ve kterém se Rennes na konci dubna v Paříži utká s PSG.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články