Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přítel Viki Genzerové usmrtil dívku (†18), její matce poslal 1000 Kč! "Tohle ten haj*l nemůže myslet vážně..."

Christoph Steinert na uložený trest kašle.
Zdroj: facebook
+ Dalších 9 fotografií
výsměch
Christoph Steinert, dvaadvacetiletý mladík, v červenci 2017 usmrtil skútrem osmnáctiletou Simonu na Orlické přehradě. Pozůstalým rodičům musí zaplatit odškodnění 1,4 milionu korun. Matka zesnulé dívky teprve nyní dostala od viníka první splátku odškodnění, které jí přiřkl soud. A ze sumy je v naprostém šoku!

Christoph chodí s dcerou Richarda Genzera a Lindy Finkové, v jejíž firmě dokonce plní funkci jednatele. Christoph v létě 2017 narazil na nádrži Orlík na vodním skútru do pramice a usmrtil osmnáctiletou Simonu, která se na pramici projížděla se svým přítelem. Soud ho za usmrcení z nedbalosti potrestal tříletou podmínkou a osmiletým zákazem řízení plavidel. Zároveň měl zaplatil rodičům dívky 1,4 milionu korun jako nemajetkovou újmu.

Zoufalá matka velmi dlouho nic ze sumy neviděla. Redakce eXtra.cz oslovila Finkovou, jak je to možné, když Steinert u ní ve firmě figuruje jako společník. "Nedávám za to mzdu. Až firma bude v černých číslech, dostane teprve odměnu. Musí si ale na to vydělat. Vlastně jsem mu tímto pomohla, řekla nedávno Finková.

Teprve nyní matce Simony přišly první peníze - na složence byla částka pouhých tisíc korun. "Cítím se hrozně. Tohle ten haj*l, co mi vzal Simonku, nemůže myslet vážně! Je na něj daná exekuce a on mi pošle 1000 korun! Co si myslel? Že mi bude splácet Simonky život? Bože, už nemám slov. Dostal mě tím zas na dno. Co je to za člověka?" uvedla pro TN.cz zdrcená matka Simony. "To mi chce zničit celý život?

Nestačí, že mi vzal jediné dítě, pro které pořád brečím a trápím se? Nic mi nenahradí milovanou Simonku. Ať jedná s mým advokátem a exekutorským úřadem, já už nemám sílu," dodala rozhořčeně s tím, že peníze si nevyzvedne. "Přijímat to nebudu. Tohle nemůže myslet vážně. Je to, jak kdyby platil výživné. Nechápu, co je to za člověka," dodala matka.

" style="border: none; position: relative; visibility: visible; display: block; margin: 0px; padding: 0px;" height="120px" width="400px">

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy