Hlavní obsah

Americkou modelku z Playboye stíhají kvůli vraždě psychiatra

Stockton

Pětadvacetiletá americká modelka Nicole Turnerová, která se objevila v italském vydání Playboye, stanula v pondělí u soudu v kalifornském Stocktonu. Tam byla zadržena kvůli podezření, že v Las Vegas zavraždila psychiatra Thomase Kirka Burcharda. Soud v pondělí rozhodoval o jejím vydání do Nevady.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bývalá modelka Playboye Kelsey Nichole Turnerová čelí podezření z vraždy psychiatraVideo: Reuters

 
Článek

Rozkládající se tělo 71letého psychiatra bylo 7. března nalezeno v kufru sportovního mercedesu. Zemřel po několika úderech do hlavy nespecifikovaným předmětem. Zřejmě byl ubit v autě a tělo bylo pak hozeno do kufru.

Doktor Turnerové, která byla zadržena ve Stocktonu 21. března, zařizoval nájemní smlouvu v Salinasu, ale pak nájem přestal platit a modelka byla vystěhována, i když měla původně mít pronájem do léta.

Známá psychiatra uvedla, že modelka dostala na svůj mobil několik sms, které nevypadají, jako by je poslal psychiatr, a dodala, že modelce dal za dobu, co se znali, asi 300 000 dolarů.

V souvislosti s vraždou jsou jako spolupachatelé stíháni ještě 27letý Jon Logan Kennison a o tři roky starší Diana Nicole Penová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám