Od dob, kdy byla poznávacím znamením Nicole Kidmanové výrazná rudá hříva a roztomilá tvář, uplynulo už hodně vody, a jak se říká, nikdo nemládne. Snažit se však vést marný boj proti času a přírodním zákonům pomocí estetické chirurgie není vždycky dobrý nápad. Z dnes již blonďaté Nicole, několikanásobné držitelky prestižní ceny Oscar, se totiž stává jakási podivná vosková figurína, která sotva nadzvedne obočí, a když se pokusí o úsměv, člověk by nejradši odhodil peněženku a utekl.

Na předávání cen Akademie country hudby v Las Vegas, kde se nyní objevila po boku svého manžela, hudebníka Keitha Urbana (51), byla její tvář tak dokonalá a hlaďounká jako dětský zadeček. Půlstoletí na krku by jí rozhodně nikdo netipoval. S takovým množstvím botoxu, co si nechala napíchat do své alabastrové kůže, je ale spíše div, že stále ještě nezemřela na otravu tímto toxinem.

S těmito procedurami by měla rozhodně přestat, dokud si je stále ještě trochu podobná… anebo dokud se chce objevovat před kamerami. Při natáčení seriálu The Undoing v ulicích New Yorku, během něhož se, byť jenom na chvíli, vrátila k zrzavé barvě vlasů, na ní totiž bylo vidět, jak zatěžko je pro ni donutit se k nějakým grimasám… a ty, co pak vykouzlila, byly děsivé!

Každopádně se večer ACM Awards stal pro Nicole, která v současné době září v seriálu Sedmilhářky, a pro jejího chotě úspěšným. Sympatický country zpěvák Keith totiž získal cenu pro umělce roku a Nicole měla z jeho vítězství tak upřímnou radost, že to dojalo všechny televizní fanoušky. On potom v děkovačce neopomněl zmínit ani ji, ani jejich dvě dcery: „Holčičko, miluji tě, a stejně tak i naše děvčata Sunday a Faith, které se teď doma dívají…“ prohlásil Urban, zatímco Nicole dojatě slzela.

VIDEO: Nicole Kidmanová v reklamě Chanel z roku 2004

Video
Video se připravuje ...

Nicole Kidmanová v reklamě Chanel z roku 2004 Youtube.com

Fotogalerie
44 fotografií