Společnost NetComm získala cenu Edison Award za nejlepší telekomunikační marketingovou kampaň pro samoinstalační pevné bezdrátové připojení 5G

NetComm Interim CEO Steve Collins a ředitel marketingu a komunikací Els Baert (PRNewsfoto / NetComm)

NetComm Interim CEO Steve Collins a ředitel marketingu a komunikací Els Baert (PRNewsfoto / NetComm)

Společnost NetComm získala prestižní ocenění Commsday Edison Award pro rok 2019 za nejlepší telekomunikační marketingovou iniciativu v rámci kampaně pro její samoinstalační pevné bezdrátové připojení 5G, které bylo začátkem tohoto roku představeno na veletrhu mobilních technologií (MWC) v Barceloně.

Při poražení konkurence dalších nominovaných, včetně společnosti Optus, podporované společností SingTel a společností Superloop a Aussie Broadband, porotci ceny Edison Award udělili společnosti NetComm toto prestižní ocenění díky dokonalosti naší kampaně z pohledu šíření globálního povědomí o samoinstalačním pevném bezdrátovém připojení 5G mezi provozovateli sítí.

Společnost NetComm vytvořila víceúrovňovou, strategicky navrženou kampaň, která využívala speciálně cílené online video, jež prostřednictvím sociálních médií vyvolalo zájem a vytvořilo povědomí o samoinstalačním pevném bezdrátovém připojení 5G v globální komunitě telekomunikačních operátorů.

Krátce po úvodní kampani pro samoinstalační pevné bezdrátové připojení 5G, která byla zahájena 30. ledna, byla společnost NetComm schopna vyvolat značný zájem operátorů, médií a analytiků o naše samoinstalační pevné bezdrátové připojení 5G navzdory vysoce konkurenčnímu mediálnímu trhu směřujícímu k veletrhu mobilních technologií (MWC).

Els Baert, ředitel marketingu a komunikace společnosti NetComm uvedl:

„Jsme naprosto nadšeni a velmi poctěni, že jsme získali tuto cenu Commsday Edison 2019 za nejlepší telekomunikační marketingovou iniciativu v rámci naší kampaně pro samoinstalační pevné bezdrátové připojení 5G."

„Společnost NetComm je nesmírně hrdá na to, že se nám podařilo vytvořit velmi úspěšnou kampaň, která přinesla fantastické výsledky při zvyšování povědomí o našem průkopnickém samoinstalačním pevném bezdrátovém připojení 5G."

„Zavádění nových produktů v období konání veletrhu mobilních technologií (MWC) je výzvou, protože na trhu se objevuje spousta novinek. Proto jsme museli vytvořit kampaň, která v této konkurenci uspěje."

„Výsledky hovoří samy za sebe. Po ukončení naší kampani měla společnost NetComm svůj nejúspěšnější veletrh mobilních technologií vůbec a naše samoinstalační pevné bezdrátové připojení 5G získalo zájem operátorů a analytiků na celém světě."

„Až doposud byla společnost NetComm v globálním telekomunikačním průmyslu jedním z nejlépe udržovaných tajemství, ale nyní jím zajisté nadobro není."

O společnosti NetComm

NetComm (ASX: NTC) je globální vývojářská společnost, která překlenuje prostor mezi vláknem a domácností, zařízením nebo strojem. Ve světě, v němž je život všech připojených důležitý, jsou řešení pevného bezdrátového širokopásmové připojení, bezdrátového připojení M2M / průmyslových sítí IoT a vlákna k distribučním bodům (FTTdp) navržena speciálně pro náročné užívání. Ve společnosti NetComm chápeme, že žádné řešení není vhodné pro všechny. Každý operátor, poskytovatel a podnik je jiný, takže budujeme správná řešení VDSL, Gfast, 4G a 5G, abychom vyhověli specifickým síťovým, tržním a geografickým podmínkám po celém světě. Společnost NetComm byla založena v roce 1982 a je celosvětově uznávaným inovátorem v oblasti prvních datových komunikačních technologií na světě. www.netcommwireless.com

Mediální zdroje:

Fotografie: Steve Collins, generální ředitel NetComm Interim a Els Baert, ředitel pro marketing a komunikaci společnosti NetComm.

https://www.dropbox.com/s/48p1xu3v9s9e1f4/Steve%20%26%20Els.jpg?dl=0

Kontakt pro média:

Tony Brown

ředitel pro korporátní vztahy, NetComm

E-mail: tony.brown@netcommwireless.com

Foto : https://mma.prnewswire.com/media/858632/NetComm_Interim_ CEO_Steve_Collins_and_Director_of_Marketing___Communications_Els_Baert.jpg

Logo : https://mma.prnewswire.com/media/737282/NetComm_Logo.jpg

KONTAKT: Tony Brown, +61-419-77-55-09

Klíčová slova Austrálie-komunikace-elektronika-reklama-NetComm

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.