9. dubna 2019 • 20:13

V kotli Bican s Veselým. Slavia překryje zavřená místa na Chelsea choreem

Autor: jab, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Téměř dva tisíce prázdných sedaček, které kvůli trestu od UEFA musí na čtvrteční duel s Chelsea zůstat prázdné, Slavia částečně překryje tvářemi klubových legend. Na fotbalisty tak budou místo větší části Tribuny Sever shlížet Josef Bican a František Veselý...



„Za posledních 10 bylo v Sinobo Stadium k vidění několik krásných choreografií. Jedním z nejpovedenějších byly ty, jejichž součástí byly obrovské plachty klubových legend Josefa Bicana a Františka Veselého. Jelikož byly obě plachty uskladněné, přijde nám ideální je využít pro zavřené sektory, aby nebyly na první pohled při utkání vidět jen prázdné sedačky,“ vysvětlil pro iSport.cz slávistický mluvčí Michal Býček.

Fanoušek Slavie vyfotil, jak bude vypadat kotel v duelu proti Chelsea
Fanoušek Slavie vyfotil, jak bude vypadat kotel v duelu proti Chelsea

Fanoušci Slavie, které kvůli trestu vystřídají v kotli portréty Bicana a Veselého, se teď domlouvají aspoň na tom, že by první duel čtvrtfinále EL proti Chelsea sledovali společně.

Na sociálních sítích řeší možnosti velkoplošné projekce, klub se v tom ale nijak neangažuje. „Je možné, že fanoušci promítání plánují, ale celé je to v jejich režii,“ řekl Býček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud