Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 2. K.O.: Utopeno v slzách Kaliho

10. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Kali a jeho tým

Uplynul týden a po probírce Vojtova týmu přišel čas na tým Kaliho. Dvanáctku soutěžících zkrouhnout na polovinu rozhodně nebylo pro slovenského rapera nic jednoduchého. Kali je nesmírně emotivní člověk, velmi rychle si vytváří sociální vazby a když ho princip soutěže nutí tyto vazby přetrhat a vlastně zrazovat nově vzniklá přátelství, nese to velmi těžce. Čas od času se dojme každý, ale tady jsem se vyloženě divil, že tomuto koučovi na konci pořadu ještě v slzných kanálcích vůbec něco zbylo.

Jo, abych nezapomněl, než se vrhneme na rekapitulaci výkonů, musím říci, že v rámci společných článků DJ Vlada a Scalexe dochází k unikátní situaci, kdy jako první píšu úvodní text i svoji část rekapu já – Scalex. To abych vynahradil to svoje liknavé doplňování po týdnech a podobně…

Laura Wengová

Zpívala:  Ed Sheeran – Perfect

Scalex: Laura mě hodně příjemně překvapila. Její zastřený, zašuměný hlas se velmi dobře poslouchal. V hlasu měla výrazné emoce, původně jsem se trochu bál, že to bude divadelní přehrávání a afekt, ale naopak, bylo to naprosto přirozené, dynamicky pěkně vystavěné, intonačně čisté, vlastně když se dívám na název písničky, tak musím říct: nomen omen.

DJ Vlado: WOW! Laura má překrásný hlas, který vyloženě hladí po duši. Její verze této krásné balady byla úplně jiná než od „dvojčete Matěje Hádka“, ale to je právě dobře, jelikož jí dodala zcela nový rozměr a navíc jí u mě napravila reputaci po slizkém podání Marka Motalíka z loňské SuperStar. I ten mash-up s vánoční písní Ave Maria od Beyoncé působil funkčně a ani v nejmenším ve výkonu nerušil. Pro mě tohle byl první opravdový TOUCHDOWN fáze K.O. Navíc musím, říct, že ačkoliv se nikdy nelíbily krátkovlasé holky, tak Laura je jako žena tak neskutečně sexy, že jí ten krátký účes vyloženě sluší, pročež je tak první krátkovláskou, u které nebudu opakovat onu památnou repliku Dany Medřické z Takové normální rodinky.

Kaliho verdikt: Postup do Top 6

01_laura

 

Jaroslav Parči

Zpíval:  Jennifer Lopez – Let’s Get Loud

Scalex: No prostě pořád stejný Parči, jaký je už asi sto padesát let. Zase si chtěl užít svých pár minut slávy na obrazovce, což se mu podařilo, zatančil si, zazpíval k tomu takové lepší karaoke, vysloužil si aplaus a stačilo.

DJ Vlado: Ufffff. Doufám, že Jardu jsme už v libovolné talent show viděli naposledy, protože tohle byla opravdu nechutná a podbízivá estráda jako vystřižená z Ein Kessel Buntes. J.Lo se musela obracet v posteli s ex-baseballistou Alexem Rodriguezem, přičemž si nejspíš zadnicí shodila budík, jestli Jardovo vystoupení viděla. Zvlášť když to porovnám s Kamilou Nývltovou, která tutéž píseň zpívala před jedenácti lety v prvním českém X Factoru, i když to taky byla estráda, ale západnějšího typu, tak Jarda na plné čáře prohrává. Tohle by nestačilo na postup ani na té nejpodřadnější vesnické zábavě.

Kaliho verdikt: Nepostup

02_jaroslav

 

Monika Drgáňová

Zpívala:  Prince – Purple Rain

Scalex: Ještě že byl Prince takový prcek, protože jestli tohle dolehlo až do jeho hrobu, tak v něm musí tak rotovat, že kdyby byl o něco větší, způsobí pohyb tektonických desek. Monika pojala tuto skladbu jako velkolepou hlasovou exhibici, bylo to nesmírně ukřičené až umečené, výšky velmi nepříjemné na poslech. Přitom když chvílemi malinko, malilinko ubrala, tak se jí ty výšky zakulatily (jako když na ekvalizéru uberete výšky a trochu přidáte na středech a basech) a hned to bylo poslouchatelnější. Monika by měla své maximální výšky používat toliko v noci v parku v rámci sebeobrany. Na pódiu nikoli, v této poloze prostě nemá pěkný hlas. Kali se Moniky moudře zbavil přes zónu ohrožení, okamžitě si ji k sobě přetáhla Jana Kirchner a řečeno slovy klasika: „Nechápu, co bude statkář Kálmán u těch svých krav dělat s Čardášovou princeznou.“  Nechápu, co bude písničkářka Kirschner u té své kytary dělat s vřeštící Drgáňovou.

DJ Vlado: Opět jsem se ukázal jako vizionář, když jsem už po výběru naslepo kritizoval Moničiny ostré výšky, zatímco někteří nad jejím zpěvem slintali jako Maxipes Fík nad špekáčky. Teď už nejsem sám, komu její ostré výšky vadí. Přitom hloubky má pěkné, proto se první část Moničina vystoupení poslouchala velmi příjemně, než v té druhé došlo na onen hysterický vřešťkák. Netušil jsem, že to někdy řeknu, a nechci si tím usmiřovat Hujerbus, který mi před pěti lety málem rozbil držku, ale Andrea Holá zazpívala Purple Rain rozhodně líp. Janina krádež mě nepřekvapila, jelikož se dala vyčíst z upoutávky (stejně jako teď se dá vyčíst, koho si Kali ukradne z Pepova týmu), nicméně mi to spojení rovněž nesedí.

Kaliho verdikt: Zóna ohrožení, Moniku si ukradla Jana

03_monika

Nicole Matoušová

Zpívala:  Meghan Trainor – Dear Future Husband

Scalex: Tady není moc co řešit, skladba je kolovrátek, dynamicky stále v jedné rovině. Není na něm moc co předvést, čili do této fáze soutěže naprosto nevhodný výběr. Nicole navíc celou dobu působila jako „já tady vlastně vůbec být nechci, takže šup šup, rychle si to odbudeme a tradá pryč.“ V tom možná trochu soupeřila s Anetou Suroviakovou, ta to pojala podobně.

DJ Vlado: Tohle byla totální střela vedle ve výběru písně. Na tomto kolovrátku se nemůže zpěvačka nijak ukázat, navíc Nicole není Mária Bartalos (která tuto píseň rovněž zpívala ve slovenské Tváři), aby do toho dokázala dát potřebný nadhled. Celé vystoupení tak bylo od začátku do konce monotónní, pročež Nicole do postupové šestky promluvit pochopitelně nemohla.

Kaliho verdikt: Nepostup

04_nicole

Diana Kalashová

Zpívala:  Sam Smith – Writing’s on the Wall

Scalex: Nejprve mi dovolte trochu podivení se nad označováním Diany za lolitku – tohle pojmenování mi sedí k holkám, kterým je 15 a vypadají na 13 (nebo naopak). To už i já jsem víc lolitka než Diana. Co se zpěvu týká, patřím k Dianiným fanouškům. Její síla byla také v komorním tichém zpěvu, ale používá jinou techniku než Eliška Urbanová. Diana předvedla mnoho jemných stupňů gradace, má velmi pevný hlas s rovnými tóny, což je opak mnou moc neoblíbené americké školy plné kudrlinek a ozdobiček. Senzační součástí jejího hlasu je dokonalý falzet. Má totiž skoro nepostřehnutelnou hranici, kdy se hlas přesouvá z hlavy do krku. U mnoha zpěváků se to prostě nějak zlomí, slyšíme, kdy to je a kdy už není falzet,  u Diany je to hezky propojené a ten zlom se nekoná. Zpěv plynule přechází níž a níž a najednou zjišťujeme, že tohle už přece není falzet. Oslovilo mě i její vibráto, jemné, čisté, rychlost tak akorát, pěkně se hodí k jejímu hlasu. No a tu závěrečnou vychutnávku s gradací do výšek, tu bych teda fakt nechtěl slyšet od Drgáňové.

DJ Vlado: S Dianou mám pořád stejný problém (a není to tím, že vzešla z Talentu, jak by na mě jistě vybalil můj “kamarád” Maxx, ačkoliv Diana patří do stejné skupiny “technokratických” zpěvaček jako Veronika Stýblová či Tereza Mašková, které rovněž začínaly v Talentu a až později šly do SuperStar). Ačkoliv je technicky velmi dobře vybavena a falzety zvládá na jedničku, přesně jak popsal Scalex, tak její hlas je prostě (řečeno slovy Michala Horáčka) “destilovaná voda”, která postrádá jakoukoliv barvu a vůni. A vzhldem k tomu, že já dám na barvu hlasu primárně, tak si od ní nedokážu užít ani sebelepší výkon. Jinak souhlasím se Scalexem, že ačkoliv je Diana hezká holka (zvlášť díky dlouhým vlnitým vlasům a smaragdovým očím), tak typická lolitka to rozhodně není.

Kaliho verdikt: Postup do Top 6

05_diana

 

Aneta Suroviaková

Zpívala:  The Chainsmokers – Don’t Let Me Down

Scalex: Aneta má v hlase opravdu unikátní typ nedomykavosti, i to vzlykání v hlase má takové napůl, chrchlák nedochrchlák, u něj teda nevím, nakolik tam hrála roli nemoc a nakolik jej umí ovládat. Anetit typ hlasu má většinou problémy s dynamikou, prostě používá takové techniky, které moc s regulací síly hlasu neumějí zacházet. I Aneta mi přišla na pódiu velmi rezignovaná, bez šťávy, bez chuti soutěžit a její trošku frackovitý výraz v obličeji tomu moc nepomohl.

DJ Vlado: Aneta byla ve výběru naslepo můj otloukánek, naštvala mě tam “nemakačenkovskými” kecy a i její vystoupení bylo dost přechválené. Proto u mě měla šanci si napravit reputaci, což se jí zrovna dvakrát nepovedlo. Sice působila sympatičtěji, bez těch brýlí á la profesor Kolísko, kterého hrál Jaroslav Marvan ve filmu Škola základ života, jí to i víc slušelo a barvu hlasu má zajímavou, tak jinak vystoupení bylo unavené a absolutně amatérské. Aneta je další, pro kterou byla Top 6 v nedohlednu.

Kaliho verdikt: Nepostup

06_aneta

 

Kristián Révay

Zpíval:  Imagine Dragons – Next to Me

Scalex: Kristián má dar normálnosti. Je bez afektu, nevyumělkovaný, přirozený. V letošním ročníku drží na uzdě i svoji pilu, kterou má v hlase a kterou umí pěkně říznout. Tentokrát se objevil jen její drobný náznak na několika místech. Hodně se mi líbil přechod do tichého bridge, to zklidnění ve skladbě působilo moc hezky. Nechyběly ani emoce, takže jediné, za co si Kristián zaslouží ťafku za uši, je školní angličtina. Ta mě dost rušila a na té by rozhodně měl zapracovat, chce-li zpívat zahraniční songy.

DJ Vlado: Kristián je pěvecká jistota, která nezklame. Zpívá naprosto přirozeně, s lehkostí a bez manýr, přičemž ale dokáže dostat do zpěvu emoce, které tak působí zcela autenticky. Jsem zároveň rád, že se naučil svou motorové pilu používat jen jako koření a ne jako základ. Nebyl to sice úplný touchdown, ale hodně se to k němu blížilo. Doufám, že letos už Kristiána finále nemine.

Kaliho verdikt: Postup do Top 6

07_kristian

 

Andrea Atyafiová

Zpívala:  David Guetta & Sia – Flames

Scalex: Andrea měla od začátku stres, strach v hlase, když pak došlo k výpadku textu, tak po malé etudě na téma „co to mám se sluchátkem“ naskočila zpátky a dozpívala to podstatně lépe. Jasně ale ukázala, že tohle není soutěž pro ni. Ona by potřebovala klasickou SuperStar s mnoha živými koly, na kterých by se postupně hezky otloukla. Potřebuje se učit, potřebuje pochopit svoje hranice i možnosti, potřebuje cvičit. Snad si tu cestu ke zpívání i mimo soutěž najde.

DJ Vlado: Jediný nepostup, který mě z Kaliho týmu aspoň trochu mrzí. Nebylo to dokonalé vystoupení, čímž nemyslím jen ten výpadek, ale zvlášť ve druhé půlce, když se Andrea chtyla, tak do toho dala slušnou energii. Nevím, jestli to bylo způsobeno nemocí, ale barva hlasu mi zněla mnohem zajímavěji než ve výběru naslepo. Navíc musím ocenit Andreu za zcela přirozený pódiový projev, i když nemá moc zpěváckých zkušeností. Andrea mě celkově mile překvapila a bavila mnohem víc než někteří dokonalejší zpěváci. Po Terezii Ondičové je Andrea další, kterou rád uvidím v SuperStar, kde by její vývoj mohl být velmi zajímavý.

Kaliho verdikt: Nepostup (a velký Kaliho pláč)

08_andrea

 

Annamária d’Almeida

Zpívala:  Amy Winehouse – Will You Still Love Me Tomorrow?

Scalex: Na Annamárii se mi moc líbí ty dvě barvy smíchané do jedné. Ta černá i bílá hlasová charakteristika, která vytváří působivý hybrid mezi oběma způsoby zpěvu. K tomu veskrze pozitivní emoce a jistota, které Annamária vyzařuje na kilometry daleko. Příjemný poslech a taky důkaz toho, že ani neúspěch v pěvecké soutěži není nic fatálního a že pokud zpívat chcete a máte, tak budete.

DJ Vlado: Objektivně nemám Annamárii co vytknout, zazpívala to výborně, v něžných pasážích vynikla její barva hlasu a dokázala i píseň perfektně vygradovat. Subjektivně mám však ten problém, že tuto píseň mám neodmyslitelně spojenou s něžným podáním Caitlyn Shadbolt z australského X Factoru, ke kterému mám silnější citovou vazbu (stejně jako k samotné Caitlyn, která patří k mým největším srdcovkám ze světových soutěží). Přestože Caitlyn neměla takový hlas ani techniku jako Annamária, tak její pojetí bylo osobitější, mimo jiné i vzhledem k tomu, že jako country zpěvačka zpívala soulovou píseň. Jen kvůli tomuto srovnání neřadím Annamárii do své Top 3, ačkoliv jinak to bylo výborné vystoupení.

Kaliho verdikt: Postup do Top 6

09_annamaria

 

Sofiane Tadjine

Zpíval:  Pharrell Williams – Happy

Scalex: Himbajs, hoši, já vám nějak nevím. Užil si to, komunikace s publikem docela fungovala (i když jí tam bylo trochu moc), interakce s kouči byla moc na sílu a umělá, pódiový projev v sobě neměl žádný ostych, ale zpěv byl chabý. Dynamika bídná a úplně nejhorší byl ten falzet. Vyhlašuju ho nejstrašnějším falzetem všech českých a slovenských pěveckých soutěží! Za to by diváci měli dostat nějaké odškodnění. Tak vám ho dám alespoň já ve formě písně Happy od Pharrella Williamse, ovšem v úpravě, kterou mám já osobně nejraději.

DJ Vlado: A tady se mi nabízí srování hned dvojité, jelikož Happy úžasně vystřihla v minulém Hlasu Kristína Mihaľová a jen o pár měsíců později s tímto megahitem zazářila v britském X Factoru Lauren Platt. V obou těchto srovnání dopadl Sofiane hodně špatně, to je jako srovnávat bezdomovce s královnami. Myslel jsem, že nic horšího po Parčim už přijít nemůže, ale mýlil jsem se, protože Sofiane byl přímo tragický, zpěv byl na úrovni Hvězdné pěchoty včetně onoho příšerného falzetu, který už zmínil Scalex. Nechci být za xenofoba, ale mám pocit, že kdyby Sofiane nebyl cizinec a neměl exotický vizuál, tak by nešel ani do zóny ohrožení a vyletěl by jako namydlený blesk. Nejhorší vystoupení večera, které ani velmi dobrá stage presence nemohla zachránit.

Kaliho verdikt: Zóna ohrožení

10_sofian

 

Karolína Koleková

Zpívala:  Demi Lovato – Give Your Heart a Break

Scalex: Karolína má unikátní hlas na pomezí quirku, krásná barva jak v komorní pasáži, tak během gradování, i nakonec v plné palbě. Jsou to vlastně tři různé barvy, které se dohromady krásně pojí. A Karolína s tím vůbec neumí řádně zacházet. K tomu přičtěme určitou dávku nízké sebedůvěry a obávám se, že jestli to Karolína nevezme trochu zodpovědněji, tak by navzdory svému potenciálu mohla velmi brzo vyletět. Ale tak zase je jí šestnáct (hele, jaktože se vlastně lolitka neříká jí – věkem je blíž než Diana), takže má spooooustu času se do toho zakousnout a naučit se základy pěveckého řemesla.

DJ Vlado: To že má Karolína výbornou barvu hlasu víme od castingu. Musí k tomu však úměrně volit repertoár, protože zatímco Rihanna ve výběru naslepo jí sedla jako prdel na hrnec, Demi Lovato byla naopak zcela mimózní výběr, ve kterém Karolína nejen nemohla prodat svou charakteristickou barvu, ale některé pasáže i zabila přehnaným tlačením na pilu. Navíc se nevyznamenali ani vizážisti, kteří z Karolíny udělali šedesátiletou důchodkyni. Tohle nemohlo skončit jinak než v zóně ohrožení (jen místo Sofiana tam s Karolínou měla být Andrea).

Kaliho verdikt: Zóna ohrožení

 

11_karolina

 

Daniel Kapitán

Zpívala:  Bruno Mars – When I Was Your Man

Scalex: A tak zpívá čistě, dynamika pěkná, nic v tom jeho zpěvu nebylo špatně, ale nějak to kolem mě prošlo a valný dojem nezanechalo. Vím, že Daniel zveřejnil informace o své schizofrenii, pokud mu soutěž pomůže jako terapie, tak asi je tu dobře (ach, ten HLP), ale zase tyhle soutěže jsou psychicky dost náročné i pro jedince, kteří nemusejí řešit problémy s duševním onemocněním. Takže doufám, že ho soutěž a mediální tlak nesemelou.

DJ Vlado: Přiznám se, že od zlatého hřebu večera bych očekával větší bombu. Daniel místy dost nepřirozeně natahoval některé fráze, navíc jeho mečivý hlas je ve výškách opravdu krajně nepříjemný. Postup si Daniel zasloužil, o tom žádná, ale já jeho fanouškem nebudu nikdy. Tento typ zpěvu zkrátka nevyhledávám.

Kaliho verdikt: Postup do Top 6

12_daniel

 

Kdo postoupil ze zóny ohrožení?

Kali zónou ohrožení docela šetřil, poslal do ní jen tři soutěžící, přičemž Moniku mu ukradla Jana. V závěru se pak Kali rozhodoval mezi Karolínou Kolekovou a Sofianem Tadjinem a rozhodl se, že dál půjde Karolína Koleková.

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Diana Kalashová
2. Kristián Révay
3. Laura Wengová

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Laura Wengová
2. Kristián Révay
3. Andrea Atyafiová

Hodnocení 2. K.O. podle Scalexe

Hodně zajímavé byly tentokrát medailonky o nácviku soutěžní skladby. Občas jsme viděli, jak se některým zpěvákům ulehčovalo a jiným, kteří na to měli, se zase dávalo něco těžšího. Pro mě ale nejpodstatnější bylo, že Kali v podstatě nikoho nic moc nenaučil. Protože je raper, dával jen základní rady ohledně hudby, ale neuměl poradit, na rozdíl třeba od Vojtěcha, s technikou zpěvu. Bylo to samé „buď sám sebou, bráško“ a „otevři se a zpívej ven“ a tak podobně, ale málo konkrétních rad, co doopravdy dělat s hlasem. Soutěžícím to ale asi moc nevadilo, Kali je evidentně fajn člověk. Ale přiznám se, že kdybych soutěžil, volil bych raději někoho, od koho můžu načerpat vědomosti, než najít si na pár týdnů fajn kámoše. Docela by mě zajímalo, jestli by lidé z Kali-týmu, kdyby měli být absolutně upřímní, krapítko nelitovali, že nešli jinam. Ale možná kouzlo Kaliho osobnosti je natolik silné, že by fakt nikdo nelitoval.

Teď jsem zvědavý na příští kolo, kdy bude vyřazovat Pepa. Jeho „selskorozumové“ přímočaré rady by mohly být pro leckoho v jeho týmu užitečné.

Hodnocení 2. K.O. podle DJ Vlada:

Pro mě osobně bylo Kaliho K.O. mnohem lepší než to Vojtovo. S postupující šestkou jsem spokojený, jakkoliv hned tři z nich (Diana, Annamária a Daniel) nejsou můj cup of tea, ale jejich kvality uznávám. Moji favoriti jsou Laura a Kristián, které bych oba rád viděl ve finále. O posledním šestém místě bych se rozhodoval mezi Karolínou a Andreou, přičemž zatímco po výběru naslepo bych volil Karolínu, teď bych preferoval Andreu, která tak jako jediná z perspektivních soutěžících v Kaliho týmu zůstala na štítě. Co se týče Kaliho jako kouče, tak na jednu stranu sice nedokázal soutěžícím tolik radit co do techniky zpěvu jako Vojta, ale na druhou stranu byl při rozhodování mnohrem rozhodnější a soutěžící buď pouštěl do dalšího kola, nebo posílal domů, zónu ohrožení využíval minimálně. A to, že je Kali emotivní, mi nevadilo vůbec, právě naopak je mi to sympatické, jelikož to působí skutečně opravdově. V neděli nás trochu překvapivě čeká tým Pepy Vojtka, o kterém jsem si z několika důvodů myslel, že přijde až nakonec. Podle ukázek však můžeme tušit, že nás oproti celkem předvídatelné situaci u Kaliho čeká minimálně jeden zvrat, jelikož to vypadá, že jeden z favoritů, rocker Jan Nic, nejspíš vyhoří. Bude tomu skutečně tak, nebo nás jenom ukázky dokázaly zmást? A jak se předvedou ostatní Pepovi svěřenci včetně superfavoritky Adriany Bessogonov, která se popasuje s „Končitou Buřtovou“? A koho Pepa pustí do své Top 6? To všechno se dozvíme už v neděli.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 462
1
Scalex
Reagovat

Překvápko… 8^)

2
Lucas
Reagovat

Souhlasím s názorem na Dianu i Kristiána. On podal dobrej výkon, ale ta jeho angličtina mě ruší celkem dost.

3
Jai Kudo
Reagovat

Se Scalexem mohu v podstatě ve všem souhlasit, i když tak úplně nesdílím jeho nadšení pro Dianu jako No1. Moje postupové pořadí v tomto kole je 1.Kristián………. 2. Laura 3. Annamária 4. Diana 5. Daniel ……..a tu šestku zase nedám. Je fakt, že dál nebylo v podstatě koho vybrat, původně mně postup maximálně nesympatické Karolíny připadal jako zvrhlost, ale rozhodovat se mezi ní a úlisným Sofianem bych fakt nechtěl :-D
Jinak musím konstatoval, že už dloho se mě žádný kluk v podobné soutěži nelíbil jako tady Kristián.

4
Mila1
Reagovat

Kaliho mám moc ráda, ale Scalex má pravdu, příliš svým soutěžícím neporadil. Konkrétně Monika Drgáňová se ho ptala na to,jak má vést písničku, zda to vytáhnout nahoru (a to se opravdu nepovedlo) nebo do ztracena a on jí měl při znalosti jejího silného hlasu až ječáku poradit, aby se držela při zemi a místo toho ji nechal, aby to tím ječením zkazila. Asi je to velmi emotivní člověk a super kamarád, ale od kouče bych čekala něco jiného. ale překvapilo mne, že pak vyřazoval celkem spravedlivě.
Moje TOP 3 od Kaliho – Kristián, Kapitán, Annamária. Nechápu nadšení nad průměrnou Laurou a nevýraznou Dianou.

5
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Celkem se i shodneme, akorat ja bych na prvni misto dala Lauru, na druhe Kristiana a na treti AnnaMariu. Karoline ale fandim a Aneta me mrzi,mela zajimavy hlas a potencial.Nicol me bavila,ale asi to bylo pisnickou. Nesdilim nadseni pro Kapitana,ani Dianu. Jinak za oba tymy je u me vysoko Eliska,Jakub, Kristian a Laura. A doufam,ze nejaky rocker celou soutez vyhraje. Mohl by to byt i Jakub.

6
Tomáš
Reagovat

Scalex, tak sem rád že tady konečně taky někdo jiný kromě mě pochválil Dianu, myslím že takovou kritiku jakou zde dostala si nezasloužila a že to byl i tak dobrý výkon. I když zase na první místo před Kristiána a Lauru bych ji nedal, to ne. Ale dobrá byla.

7
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jinak jak tady nekdo pdal,ze se to Janu Nicovi nepovedlo,to se mi nechce verit.To snad nebude pravda.Ten by mel postoupit.

8
Theyey
Reagovat

Mně se Diana taky hodně líbila,na to první místo bych jí dala,ten falzet měla úžasný.V Karolíně je velký potenciál,ale tohle opravdu nebyla písnička pro ní,alespoň podle mě.Kristián je dobrý,ale já néjaký jeho super fanoušek asi nikdy nebudu.
Tak u Pepy to bude fakt maso,nevím proč,ale strašně se bojím o Adrianu,i když ta by mohla mít postup skoro jistý.Nějak Pepovi nevěřím,no tak budu doufat.

9
Tomáš
Reagovat

@Violete: Taky se mi tomu nechce věřit že zrovna Jan Nic by něco pokazil. :(

@Theyey: No u Adriany bych byl neuvěřitelně šťastný kdyby nepostoupila ale takové štěstí mít nebudu, u ní jediné naopak vidím stoprocentní jistotu postupu. :(

10
sexVacle
Reagovat

http://willpaydayloans.com/ – cash loan now debt consolidation loan bad credit cash personal loans

11
Theyey
Reagovat

@Violete:
Nicovi?To je divný,na kastingu byl skvělý a to byl ještě nemocný…na nějakého trémistu bych ho teda fakt netypovala tak nevím…možná špatná píseň?Tak snad postoupil

12
Tomáš
Reagovat

@Theyey: Taky to vůbec nechápu ale já bych řekl že to byl střih režie a že to všechno může být i trochu jinak.

13
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Třeba přestal chraptit a kouzlo bylo pryč… Dělám si legraci, taky se mi moc líbil a chtěla bych jeho postup.

14
Violete
Reagovat

A na koho se nejvic tesite z Vojtkova tymu? Ja krome Nice jsem zvedava na Lukase Vinclera,Alexandru Novou a Natalii.

15
DJ Vlado
Reagovat

První třetina mých hodnocení (tzn. Laura, Parči, Monika a Nicole) přidána :-)

16
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Moje velká pětka u Pepy jsou Adriana, Lukáš Vincler, Jan Nic, John Boyd a Monika Zaťková (kterou si ukradne Kali), tak na ty se těším (jakkoliv to vypadá, že Nic vyhoří) a jsem zvědav, kolik mi jich tam po neděli zůstane :-)

17
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No nevím, vidím to černě :D Nic to podělá, Johna Pepa vyrazí že je sice super, ale že mu soutěž nemá co dát, Lukáš překročí povolenou váhu na jednu nápravu, takže jen ukradená Monika a snad, doufám, Adriana ;-)

18
DJ Vlado
Reagovat

Přidána druhá třetina, tedy Diana, Aneta, Kristián a Andrea, zbytek přidám večer :-)

19
dolores
Reagovat

Zaujíma ma ako to bude s Patrikom Zoulom, lebo v jednej z upútavok mám dojem, že odchádza do zóny ohrozenia, alebo ešte niečo horšie ….

Ten Jan Nic je účastník a komparzista v rôznych televíznych reláciách, dokonca si zahral aj v Nebezpečných vzťahoch u Musila :-))) no je to poriadny úkaz a bolo by fajn mať v živákoch aj takýto drsnejší hlas, ale jeho nepostup by ma vôbec neprekvapil… Tomáš v minulom vlákne písal, žeby jakuba v súbojoch mohol Nic poraziť, no neviem, …ak by sa tam Nic dostal, aj tak sa mi zdá, že Jakub je spevácky silnejší

20
Ally
Reagovat

Ten Patrik Zoul mi taky pripadal ze ma zpev jen jako jednu z aktivit..

21
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Monika Zatkova muze byt zajimava,ale tezko bude mit cas rozvinout talent ve Voice.Ma hezky hlas,tak jsem zvedava.Uz se vi,co budou zpivat?

22
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Jinak jeste jsem si uvedomila,ze take filtruji poslech zpevaka pres zajimavy hlas,tim hned ziska u me body a pak podprahove to ovlivni urcite i vyber pisne.Jen si rikam,ze tady chybi takovi ty rebelujici, mene dokonale typy zpevaku.Byla zabava fandit driv Sepsovi,nebo Zahorovskemu.

23
DJ Vlado
Reagovat

Moje část rekapu je konečně kompletní :-) Omlouvám se za zpoždění, ale tenhle týden jsem měl jedno divadlo, jeden koncert a k tomu spoustu práce :-)

24
Tomáš
Reagovat

@Violete: Nejvíc se těším na Jana Nice, Johna Boyda, Patrika Zoula a Ladislava Korbela. Snad sem na nikoho nezapomněl. A samozřejmě na Kubu ale ten bude až v soubojích že. :-D

25
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Já bych se nedivil kdyby si Pepa na pokyn produkce nechal Johna do živáků – je starší a je to cizinec takže cílová skupina hlasující pro něj se možná bude hledat dost těžko, pokud budou chtít Adrianu za vítězku a pošlou ji taky do živáků, tak můžou počítat s tím že takový člověk ji moc ohrozit nemůže. Naopak mám čím dál větší pocit že Jana Nice se asi bohužel opravdu zbaví – je až příliš sympatický, lidový a osobitý, co kdyby měl velký úspěch u diváků? Ale jinak jak Jan tak John jsou oba skvělí zpěváci a muzikanti, já bych je bral do živáků oba dva ale to se asi nestane, tak snad aspoň jeden z nich tam proleze. Mě je trošičku víc bližší Jan ale tak nějak cítím že John by mohl mít větší šanci, no uvidíme. Naopak Adriana je má největší antifavoritka, tu tam nechci ani omylem ale její postup je asi bohužel jistý.

26
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/kaliho-tym-ma-nove-slozeni-koho-musel-slovensky-rapper-obetovat.html Podle ankety zde dole v článku to vypadá že Diana bude mít hodně velkou podporu. Kristián s ní může mít dost velký problém u diváků, pokud se dostane do živáků tak přes ni se asi nedostane. :( To samé může mít pak Kristián problém podle ankety i s Kapitánem pokud by náhodou postoupili do Live přenosů oba dva. Tak snad pokud by už Kristiánův postup nějakým zázrakem vyšel, tak tam nebude jenom do počtu a nevyletí z toho týmu v živácích hned jako první. :/

27
jj
Reagovat

@Tomáš:
Nemám moc rád tyhle ankety, který jsou formulovaný v uvedeném stylu: Kdo má největší šanci na postup do finále? Jak kdyby se ptali nějakých sázkařů. Proč se nezeptají na to, komu fandíte nebo koho chcete, aby postoupil? U té předchozí sázkařské otázky stejně někteří tipují a někteří hlasují podle sympatií bez ohledu na dotaz, těch druhých je nejspíš víc.

28
Mia
Reagovat

Skopirovane z oficialnych weboviek The Voice:

Patrik Zoul zaspieva pesničku Demons od Imagine Dragons.

Aleksandru Novú čaká pesnička Girl On Fire od americkej pesničkárky Alicie Keys.

Zuzana Szpevár rozprúdi poriadnu šou pesničkou Proud Mary od Tiny Turner.

Natálie Rotterová zaspieva nádhernú skladbu Andělská od Zuzany Navarovej.

Josef Fečo zaspieva pesničku It’s A Beautiful Day od Michaela Bublé.

Adriana Bessogonov si do K.O. kola vybrala pesničku Rise Like a Phoenix od Conchity Wurst.

John Boyd bude musieť zvládnuť pesničku Too Close od britského skladateľa Alexa Clara.

Veronika Vráblová si vybrala hit osemdesiatych rokov s názvom Alone od rockovej skupiny Heart.

Jana Nováková sa popasuje s pesničkou Read All About It od Emeli Sandé.

Lukáš Vincler si vybral českú skladbu Obchodník s deštěm od kapely Kryštof.

Jana Nica čaká pesnička The House of the Rising Sun od britskej rockovej kapely šesťdesiatych rokov The Animals.

Monika Zaťková zaspieva pesničku I’m Not The Only One od Sama Smitha.

Ladislav Korbel odpáli svetovú šou s pesničkou I Don’t Want to Miss a Thing od americkej kapely Aerosmith.

29
Violete
Reagovat

@Mia: Diky. Tak podle pisnicek se tesim na Nice,Korbela,Alexandru a Zuzanu. The House of the Rising Sun je moje nejoblibenejsi pisen vubec,snad na ni Nic nevyhori.A Korbel snad ukaze romantictejsi polohu,jak jsem si prala.

30
Prochor
Reagovat

@Mia: Adriana. Proč si ze všeho co se nabízí vybere zrovna Konchitu Wurst?

31
Monika
Reagovat

Tak to je sen takovej playlist, skoro same megahity presne jak to mam rada :-)) je tu hned spousta veci, ktere zeru jako Demons, silene efektivni song, tesim se na Patrika, dale tez na Veroniku, Janu, Alexandru…No proste super vybery.

nejoriginalnejsi a nejzajimavejsi vyber ma jednoznacne Natalie, velmi neokoukana vec v peveckych soutezich a myslim, ze to je takovej ten top vyber pro scalexe, dolores…

32
Monika
Reagovat

Nejhorsi vyber ma pro me Nic, desne otravnej song, takova vykopavka ani nechapu co dela v dnesni dobe v moderni pevecke show, tahle staromodni vec tam nepatri. neni to ani vec pro masy, zadna libiva vec jako treba Demons.

33
Mia
Reagovat

@Prochor: To asi napadne mnoho ludi, ale ja sa na to divam trocha inak. Ked uz chce niekto spievat take tie buracave epicke velesongy, tak radsej toto ako dalsiu verziu Whitney Houston. Myslim, ze moja nervova sustava by dalsiu nevydrzala. A kedze to nie je Tvar, ale Hlas, ak nenalepia Adriane fuzy, mozno sa na to bude dat aj pozerat.

34
Prochor
Reagovat

@Mia: No nevím. Podle mně kdo jde do hudební soutěže by měl na reprezentanty ESC zapomenout. Naopak to funguje – slušný finalista může reprezentovat republiku v ESC jako třeba GG, která nás jen tak mimochodem dostala konečně do finále ESC po předchozím výbuchu Kabátu a Bangy. Ale i pro GG byla ESC podle mně jen součást průzkumu terénu. Zkusila si postupně fesťáky s Merilandem, Superstar, natáčení klipu, muzikál, koncertní šňůry s Gottem, rockovou skupinu v USA a tak si taky vyzkoušela ESC a reprezentaci. Takže GG má možná nejlepší přehled o hudebním showbussinesu ze všech finalistů hudebních soutěží. Možná že pořád přesně neví co chce ale určitě přesně ví co určitě nechce. Ale to jsem odběhl od The Voice a Adriany. Takže doufám, že jí vousatá Wurst nezlomí krk a Adriana postoupí.

35
Mila1
Reagovat

@Prochor: Mně se ten Adrianin výběr taky nelíbí. Čekala jsem nějakou rockovou baladu, ale tohle…

36
Mila1
Reagovat

Demons od Imagine Dragons je fajn výběr, stejně tak Alone od Hearts (aspoň tu si měla Adriana vybrat).
Korbel jako profík ví, co si vybrat, minule bodoval (ikdyž u mne ani náhodou) Linkinama, teď Aerosmith…
Odrhávačka od Kryštofa, no comment..
Čekala jsem, že když to je družstvo Pepovo, tak tam dají „něco od podlahy“ a ne takové srágory… s playlistem teda nejsem spokojená vůbec..

37
Mila1
Reagovat

@Violete: Korbel se budu určitě zase romanticky usmívat, stejně jako se usmíval při Linkinech. U této písně to vadit nebude.

38
Mia
Reagovat

@Mila1: Aby som to uviedla na pravú mieru, ani ja nie som odvarená z toho výberu (Končita??? Wtf?), ale v tomto prípade vidím aspoň pohár poloplný, nie poloprázdny (Stále lepšie ako Houston). No, treba sa tešiť aj z maličkostí. :-D

39
JaiKudo
Reagovat

@Mila1: Ti Imagine Dragons se nám tady rozlejzají jako nějakej sliz…. :-D ALe furt lepší, než Conchita…..
To ALone je super věc, ale v takových soutěžích dost zákeřná. On je to v originále docela nářez, GG si to tehdy upravila do takové jemnější polohy s klavírem a i když to zazpívala dobře, tak celkově to nebyla žádná bomba. Tak jsme zvědavý. House Of The Rising SUn je starý dobrá ale nevděčná písnička. Tam už se snad nedá ukázat nic nového…..
Je otázka, nakolik si ty skladby mohli vybrat sami a nakolik do toho zasahovala prosdukce. A že jistě zasahovala!

40
Bezík
Reagovat

@Mia: Všichni se ptají, komu to hrají … :D
Spousta „hitových“ sraček, no jako obvykle. Naštěstí i tady se najdou perly. Skvělý výběr má Jan Nic, legendární song, snad ho nepokazí. Výtečně též Natálie Rotterová, špatný výběr nemá ani John Boyd, věřím že z toho udělá nějaký velmi originální cover. Co nechápu je výběr Adriany, ale nějak moc nevěřím, že to jsou skutečně výběry soutěžících, obávám se že produkce má stejně poslední slovo.

41
Mila1
Reagovat

@Bezík: Bych řekla, že jim dají seznam, ze kterého si pak soutěžící vyberou. Taky se mi líbí písnička pro Johna, to mu určitě sedne, ale řekla bych, že dál nepostoupí. Animals jsou výborná volba, ale tím, jak je notoricky známá, na ní může Nic pěkně vyhořet.

42
Mila1
Reagovat

@JaiKudo: Já mám Imagine Dragons docela ráda, jsou sice trošku jednodušší, ale je v tom spoustu pozitivní energie a šlape jim to parádně. Bylo mi líto, že jsem prošvihla jejich koncert loni v Praze.

43
Violete
Reagovat

@Bezík: Mne prijde,ze se k Natalii ta Navarova moc nehodi,jestli na tom muze vubec neco predvest,ale treba prekvapi.To uz bych ji dala radeji tu pisen,co ma Feco.

44
Violete
Reagovat

@Mila1: A treba to Korbel da procitene bez sladkych usmevu,to uz mam spise obavy,jak to poda Feco.

45
Tomáš
Reagovat

Tak sem zvědavý na ty výběry. Podle mě Jan Nic má skvělý legendární song ale stejně ho to může odstřelit. Možná ale taky mohl brečet dojetím a Pepa říkal průser při úplně jiné příležitosti, to je právě to kouzlo střihu a nalákání diváků. Líbí se mi i výběr Johna a Patrika Zoula. Vlastně z chlapů se mi nelíbí jen výběr Vinclera, ta písnička Kryštofu je s prominutím hrozná sračka. Ale tak však právě Vincler mě jako jediný z chalanů v Pepově týmu zatím nijak zvlášť nebere, no spíš nijak než zvlášť. Baby, tam se mi to těžko hodnotí protože prakticky nejsem zvědavý na žádnou z nich. Ale dobrá by mohla být Veronika Vráblová a Natálie mě teda zatím nijak nezaujala ale to podání Navarové by mohlo být v záplavě zahraničních songů zajímavé. Tak uvidíme, sem na to zvědavý.

46
Tomáš
Reagovat

@Violete: Na Feča sem zapomněl že tam vůbec je ale už sem si vzpomněl, tak vlastně dva chlapy v Pepově týmu mě vůbec neberou. :-D

Já bych v tuhle chvíli bez ohledu na to co uvidíme v neděli zvolil k Pepovi do jeho Top 6 : Jan Nic, John Boyd, Patrik Zoul, Ladislav Korbel a k nim dvě baby – tak třeba Veronika Vráblová a ta druhá by se viděla podle nedělního výkonu, třeba i ta Natálie by to mohla být. Je mi ale jasné že budu rád pokud reálně vůbec do šestky prolezou dva z těch čtyř silných chlapů a zbylá místa obsadí zase baby, Adriana to je tutovka bohužel i když si to strašně nepřeju ale nenadělám s tím nic.

47
Dena
Reagovat

diky moc obom za recenziu

dufam ze nejsom mimo „misu“ ale mam navrh… nebolo by mozne sobotu alebo nedelu, vytvorit novy odkaz – aj ked tam este nic nebude extra uvedene len napr – nedelne kolo, ohlasene songy atd
a tam uz mozu vsetci nasledne pisat komentare? tak aspon budu komentare pod aktualnym kolom :-)
songy pokial viem, uz zname su, tak by to snad slo, ci?

48
Tomáš
Reagovat

@Dena: Jde o to jestli sem chodí vůbec pravidelně a jestli mají na to čas.

50
Bezík
Reagovat

@Prochor: To bude Tomášek plakat … ;-)

51
Violete
Reagovat

@Prochor: Ani me to netesi,zrovna moji favoriti,Nic a Natalie.Neni to nejak ucelove sestrihane?A proc Nice utesuje Kali?

52
Monika
Reagovat

Ani se Pepovi nedivim, je to chlapak co ma rad tvrde chlapy, kteri bojuji a nevzdavaji se. Ne ubrecene fnukny, hroznou ostudu si udelal Nic, horsi nez baba.

53
Ally
Reagovat

@Prochor: A třeba nakonec postupí,ze zóny / krádež bych řekla ? to by tak nedávali ?
A nevim proč mi pod tím videem naskočí reklama na IQ test ? :)

54
Violete
Reagovat

@Ally: To by dávalo smysl, že si ho ukradnul Kali. Snad to tak bude.

55
Monika
Reagovat

Tady zas nekdo nepozorne cte :-)) Ja i DJ Vlado jsme tu psali, ze si Kali ukradne Moniku Zatkovou, je to zcela viditelne z ukazky na nedeli. Nic podle vseho konci, vylozene Pepu nastval no a me taky, takovou uplakanou manicku dal nechci.

56
Tomáš
Reagovat

Pepa Vojtek je srdcař, mě tohle chování a ta slova : Tohle je průser, totální průser! k němu nesedí. Přijde mi to jako póza. Nikdy dřív aspoň pokud si pořádně pamatuju žádného svého soutěžícího takhle nesjel. Podle mě to je sehrané divadýlko produkcí na lidi, aby zase udělali senzaci, přitáhli tím diváky a zvýšili sledovanost. O nic jiného jim koneckonců ani nejde. Samozřejmě Jan Nic ten text asi fakt zapomněl ale Pepova reakce mi přijde přehnaná. A že Jenda brečel? Tak je tam velký tlak na ně a psychika dostává zabrat, nikdo z nás neví jak bysme to sami snášeli a já obdivuju každého soutěžícího za tu odvahu do toho jít a přijít s vlastní kůží na trh. Tohle se prostě může stát a nebál bych se říct že i profíkovi, není potřeba ho proto hned pohřbívat zaživa. Každopádně ale pokud si Jana Nice ukradne Kali, tak to ani tak pro Jana příliš velká výhra nebude. Kali už tam má podobně žánrově založeného Kristiána, který zatím nic nepokazil a celkově dost našlapaný tým takže bohužel tipuju že Jan Nic se do živáků stejně nepodívá a sem z toho dost zklamaný protože zrovna jeho sem tam vážně moc chtěl ať už zapomněl třeba celou písničku nebo ne. Fakt velká škoda tohle. :(

57
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko, někdy si až moc drsná a já s tebou v tomhle případě nemůžu souhlasit. Ale to je koneckonců jedno. A to si Kali nemůže ukrást od Pepy dva soutěžící, to je zakázané? Proč by potom Kali k Nicovi chodil nahoru? Ale ono je to jedno, ať už skončí u Kaliho nebo skončí rovnou úplně, tak v živácích ho mít nebudeš, tím sem si teď už víceméně jistý. Nemusíš mít z toho strach. Za mě velké zklamání, můj největší favorit. Měl ještě dostat šanci. :/

58
Tomáš
Reagovat

Produkci se ale tohle bude náramně hodit do krámu aby se ho zbavili, Nic jim tím výpadkem bohužel vyloženě nahrál na smeč. Teď z něj udělají sklerotika co si nepamatuje texty a uplakánka a odstraní ho. Příliš velká konkurence pro Adrianu, tak půjde pryč dřív než do toho budou moct začít promlouvat diváci. Koho dalšího vyhodí, že by Johna protože je už příliš starý a je to už hotový zpěvák a muzikant, který se v téhle show už nemá kam posunout a nemá mu to co dát? Je to směšné, já netvrdím že to Nic nepokazil ale takhle toho využít a zahrabat ho do země, to je od nich fakt humus.

59
Monika
Reagovat

@Tomáš: Kazdy kouc si muze ukradnout maximalne jednoho souteziciho. Kali sel nahoru Honzu utesit, je to i v tom clanku vyse od Prochora. Nic dozpival, vedel, ze to podelal, tak se rozbrecel a kali srdcar ho sel uklidnit na podium.

60
Tomáš
Reagovat

@Monika: Jo je to dost možný že to bude takhle no. :( Takže Nic fakt končí. Jako ale sere mě to neskutečně. Tohle se přece může stát každýmu, je tam na ně kladen velký stres a psychický nápor, zapomenout text může každý a třeba se to stane i Vojtkovi někde za 10 let na koncertě Kabátu až bude trošku v pokročilejším věku. A že se pak rozbrečel, tak je prostě citlivější no, proč by chlapi nemohli brečet? Kdyby se tohle stalo Adrianě kterou si zřejmě letos vytipovali a vybrali za svoji novou vítězku, tak ji ani omylem nevyhodí. Ještě by z toho naopak vystavěli dojemný příběh, který by živil její popularitu u diváků až do konce soutěže. Je to zatraceně nespravedlivé, hlavně to jak každému produkce měří jiným metrem. Počkám si ještě jak přesně to zítra bude ale stejně uvidíme jenom to co produkce chce abychom viděli a v tuhle chvíli je to pro mě předběžně jasné, že ho prostě chtějí odstřelit jako nepohodlného a příliš silného soupeře v týmu pro Adrianu. Jsem zvědavý co vytáhnou na další soutěžící aby je odstavili taky na druhou kolej a že jich v Pepově týmu ještě pár dalších dobrých je. Ale Honzy Nic bude zatracená škoda, zaujal mě z letošního ročníku snad nejvíc ze všech soutěžících. To budu mít jako s Hnilicou v roce 2012. :(

61
Theyey
Reagovat

Já nevím,tak po takovém kolapsu s textem bych to teda nezvládla taky a ta slzička by ukápla…je to teda fakt obrovská škoda,Nic měl v soutěži potenciál,a teď kvůli takový blbosti ho asi Pepa vyrazí,no tak měp prostě okno,byl nervózní,to se může stát každému a jestli Pepa nechce aby pokračoval tak jeho věc,ale teď se bojím,že jeho místo zastoupí třeba Zuzana,nebo Jana,kterou si pamatuju jen díky těm košťatům na očích.

62
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No vsadím se, že kdyby se to stalo Adrianě, tak bys ji tady zakopal pod černou zem a neomlouval bys ji tak jako Honzu :-P Jinak primární problém imho nebyl ten, že Honza zapomněl text, nebo že se rozbrečel, ale že se na to prostě vykašlal a vymlouval se, což je víc než v tom článku, který sem dával Prochor, rozvedeno tady: https://m.topky.sk/cl/100313/1786575/Brutalny-pruser-na-Markize–Plac-rovno-pred-kamerami-a–Pepa–neprehnal-si-to–, hlavně ty výmluvy o bouchajících sousedech jsou jak z repertoáru Pátroviče nebo Ratha staršího :-D Je mi líto, Honza až dosud patřil k mým favoritům, ale tímhle u mě dost klesnul, takový přístup se mi fakt nelíbí, takže Pepu v tomhle plně chápu :-)

63
Prochor
Reagovat

@Bezík: Trochu se obávám toho, aby Jan Nic neměl podobný osud jako další soutěžící mimo mainstreem jako byli třeba Matěj Piňák, Jerguš Oravec nebo svým způsobem Richard Chovan. Sice se líbili a byli uznávaní ale je těžké tyhle nestandardní týpky dlouhodobě udržet v soutěži, kde se preferují hlavně popíci a rockeři. Ale The Voice není Superstar tak uvidíme.

64
yeey
Reagovat

@Prochor: Stejnej osud? Oni snad Piňák, Jerguš nebo Richard vys*ali na pripravu, zapomneli text a pak buleli na podiu? :-)

65
yeey
Reagovat

Jinak těch 30 sekund co vypustili, vybrali dobře. Tam je snad všechno. Ta doznívající dramatická hudba, pištící publikum, bulící Honza, bulící Vojta, hodnej strejda Kali, naprosto zděšená Jana a Pepův výraz „jojooo, co sem ti říkal…“ :-DDD

67
Prochor
Reagovat

@yeey: To sice ne ale moc daleko se stejně nedostali.

68
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Diky za odkaz na clanek.Ale nakonec je tam jeste nadeje,ze ho Vojtek treba jeste pusti dal.Stejne je zvlastni vytvaret clanky k necemu,co divaci jeste nevideli, media uz vytvareji afery a manipuluji s divaky dopredu.

69
Violete
Reagovat

@Monika: To, ze si nekdo ukradnul Zatkovou jsem zaregistrovala,ale uz jsem zapomnela kdo.Tak mas pravdu asi ho sel utesovat,je fakt,ze Kali a Jana jsou takovi emotivni.Tak jsem zvedava,jak to v nedeli nakonec dopadne a kdo postoupi. Jinak je zajimave,jak Vojtek tam ve videu rika,ze se prehodily duely a K.O. kola a musel se tak presaltovat.

70
dolores
Reagovat

@Violete: to je celkom bežné pri každej relácii takto na nejaký škandálik lákať divákov na vyššiu sledovanosť pomocou bombastických titulkov, spomeň si na Borkovcov prípad s alkoholom.

71
dolores
Reagovat

Je ešte predčasné vynášať nejaké súdy o Nicovi, pokiaľ som to nevidela celé,… No podľa toho je zrejmé, že piesne si nevyberali sami, ale mali pridelené, inak by Jan text vedel. Hoci on nie je moja srdcovka, postúpiť by mal, pretože je osobitý. A takí sú aj ďalší chalani z Pepa tímu, skoro každého by som poslala ďalej, jediný čo ma nebaví je dokonalý Korbel, nepáči sa mi jeho pódiová prezentácia, ale aj jeho hlas mi príde ako tá spomínaná destilovaná voda. No jeho postup, keďže pôjde ako zlatý klinec je viac než istý. Pepa do súbojov vezme už asi len jedného max. dvoch chalanov, keďže už tam má ukradnutého jakuba..
Zaujíma ma Patrik Zoul, ale napr. aj Fečo, pretože aj keď je to taká bizarná postavička, má niečo do seba, spieva tak staromilsky, niečo podobné ako Chodúr :-) a John má zase velmi zaujímavý song, na to sa teším.

72
dolores
Reagovat

Horšie to mám s dievačatami od Pepu, okrem Adriany, ktorej postup si želám, ma ostatné nanadchli, napr. taká vychvalovaná Monika Zaťková mi príde spevácky tuctová, okrem toho, že vyzerá dobre a pre mužov je asi veľmi príťažlivá, tak ani farbu hlasu ani techniku nemá nijako oslňujúcu. Piesen, čo bude spievať mám rada, tak teda nech sa ukáže….Trochu lepšia je Natália a prekvapilo ma, že chcela hrať na violončelo, ale ani ona, ani tá lolitka s umelými riasami mi neprídu výnimočné. Možno ešte Veroniku by som brala, lebo v slovenčine znela dobre a som zvedavá ako si poradí s Alone. Adriana si isto Conchitu nevybrala sama, ak áno, tak asi ju má premakanú a dúfam, že ju zaspieva zaujímavejšie ako Conchita,:-D

73
Monika
Reagovat

@dolores: To, ze Jan neznal text preci vubec nesouvisi s vyberem songu :-)) Proste ho tremou zapomnel to se stava i ostrilenym matadorum. vcetne Vojtka.

74
Monika
Reagovat

@dolores: Jo taky vidim Korbela na jasnej postup, pac jde posledni. Aspon teda minule to poradi sedelo u kaliho. na druhou stranu muzes byt rada za patrika, jde prvni a prvni clovek vzdycky postupuje rovnou do dalsiho kola.

osobne tipuju na TOP 6: Patrik, Adriana, Veronika, Jana, Korbel, John

75
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: „vychvalovaná Monika Zaťková“??? Vždyť jí z celého Panáčka fandím jenom já, tak kde vidíš na ni nějakou velkou chválu?
:-O Pravda, i Scalex ji zařadil do své Top 3 v díle, ve kterém se objevila, přičemž jsme oba chválili její barvu hlasu, ale že by tu měla nějaký obří fanklub, jsem si fakt nevšiml :-)

76
Violete
Reagovat

@dolores: Ja bych radeji Nice nez Johna a Korbela nez Feca.A z devcat pro me nejvic Alexandra a Natalie.Moje top 6 je Patrik,Nic,Alexandra,Natalie,Korbel a Jana. Jinak u Moniky take vidim velky potencial,takze kdyz bude pokracovat,budu rada.

77
Violete
Reagovat

A Lukase Vinclera bych klidne take poslala dal,ten Vojtkuv tym je proste nadupany :-)

78
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Lukáš je můj vůbec nejoblíbenější kluk od Pepy, škoda jen, že si vybral tu odrhovačku od Kryštofa, na které svůj nádherný hlas nemůže prodat :-( Ačkoliv je Pepův tým hodně našlapaný, tak moje srdcová trojka z něj jsou Adriana, Monika a Lukáš, přičemž kromě Adriany zbylým dvěma tady vyloženě fandím úplně sám :-)

79
Tomáš
Reagovat

No ať je to s Janem Nic jak chce, nezaslouží si za tohle vyletět. Zaslouží si dostat ještě aspoň jednu šanci. Byla by ho strašná škoda kvůli té jeho osobitosti, já bych byl na jeho výkony v živácích velmi zvědavý. Řekl bych že mu tam asi letos fandím nejvíc ze všech. Pokud ho za tohle odepíšou a vyřadí ho dnes, tak se ho prostě potřebují zbavit protože jiným by tohle jedno zaváhání jistě odpustili. Chápu to prostě že se nehodí produkci a naopak tohle jeho klopýtnutí se jim bude hodit hodně. Nenadělám taky Nic no.

80
Tomáš
Reagovat

@Prochor: No pokud by byl Jan vpuštěn do živáků, tak si taky myslím že by měl u diváků asi takovou podporu jako Matej, Jerguš nebo Richard a já bych k nim přidal i Dominika Gerdu nebo Karola Komendu. Bohužel takoví osobití týpci nikdy nevyhrávají i když pro mě jsou ze všech soutěžících nejzajímavější a nejlepší. A v dnešní době už je to tak zdegenerované že vypadávají ještě dřív než kdy dřív a vyhrávají prostě už jenom samé baby. Ale stejně se ho produkce bojí a tak ho vyřadí raději už teď, nebudou riskovat ani to že by se mohl stát náhodou zázrak a on by u diváků uspěl a ohrozil svatou Adrianu.

81
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak koukám že naše názory se v současné době už tak diametrálně rozcházejí, že propastnější rozdíl mezi námi snad už ani být nemůže. :-D Lukáš mě aspoň zatím absolutně nezaujal a postup mu nepřeju a to je co říct když mě v soutěži nebaví chlap. :-D Myslím že na té odrhovačce od Kryštofu už to ani nijak nezvrátí. Adriana je moje antifavoritka a Monika je pro mě totálně zbytečná, nevýrazná a nezajímavá soutěžící u které bych si ani nevšiml kdyby tam nebyla a i jako zpěvačka mi přijde veskrze úplně průměrná i když se přiznám že nějak moc si ji už ani nepamatuju a to taky o něčem svědčí. No těžko bysme mohli být ještě rozdílnější. :-D

82
Tomáš
Reagovat

Áchjo, tady je mrtvo když tu jsem a když tu nejsem tak to tady žije, to je zajímavé. :/ Dnes přeju nejvíc ze všech postup Janu Nicovi, on je vyloženě moje letošní srdcovka jak by řekl DJ Vlado. Bohužel se ale už hořce smiřuju s tím že dnes bude produkcí a Vojtkem vyšoupnut ze hry ven a skončí. Dál mě potěší pokud postoupí Patrik Zoul, John Boyd a Ladislav Korbel. Všichni ostatní v Pepově týmu jsou mi ukradení a nikdo z nich mě absolutně nezajímá. Jen bych si vyloženě přál vypadnutí Adriany ale to je bohužel úplně nereálné, ta má jasné živáky.

83
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Tak v Monice Te ve fandeni podporim,ja myslim,ze je to takove jeste nerozvite poupe a mohla by casem hyrit nadhernymi exotickymi barvami :-) U Lukase jeste cekam,co ukaze, mne vice oslovuji hlasy jako ma Marek Posta,nebo i Korbel a v tom jsem tady ve fandeni osamocena zase ja. Ale mela jsem dojem,ze Pepa pro Moniku mel slabost,nevim, jak ji pomuze ve vyvoji Kali. Pro me je z Pepova tymu srdcovka Natalie,Alexandra a Jan Nic.

84
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Třeba tu není mrtvo, ale co s tebou, když ty furt jen brečíš ? :D :D Neříkej, že nevíš kde bydlí ta bohatá princezna ? Chovej se sakra jako chlap, postav se a řekni tudy, tudy, no vidíš, sakra !!!! ;-)

85
dolores
Reagovat

@Monika: podla mňa Nic ten song nepoznal, resp. nie tak dobre, veď mu predsa Pepa vyčítal, že sa nepripravil, že si to necvičil doma kvôli susedom, ….keby tú pieseň poznal a teda sám si ju vybral, predsa by nemusel cvičiť. Ale možno ju mal v tom svojom zozname a nečakal, že mu ju vyberú, to sa stáva, no neviem teda, …….ale tá tvoja top šestka postupujúcich je celkom reálna, ja si netrúfam tipovať, možno Akexandra ?

86
Tomáš
Reagovat

@Violete: Korbelovi fandím taky ale na živáky ho spíš netipuju, dnes možná ještě postoupí do Soubojů. Pošta ten jde úplně mimo mě a má pro mě nepříjemný hlas, pro mě antifavorit. Tak na Nicovi se shodneme aspoň, to je fajn no.

87
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Áno, Lukáš je tiež sympaťák, nevadí mi a jeho hlas sa príjemne počúval, uvidíme ako zvládne češtinu
Teraz sa už o Monike velmi nehovorilo, ale myslím, že v tom vlákne, kde sa komentoval Výber na slepo, kde ona spievala, tak si ju niektorí pochvalovali, no neviem, nechce sa mi ísť sa tam prehrabávať, ale mala som ten pocit, možno aj z vás rekapistov, lebo hoci je váš názor rovnocenný s názorom diskutérov, predsa len má silnejší účinok :-D

88
dolores
Reagovat

@Tomáš: stále je ešte nádej, že postúpi Nic, hoci veľmi mizivá, ale tiež asi by to nebolo veľmi spravodlivé, keby postúpil voči Andree od Kaliho, ktorá práve kvôli výpadku textu sa musela porúčať

89
Tomáš
Reagovat

@dolores: Nemyslím si že Andrea byla vyřazena jen kvůli výpadku textu, asi by skončila i kdyby k tomu nedošlo. Kali ji prostě považovalk za slabší zpěvačku než jsou ostatní v jeho týmu, tak myslím že to bylo hlavně kvůli tomu. Ale byla to podle mě chyba, měl si ji ještě nechat protože se mohla ještě stát dost zajímavou osobností v soutěži. Stejná chyba bude pokud dnes bude vyřazen Nic. Ano zachybuje ale pro jeho osobitost a zajímavost jako umělce by měl dostat ještě jednu šanci a postoupit dál, bude ho strašná škoda. Ten potenciál pro soutěž by měli brát koučové na zřetel víc než jedno nevydařené vystoupení a rozhodovat se podle toho. jenže jestli tam nechce Nice produkce, tak prostě využijí tohohle zaváhání a vyhodí ho, s tím nenaděláme Nic. Já osobně si myslím že na 99,9 % dnes Jan Nic končí a i kdyby se nad ním Vojtek a nebo nějaký jiný kouč dnes ještě smiloval, tak stejně Nic skončí v Soubojích. To už mi může být jedno jestli vypadne dnes nebo v Souboji, do živáků se stejně nepodívá.

90
Tomáš
Reagovat

U koho je vlastně Pošta? Aha u Jany. Tak ten bude až příště ale doufám že vyletí jak namydlený blesk, na jeho ukňouraný hlásek fakt nejsem zvědavý. U Jany budu dost zvědavý co dál předvede Lukáš Zeman, i když s jeho postupem až do Live Shows to taky vidím dost nereálně.

91
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=cqcnTFwIKAk A aby se tu pořád jen nebrečelo, tak mějte dnes všichni Happy Day. :-D

92
Bezík
Reagovat

@Tomáš: A nemá Nic spíš potenciál jako „umělec“, než jako soutěžící ? Třeba pro nějaké soutěžení není vůbec stavěnej. Na mě tedy moc nezapůsobil, a už vůbec nechápu, čím by si měl „zasloužit“ další postup ? Tím, že nebyl schopnej se naučit text ? :D Soutěž je specifická záležitost a řada „umělců“ by v tomhle oboru určitě vyhořela, protože v umění je soutěžení v podstatě blbost.

93
Tomáš
Reagovat

@Bezík: A proč by to nemohlo jít dohromady? Měl by dostat šanci protože jeho castingové vystoupení bylo super a protože prostě talentovaný a zajímavý je a má potenciál a na tom se tady se mnou myslím shodne víc diskutérů. Neměli by ho kvůli jedné chybě hned odepsat a vyřadit ho ze hry. Ale udělají to protože se ho potřebují zbavit, nehodí se jim tam. Bohužel.

94
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Proč by ho měli vyhazovat, že se jim nehodí ? Vždyť je to fér, podělal jsi to, mazej domů ! Jak k tomu přijdu ostatní soutěžící, co to nepodělali ? Prostě ty zase kvičíš jen proto, že zrovna tobě je sympatickej. Ale o tom ta soutěž přeci není, ne ?

95
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: A co ti vlastně na Lukášovi vadí? Docela mě překvapuje, že jinak dokážeš fandit i takovým zoufalcům jako Parči nebo Sofiane jen proto, že jsou mužského pohlaví, a můj skoro nejoblíbenější kluk v soutěži (spolu s Kristiánem) tě nebere :-( Není to snad proto, že je při těle? To bych si mohl brát i osobně (a Scalex možná taky) :-D

Ohledně Nice souhlasím s Bezíkem, nebude první ani poslední, kdo ve Voicu vyletí po jednom podělaném vystoupení (Voice je tak narozdíl od SS nastavený, je to prostě víc takové sportovní utkání) :-) Jak by k tomu přišla např. taková Annette, která byla rovněž po VNS favoritkou a po jednom nepovedeném vystoupení vypadla? Nechápu, proč by Nic měl mít v tomto směru privilegia? Protože má pindíka??? :-)

96
Violete
Reagovat

Myslim,ze jedno nepovedene vystoupeni by nemuseli znamenat konec v soutezi, Karolina ani Valerii se take nepovedlo a dostaly jeste sanci.Myslim,ze Kali i rikal,ze zhodnocuje i treninky a minula vystoupeni.Ja jeste porad doufam,ze Nic a Natalie mohou projit.

97
Bezík
Reagovat

@Violete: No nevím, neměl Nic koženou brašnu ??? :D

98
Violete
Reagovat

@Bezík: To se asi nechytam,jako na odchodnou?

99
Bezík
Reagovat

@Violete: „Rozkaz zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projít !!!“ :D

100
Violete
Reagovat

@Bezík: Já viděla Nic jen s kytarou :-) Jinak tady je Nic v kostýmu z filmu Korunní princ https://jannic.webnode.cz/fotogalerie/pohadka-korunni-princ/#a11212266-842535395865613-1574651297-n-jpg

101
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak je ta soutěž v první řadě o tom aby měli diváci co nejlepší a nejkvalitnější podívanou složenou z těch nejlepších zpěváků a muzikantů. Nebo by si to tak aspoň všichni diváci přáli. A Jan Nic podle mě je kvalitní hudebník a je dost talentovaný takže kvůli tomu by podle mě tu šanci ještě dostat měl. Ono férové tam není nic ale nám jde o to co a koho tam dál budeme vídat my. Pro mě osobně je Nic zajímavější než třeba 10 Adrian a jí podobných zpěvaček, ty to zase můžeš vidět jinak ale to se nedá nic dělat. Přece jen nějaké aspoň přibližné měřítko toho kdo je lepší a kdo horší tam je. Nic je určitě lepší než třeba takový Fečo, Parči a další a je jasné že ten potenciál podávat kvalitní výkony v něm je, proto bych mu po jednom zaváhání tu šanci ještě dal. Ale ty mu ji nedáš a hlavně mu ji nedají Nova s Markízou takže on má smůlu, já mám taky smůlu a tím je to uzavřeno.

102
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já ti nevím, mě na Lukášovi nic moc nevadí ale zatím mě nijak neoslovila jeho barva hlasu a on pro mě není přiliš zajímavý ani jako osobnost. Ostatní chlapi v soutěži mi přijdou mnohem zajímavější. Na Parčiho mám asi nějakou úchylku, to pořádně nedokážu ani sám sobě vysvětlit. :-D ale teď posledně se mi už moc nelíbil a s jeho vyhazovem sem srovnaný stejně jako s vyhazovem Sofianeho, který se mi líbil hlavně v Blind Audition. A s Lukášovou váhou to fakt nemá vůbec nic společného – nepamatuješ jak sem kdysi žral Adama Kukačku a fandil mu až do roztrhání těla? :-D Třeba mě ještě Lukáš přesvědčí ale obávám se že dnes na té odrhovačce od Kryštofu je bez šance a jde o to jestli vůbec potom k tomu bude mít ještě nějakou další příležitost. A pokud jde o Anette – nevím jestli tu čteš všechno ale já s jejím vyhazovem po jednom nepovedeném výkonu taky nesouhlasil. Byla to jedna z mála holek, která mě letos fakt zaujala a myslím že je to velká škoda, mohla toho ještě možná dost předvést a být zajímavý. Takže neměla skončit Anette ani teď Nic, pokud v někom je vidět ten potenciál a že ho tihle oba dva ve výběru naslepo prokázali, tak by prostě neměli po jednom zaváhání hned vyletět. Je to až zbytečně moc drsné a zbytečně to soutěž ochuzuje o talentované a kvalitní lidi. Jednou zaváhat může každý a tohle se mi na Voice opravdu vůbec nelíbí. Takže vidíš že ani s pindíkem to u mě nemá nic společného. :-)

103
Langic
Reagovat

Sakra, tak jsem si projížděl ty Nicovi stránky. A nějaký dojem, co jsem měl mi teda dost zkazil. Chlubit se tim, že ho Bouček několikrát nazval hudebním expertem. Prijde mi, že teda hodně touží po slávě. Nevím, zda tu je někdo znalý jména Tomáš Kuča, ale ten seznam „úspěchu“ je podobně směšný :D

104
Tomáš
Reagovat

@Violete: Přesně tak, Karolíně a Valerii to taky nevyšlo. Píšu to naposledy, koho tam produkce chce, toho si tam udrží a koho tam nechce, toho prostě pošle domů a když ten člověk navíc ještě nějak zaváhá, tak jim to akorát o to víc ještě ulehčí.

105
Langic
Reagovat

@Tomáš:

Něco jiného je že nevyjde vystoupení pěvecky. Ale zapomenout text, na vše se vymlouvat ATP. To už úplně ono teda není. Plus z toho střihu to na mě pusobi, že to ani nedozpival. No uvidíme večer.

106
Mia
Reagovat

@Violete: Asi nie ste fanusickou Peliskov, ze? :-) To, na co narazal Bezik, je hlaska z toho filmu. ;-)

107
Tomáš
Reagovat

@Langic: No ať to bylo jak chtělo, asi mu to nakonec bylo líto a věděl že to podělal když tolik brečel. Jedna šance navíc by nikoho nezabila. Bude to zbytečné zaříznutí stejně jako u Anette. Abychom si rozuměli, já se o Nic nebojím, on si svoje fanoušky najde nebo už je má a nebude sice vyprodávat stadiony ale bude hrát někde po klubech a to myslím stačí. To z Voice se zase jako už tradičně stane nudná estráda pošlušných a technicky dobře zpívajících holčiček a to nikoho soudného s dobrým hudebním vkusem dlouho bavit nebude. Protože ty nejzajímavější typy nám zase produkce vyhází při sebemenším náznaku rebélie a nechají si tam jen poslušné dobře manipulovatelné ovečky, které tam potřebují.

108
Rena
Reagovat

@DJ Vlado: že je při těle Tomašovi určitě nevadí, pamatuji se že fandil i Adamovi Kukačkovi a to býval pěkný budulínek…

109
Tomáš
Reagovat

@Rena: Pamatuješ si dobře, však sem mu to už zde psal jak sem Adamovi fandil. Ten mě bavil fakt hodně a byl mi sympatický. Bohužel teda letos mě ti plnotuční zatím nějak nechytli – Lukáš pro mě není nic moc a Pošta teda vůbec, tam je to skoro averze.

110
Violete
Reagovat

@Mia: Aha,tak diky za vysvetleni.S Pelisky me to nenapadlo davat do souvislosti. Z Pelisku mam nejradeji lzicky a Zajimalo by me,kde udelali soudruzi chybu :-) a pak zboznuji Slunecny hrob,co tam zaznel.Ten si mel vybrat Lukas Vincler.

111
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo to by byla jiná, to by mě možná i začal zajímat a bavit ale takhle nevidím důvod proč mu mám fandit.

112
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, takhle to vysvětlení beru :-) S tou nadváhou to byl spíš vtip, samozřejmě si pamatuju, jak jsi fandil Kukačkovi, na to se skutečně nedá zapomenout, jak jsi chtěl vyhazovat TV z okna :-D

Já mám v tomhle směru taky radši SS, ve které jedno zaváhání neznamená konec v soutěži :-) Kdyby postoupila Annette, tak bych dneska přál postup i Nicovi, ale jelikož Annette po nepovedeném vystoupení vypadla, tak musím v tomhle trvat na tom, aby se měřilo všem stejným metrem, tedy i Nicovi :-) Co se týče Valerie a Karolíny, tak Valerie mi nijak zvlášť tragická nepřišla, Karolína byla celkem špatná, ale tam bylo jedno volné místo a rozhodování mezi ní a Sofianem, který byl totálně tragický, hrálo spíš pro ni, jelikož Andreu si Kali před tím neuváženě vyhodil, což byla chyba, jelikož mezi Andreou a Karolínou by to rozhodování bylo vyrovnanější :-)

113
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Právě proto já vždycky u svého citování z filmů / seriálů uvádím, ze kterého filmu / seriálu to je (případně i která postava to řekla a kdo jí hrál), jakkoliv u Rozpuštěný a vypuštěný to bylo zbytečné, cimrmanofil Scalex okamžitě pochopil :-D

114
Mila1
Reagovat

Tak konečně jsou moderátorky jakžtakž dlážděné oblečením

115
Mila1
Reagovat

Oprava sladěné :-)

116
Langic
Reagovat

Kerndlová na mě pusobi, že většinu času neví kde je. :D

117
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Sofiane ma na jednom z videi na Youtube cez 8 miliónov prehratí, takže až taký zoufalec to asi nebude… alebo možno aj je, ale len v tvojej hlave ;-)

118
Langic
Reagovat

Patrik se mi mnohem víc líbí v té hlubší poloze. Ten refrén mě moc nebere.

119
Mila1
Reagovat

Patrik nic moc, dál ty Dragons tak nějak těžkopádně..

120
Violete
Reagovat

@Langic: V te hluboke poloze ma krasny hlas,cekala jsem celkove od neho vice,ale vypadnuti jsem necekala.Alexandra snad potesi.

121
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Ja bych vsechny ty Dragony zakazala.

A navrhare kostymu pro moderatorky tez.

122
Langic
Reagovat

@Violete:
Alex mě hodně bavila i ve výběrech. Taky od ní čekám dobrý vykon.

123
Valamin
Reagovat

Na Zoulovi mi při zpěvu něco nesedělo, možná ten song byl příliš velké sousto. Alexandra pro mě nemá příjemný hlas, byť zpívá celkově dobře.

124
Mila1
Reagovat

Alex výborně

125
Violete
Reagovat

Tak Akexandra to rozbalila,supet vykon.

126
Langic
Reagovat

Alex dobrá! Hrozně se mi líbil ten úplný závěr.

127
Prochor
Reagovat

Alexandru Pepa určitě nikomu nedá.

128
Tomáš
Reagovat

Musím bohužel konstatovat že Patrik Zoul mě dost zklamal. Bylo to úplně průměrné a nesedlo mu to, nemělo to vůbec žádnou šťávu. Když to srovnám s podáním Pala Kovalička v SS 2015 tak Patrik mu nesahá ani po paty. Dost mě to mrzí ale tohle byl bohužel zasloužený vyhazov. Alex byla lepší než Patrik, má silný hlas ale vadí mi trochu kačeří barva hlas a jako typ mě ta holka nudí a nezajímá. Takže za mě zatím nic moc.

129
Violete
Reagovat

@Langic: Skvele,kdyz zachrapti.Jen tu vizaz mela drive lepsi,proc z ni udelali Gloriu Estefan?

130
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Počet shlédnutí je zcela indiferentní k tomu, že jeho Happy bylo těžká Hvězdná pěchota :-P

131
Langic
Reagovat

@Violete:
Nemůžu než nesouhlasit. Ve Výběru byla mnohem víc sexy!

132
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Proboha, co to je??

133
Langic
Reagovat

Taky vám ta výslovnost rve uši?

134
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Langic: rííívr

135
Violete
Reagovat

Me Zuzana nebavila.Ani ta energie ke mne neproudila.

136
Valamin
Reagovat

Pocit ze Zuzky asi takový: lepší estrádní osmdesátky, ale postup dál? K čemu? Výkon dobrý, ale nehodí se mi tam.

137
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Mi prijde afektovana.

138
Langic
Reagovat

Takovej Parči Pepova týmu. Zazpivala, zaskákala, děkujeme, odejděte. Jen nevím, proč ji tak prechvalili.

139
Mila1
Reagovat

Zuzka je profík, nějak mi do Voice nesedí

140
Violete
Reagovat

Natalie je nevsedni ukaz a zboznuji ji.Dala to tam.

141
Rena
Reagovat

Natálie má krásný, příjemný hlas…

142
Valamin
Reagovat

Vypadala hrozně nervózně, poštu – počtu, věřím – věžím, ale jinak dost nápadité. Chvílemi aby se člověk bál za ni, že to zkazí, ale poprala se s tím. Každopádně zvolit zpět české písně a hru na čelo byl risk.

143
Rena
Reagovat

Škoda! :-(

144
Rena
Reagovat

šKODA… :-(

145
Valamin
Reagovat

Pos… jste se! Konečně někdo, kdo má styl a zajímavou barvu hlasu, ne nějaké kníkání nebo pištění a mečení a pošlou ji domů. Ne, Dyku, neudělalo to hodně moc lidí, že by „přinesli nějakou atmosféru“, rozhodně ne takovou. Ježiš…

146
Mila1
Reagovat

Je fakt, že Natálie to s tím violoncellem překombinovala. Souhlasím s Pepou . Když jen zpívala, bylo to boží

147
Violete
Reagovat

@Valamin: Take me to mrzi,tahle holka je skvela a ja ocenuji,ze si zahrala sama.

148
Langic
Reagovat

Kdo jste koukal na minulé řady a pamatujete Pepu z minulých řad. Nepřijde vám nějaký extrémně podrážděný oproti minulým řadám?

149
pimpa
Reagovat

@Valamin: „Počtu“ je správně, v tom textu to tak je. Věžím už ne. :-)

150
Mila1
Reagovat

@Langic: Ani ne. Spíš ho štve, když nedají na to, co jim radí.

151
Ally
Reagovat

Vy pořád řešíte Nic ;) ale že Pepa vyhodil Natalii ??..WTF…
Pravda, že mi ted uplně vypadla z hlavy od těch dlouhých kastingů, ale mám ted teda po jedné ze tří favoritek s Eliškou a Valerii ;(
A ta pisnička oblíbená hmm..no nic no..jedeme dál

152
Valamin
Reagovat

@pimpa: Hm… znělo to tak nejistě, až jsem myslel, že to byla chyba :D A ono ne. Díky za info. Ale stejně bych ji poslal dál, jí je škoda. Určitě by to časem zvládla lépe, ale tady v tomhle formátu prostě není prostor pro postupné zlepšování. Jakmile se objeví někdo opravdu zajímavý, tak ho pošlou někam. A teď tenhleten nesympatickej hyperaktivní zmrd, jestli ho pošlou dál, tak to bude urážka Voiceu.

153
Tomáš
Reagovat

Tak ted se mi Natálie poprvé líbila a zaujala mě. Byla dnes zatím nejlepší, příjemná barva hlasu v té písničce. Bylo to úplně jiné než anglická odrhovačka v Blind Audition kde mě nudila. Teď to bylo fakt hezké. A on ji vyhodí. No Vojtek se s nima vážně nesere, bohužel vyhazuje i ty co si to nezaslouží. Z téhle holky ještě mohlo něco být. Nepochybuju o tom že po tomto odstřelu je Jan Nic zcela bez šance na přežití.

154
Prochor
Reagovat

Kriste pane!!! To je angličtině čenž of máj:-)))

155
Ally
Reagovat

Alexandře fandím , že je z mého rodného města,ale..je to s podmínkou;)
Patrik mi už minule připadal trochu styl : tak na zpěv jsem ještě holky nebalil, jdu do toho..? ;)

156
Langic
Reagovat

Angličtina hrozná. Ale musím přiznat, že by mě Fečo i bavil. Něco v něm je. Ale zabíjí to tím afektem.

157
Prochor
Reagovat

Pepa jede jak motorová pila dneska. Hlava za hlavou padá.

158
Violete
Reagovat

Tak aspon ze Feca take vyhodil,kdyz sla Natalie.Snad to Natalii neodradi a bude dal zpivat.

159
Prochor
Reagovat

Adriana na zkoušce dost falešná podle mně.

160
Langic
Reagovat

Proč mají vizážisté neustále potřebu postarsovat mladé holky.

161
Mila1
Reagovat

Tak Adriana to s výběrem moc nevychytala..slabé

162
Violete
Reagovat

Adriana nekoho bavi? Me si neziskala.Natalie byla daleko originalnejsi.

163
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Tak nevim, ale takova bomba to nebyla. Podle mne vyber mimo misu.

164
Prochor
Reagovat

Každopádně zůstává Adriana jednou z horkých favoritek.

165
Mila1
Reagovat

@Violete: Asi tak. A to jsem se na Adrianu moc těšila

166
Baruš
Reagovat

Dnes se zbláznil nejen Vojtek (vyhozením Natalie), ale hlavně kostymerka!

167
Violete
Reagovat

A je to fakt pomsta vizazistu,vypadaji hur nez predtim.Promena naopak :-)

168
Bezík
Reagovat

@Baruš: On se nezbláznil. Natálie je úplně mimo jeho cítění a chápání. V podstatě jsem to že vyletí čekal. Je skvělá ale vůbec nepatří do těhle estrádních soutěží. Pro mě zatím jednička celého Voice.

169
Langic
Reagovat

Cirova je fakt krásná baba. 😀

170
Violete
Reagovat

@Bezík: Z Natalie bude hvezda. John se mi libil.

171
Tomáš
Reagovat

Fečo strašný tragéd, ještě že je pryč. Adriana zpívá technicky dobře ale vůbec se mě to nedotýká a ten její dnešní song se mi vůbec nelíbí. Tady souhlasím s tím že Natálie byla vážně dnes daleko lepší a originálnější, vystoupení Adriany mi nedalo vůbec nic a opravdu tu písničku nemusím. John je skvělý ale už je v zóně ohrožení, paráda. Ten Vojtek je letos vážně vrah.

172
Mila1
Reagovat

Zatím dost nuda. Nejlepší asi Natálie. John taky nebyl špatný.

173
Prochor
Reagovat

U Vráblové jsem si vzpomněl na Gábinu Gunčíkovou, která tohle zpívala taky a výborně svým chraplákem v refrénech.

174
Violete
Reagovat

Veronika zpiva nejiste a dost tvrde.Ja jsem z te Natalie porad jeste v soku.

175
Mila1
Reagovat

@Prochor: Ale nedává to zas tak špatně.

176
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Proc oni si vybiraji pisnicky, ktere nezvladnou? 🙄

177
Bezík
Reagovat

@Violete: Nebuď. Ona tam nepatří. Někdo tak dobrej nemohl produkcí projít ;-)

178
Prochor
Reagovat

Nováková má řasy jako záclony – to je fakt peklo.

179
Ally
Reagovat

@Bezík: A tak Pepa tehdy zachránil/ukradl L. Hruzovou ?

180
pimpa
Reagovat

@Prochor: To už jsou spíš žaluzie! :D

181
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Prochor: a furt vypada na 30

182
Violete
Reagovat

Na te Jane neco je,ja bych ji pustila dal.

183
Mila1
Reagovat

15ti letá Barbie…

184
Bezík
Reagovat

Zabít vizážistu !!! :D

185
pimpa
Reagovat

@Bezík: Ona byla tak „vyparáděná“ už v civilu. Mě by táta přerazil, kdybych chodila v patnácti takhle příšerně zmalovaná.

186
Violete
Reagovat

@Bezík: Za to nemuze vizazista,takhle se Jana lici sama.A ted Lukas.

187
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Epileptik?

188
Mila1
Reagovat

Lukáš se na Krajčovi nevysekal. Za mě dobrý

189
Langic
Reagovat

Jana tak trošku zadržuje smich, ne? Lukáš slabsi, ale bylo to také milé, řekl bych 😀

190
Violete
Reagovat

Lukas tam dal zajimavy humor a ten pohyb vyborny.

191
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Jak skocil na Terezu 😃

192
Mila1
Reagovat

Lukáše je škoda

193
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Nic vypada jak Ciesler

194
Prochor
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Bohužel taky tak zpívá.

195
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Prochor: to uz jsem nestihla dopsa, bo jsem se na nej soustredilaa

196
Violete
Reagovat

Nicovi chybela kytara,byl by si jistejsi.Stejne bych mu prala postup.

197
Tomáš
Reagovat

Lukáš to bohužel neudýchal a nesedlo mu to, zasloužený vyhazov. A Jan Nic? Má krásný hlas a i přes ten výpadek textu to vystoupení žádný průser prostě nebylo. Za tohle ho vyhodit je masakr a měl by jít ještě dál ale Vojtek ho vyhodí.

198
Monika
Reagovat

Adriana pro me naprosto prechvalena, pro me nudnej akademickej zpev. Ani ta sila hlasu v refrenech nebyla, ten song je strasne tajemnej, ma takovej obrovskej naboj, to mi tam naprosto chybelo, zcela dietni verze, ale bude to poslusna holka ano pane rezisere udelam to presne jak chcete, cvicena opicka. Nebavi me.

199
Michal v.
Reagovat

U nice jsem měl pocit že se naučil z celé písničky jednu větu a to je podle mě trochu moc málo… Nakonec naplnil svoje jméno, vystoupení na nic…

200
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Na zkouzkach to bylo bozi. Aha.

201
Langic
Reagovat

Hrozně mi vadi střih. Vojtek totiž nedává pauzu před rozhodnutim a mluví. No a aby v TV byla ta dramatická pauza, tak ho ustřihnou. Následně tam hodí strih na všechny kouče zeshora a na Vojtkove gestikulaci je vidět každé jeho rozhodnutí. Než nám ho tv odhalí 😀

202
Mila1
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Trošinku kecá.. Pepa udělal dobře, že ho poslal domů

203
Theresa_feat Vladko
Reagovat

*zkouškách pardon

204
Violete
Reagovat

Monika je nezkusena,ale ma v tech vyskach zajimavou nalehavost.

205
Nika
Reagovat

Tak dneska jedna velká nuda. A nebo mě už přestávají ty pěvecké soutěže totálně bavit. Nevím. A nakonec ještě ten šílenej Korbel:-(

206
Prochor
Reagovat

Armagedon a zase vzpomínka na skvělou GG. Korbel to zpívá víc krotce ale není to nejhorší.

207
Mila1
Reagovat

@Prochor: Jo, nerada to říkám, ale je hodně dobrý

208
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Pan afektovany.

209
Bezík
Reagovat

Hmmmm, tak Korbelovi bych nevěřil ani „dobrý den“, hrozný. Inu, „obchodní zástupce“ :D :D

210
Rena
Reagovat

je strašně moc poznat, když je někdo už profesionál a nebo naprostý amatér… to je pak těžký v jedné soutěži …

211
Nika
Reagovat

proč tohoto šampóna nazývají rockerem????? dietní Aerosmith ve slokách, divadýlko, muzikál….napálení v refrénu pouhá stylizace. Ufff.

212
Mila1
Reagovat

@Bezík: No máš pravdu, ale zazpíval to slušně. To, že mi je nesympatický , věc druhá

213
Violete
Reagovat

Me Korbel bavi.A jeste ze postoupil John.

214
Nika
Reagovat

Pepa Vojtek dnes ale respekt. Pěkně to řezal. A smysluplně a správně.

215
Langic
Reagovat

Ach jo, tohle je směšný. Pepovi postoupilo z k.o. jen pět lidí. Takže už teď bude mít v soubojích zase každý kouč jiny počet lidí. Ty pravidla letos nedávají smysl.

216
Bezík
Reagovat

Korbela bych poslal do pr…e a ne do dalšího kola, tyhle týpky nesnáším. Nechutnej rutinér, nuda nuda, šeď šeď. Falešnej jak pětník. Ne intonací, uvěřitelností.

217
Monika
Reagovat

Nastval me vyhazov Natalie, strasne zajimava baba, krasna na pohled, vybornej ohoz, uplne jine pojeti od ostatnich, ale zlobiva holka na rozdil od te snazive sptrky Adriany tak bum okamzite jdeme domu, ani zadna zona ohrozeni.

218
Tomáš
Reagovat

@Langic: Pepa už tam má ukradnutého Jakuba takže jich bude mít 6.

219
Monika
Reagovat

Korbel lol to byla tragikomedie, si delaji pr.el to je rocker do komiksu :-)) neverila jsem mu ani slovo, to snad dela Pepa ze znamosti nebo fakt neverim, ze veri tomu co rika.

220
Langic
Reagovat

Kali má teď 7 jestli se nepletu, Tomáši. Promin, nějak mi nejde reagovat přímo na tebe.

221
Prochor
Reagovat

Mně se dneska celkem líbila Jana Nováková. Teda – myslím tím zpěv samozřejmě.

222
Tomáš
Reagovat

Ta aféra kolem Jana Nice je naprosto nafouknutá bublina. Produkce opravdu chce cvičenou poslušnou opičku, která je bude ve všem naslovo poslouchat – Adrianu. Nechtějí rebela, to vůbec ne. Sebemenší náznak rebelství trestají vyhazovem. Taková Joplin, Morrison a další to byly hvězdy, srali na texty a co vyváděli na pódiu, diváci je milovali. Kdyby z toho chtěli udělat Happy End, tak ještě dají Honzovi jednu šanci a celé to aspoň mohlo dostat nějaký smysl. Ale oni se ho k tomu ještě potřebovali zbavit a tak zabili dvě mouchy jednou ranou. Nebylo to vystoupení ani zdaleka takový průser jak se nám ve všech těch článcích snažili navodit. Úplně nepřestal zpívat skoro nikdy – snažil se to pořád zachraňovat a když se do toho opřel, tak vynikla jeho krásná chraplavá barva hlasu. A neuměl text protože moc neumí anglicky, tenhle důvod taky není žádná tragédie. Ale Vojtek to kosí hlava nehlava. Mrzí mě to moc, v Honzovi Nic odešel můj největší letošní favorit a člověk, kterému sem přál letos ze všech nejvíc aby to vyhrál. Ale už sem na tohle zvyklý, spravedlivé to nikdy nebude tak jedeme dál.

223
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Taky se mi líbí barva hlasu Nice, ale pos*al si to sám. Měl se naučit text a nevymlouvat se na bůhvíco

224
Tomáš
Reagovat

Korbel je pro mě dobrej, bohužel má zažité klasické manýry muzikálových zpěváků a těch se už nezbaví protože je má prostě zažraný hluboko v sobě. Je otázka jak může dál Pepa pracovat s někým takovým pokud ho posune do živáků. Když už vyhodil mnohem přirozenějšího a opravdovějšího rockera Honzu Nic tak co mi zbývá u něj jinýho než ten Korbel. Já ho beru takovýho jaký je, mě nevadí a je mi sympatický už jen to že si ty rockový fláky vybírá. Něco mi ale říká že u diváků asi moc oblíbený nebude pakliže to dotáhne až k jejich rozhodování. A zaplaťpánbůh za záchranu Johna, už sem myslel že dnes přijdu o dva skvělé muzikanty. V soubojích ještě číhá čórnutý Jakub, sem docela zvědavý jak ten chlapský souboj ve Vojtkově týmu dopadne a kdo z nich do živáků nakonec proleze.

225
Prochor
Reagovat

@Mila1: Tak ono to nebylo jen textem. U prvního refrénu se mu nepovedl pokus o výšky – ty se zašprajcovaly někde v jeho chrapotu. Pak už jen trpně čekal až kapela přehraje písničku a zkoušel do toho nějak zpívat.

226
Jardach
Reagovat

Achjo,zase prumer a šeď, vykony nic extra,pocty nesedi, no vse pri starem…snad si vylepsim naladu prii zitrejsi “novince” us the voice – cross battles

227
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nic byl průser a byl by to průser i kdyby nezapomněl text. Dyk měl naprostou pravdu, osobnostní problém. Navíc podle mě línej jak veš. Ten kluk nemaká, vymlouvá se, pak se dostaví prd a ne výsledek.

228
Prochor
Reagovat

Mně taky přišlo, že Honza Nic to po nepovedeném začátku rychle vzdal. Vzpomněl jsem si na Elišku Ruskovou v divadle, která se dostala do podobné situace. Začátek jí brutálně nevyšel a bylo to na přerušení. Ale malá bojovnice se nevzdala, uprostřed vystoupení se chytla a půlku písničky už zazpívala výborně.

229
dolores
Reagovat

Ty kokos,😁 tak Pepa si dnes vyhadzoval svojich zverencov ako špinavé prádlo a peroval ich ako neposlušné deti čo nerobia to, čo ocko povie…ked tak všetkých posielal domov, vravím si, snáď ešte aj ten Nic postúpi,, ale nič z toho… Tak ku koncu som rátala, či bude mat dosť ľudí do súbojov aj ked vezme obidvoch zo zóny ohrozenia😁 No husté dneska bolo 😂
Mrzí ma, že si vyhadzal takmer všetkých chlapov, ešteže si Johna nechal, lebo bol fakt výborný a možno je za zenitom ako Zuzana, ale chlap za zenitom je pre mňa akceptovateľný v tejto súťaži, žena eeee…

230
Monika
Reagovat

@Bezík: Co se to deje, dneska se nejak moc shodujeme s Natalii a Korbelem :-))

Ja dneska nejsem schopna sestavit TOp 3 vykonu libila se mi pouze Natalie, zbytek nestal za nic.

231
Bezík
Reagovat

@Monika: No je to divný, fakt divný … :D :D
Já bych trojku sestavil :
1. Natálie
2. John
… dlouho nic …
3. Alexandra

232
Prochor
Reagovat

@dolores: To ano. Dnes byl Pepa Vojtek nejdrsnější co ho pamatuju. S nikým se nemazal. Kdo ho neposlechl při zkouškách ten letěl jak špinavé prádlo.

233
dolores
Reagovat

@Bezík: súhlasím s tebou s Nicom, hoci je skoda že to takto posral, ak by sa pripravil, bolo by to top , lebo ten chraplak ma pozoruhodný Obávam sa ,že po tomto s ním budú mať ľudia z brandže problém spolupracovať, lebo každý vyžaduje profi prístup,..tak aby neskončil ako pouličný spevák a krčmový zabávač.

A tiež s tebou do bodky súhlasím s Korbelom, …nacviceny úsmev, zuby vybielene od Sava, dokonalý výkon bez štipky osobneho kúzla a vnútorného prežitku, skrátka falošný ako push-upka

234
Ally
Reagovat

@Prochor: Anebo minule Andrea ..taky bojovala ..sice stejně vyletěla, ale působilo na mě celé o jejívystoupení hrozně pozitivně
A to jsem si ani neuvědomila ,že zpívala Davida Guettu což jinak vypínám rádio :)
To mě vlastně baví na těhle soutěžích , že mi někdo zpřístupní nebo objeví nějaký song

Taky kdyby zkazil něco jiného ten Jan Nic..to je jak by mi někdo zkazil Hotel California, taky bych neodpustila..:)

Korbel sice jsem neslyšela celé ..ale nee ..a ještě se zná s porotou no jo no..

235
dolores
Reagovat

Aj ja mam problém celkovo zostaviť nejake poradie, naj u mňa John , Natália fajn, dychala z toho atmosféra a to cello jej Pepa úplne nezmyselne vyčítal,… No páčil sa mi ako si to užíval aj Lukáš, pár chýb urobil, ale bavil ma. Adriana ten song neodspievala ako by som očakávala, ale jedno jej treba uznať, že sa na pódiu prezentuje skvele, gestami aj výrazom tváre ide po pesničke, je tak prirodzená, ze sa jej dá veriť,..páči sa mi to. Tiež by som ju poslala ďalej, horšie je to s Novakovou, knedlík v hrdle, a pripadá mi ako by ju chlapi v porote hodnotili pindikom. Podobne Zatkovu, ale tá je aspoň pekna a aj nohy ma krasne štíhle, vytrenovane z behu na lyžiach,ale ako speváčka biedna, no Kali sa nám zamiloval 😀 Škoda je Feča, dobre spieva, aj baví ma, ale pôsobí pri tom akoby mal jednu stranu tváre ochrnutú. a sklamanie z Patrika, nemastny neslany, až amatérsky, Škoda že zo súťaže vyfucal krásny barytón, a Monika tá schéma, že prvý postupuje neplatí..

236
Langic
Reagovat

Zceknete Facebooku. Komentáře pod Nicovym vystoupením. Je celkem ublizenej. Že měl horečky 17 hodin, že ho štáb akorát buzeroval.

237
Monika
Reagovat

Mame za sebou tri tymy a kdybych mela rict jedno jedine jmeno cloveka, ktery je nejlepsi byla by to Eliska od Vojty. Jasne je to takova teta od vedle, to ji imho taky muze nejvic zlomit vaz, ale jevi se mi jako „objektivne“ nejlepsi. jeji posledni vystoupeni jsem si uz nekolikrat prehrala a je to topka, prijde mi mnohem lepsi nez Adriana. Z kluku jako jednicku vidim zatim Kristiana. Tihle dva pro me vycnivaji z postupujicich.

238
Frida
Reagovat

Pepa byl dnes nekompromisní, ale spravedlivý. Ještě si může někoho uzmout od Jany.
Výkony: Bavila mě Jana, Adriana, Alex,Monika. U kluků bída.

239
Theyey
Reagovat

Tak mě Pepa teda v roli kouče opravdu zklamal…u Natálie mi to violoncello vůbec nevadilo,naopak,a Pepa pořád jen opakuje já ti to říkal,a tak dále,a pak jí i po skvělém výkonu rovnou vyhodí a třeba takovou Zuzanu dává do zóny…

240
Mila1
Reagovat

Trošku se usmívám nad hodnocením Korbela. Když jsem ho po výběru naslepo odsoudila za Linkin Park a za to, jak se při nich hloupě usmíval, ikdyž text nebyl o veselých věcech, tak to spoustě vás tady nevadilo a Korbel byl vychvalován. Teď, když dal celkem obstojně Aerosmith (hodnotím jen jeho hlas, ne osobnost), tak najednou vadí a nevěříte mu. No, včera byl svým pěveckým výkonem mezi tou slabotou jeden z nejlepších, ačkoli mi je z duše protivný. A Pepa ho chca nechca musel pustit dál, nebylo by spravedlivé vyhodit ho jenom proto, že se nesympaticky prezentuje.
Jinak celkově byl včerejší večer zatím nejhorší z hlediska předvedných písní. Největší zklamání mám z Adriany, byla to moje jasná jednička a Honza Nic, který se projevil jako ulhaný zbabělec a lenoch (jeho hláška, že na zkouškách byl boží v kontrastu s výpovědí Pepy, že ani jednou to na zkouškách nedal celé a pořád se jen vymlouval).
Vůbec mne nebere zmalovaná Jana, nechápu, co za potenciál v ní Pepa vidí.
Naopak velmi dobře to Pepa řekl Fečovi za ten kabaret, který předvedl.
Jsem ráda, že postupuje John, na rozdíl od Korbela mu jeho prezentaci věřím, na rozdíl od Zuzany, která sice dokáže roztancovat publikum, ale je to jen léty nacvičená show.
TOP 3 se z té bídy těžko skládají, ale snad Natálie, John, Alex. A za nimi snad i ten Korbel, který doufám po příštím kole vypadne.

241
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí výkonů za včerejšek

1 Jan Nic – Ať to zvoral jak chtěl a co chtěl, ta jeho chraplavá barva hlasu je pro mě geniální a charisma z něho čiší na míle daleko. Tím to pro mě všechno zachraňuje a i přes mizerný text to vystoupení pro mě žádný průser nebylo. Vzpomeňte na Šepse, ten taky kolikrát zapomínal texty a komolil je, anglicky uměl prachbídně a vše mu bylo odpuštěno. A Honza je proti němu pan zpěvák. Pravda byla to SS, ne Voice tak možná i proto. Každopádně Jan je pro mě letošní nejlepší a nejzajímavější soutěžící v této show. Ať už to vyhraje kdokoliv, tak vítězem The Voice Česko Slovensko 2019 je pro mě hlavně on. Je trochu podivín ale mě se to na něm právě líbilo, škoda.
2 John Boyd – Další geniální a osobitý muzikant, skvělé vystoupení. Kéž by po vyhazovu Nice došel John do živáků ale nejsem si jistý zda bude pro produkci dostatečně komerční a použitelný.
3 Natálie Rotterová – Skvělé a osobité vystoupení, vynikla v něm krásná barva jejího hlasu. Napravila si u mě dojem po Blind Audition kde zpívala anglickou odrhovačku a zněla tam strašně tuctově. Tady to konečně bylo ono! Violoncello tomu vůbec neuškodilo, vyhazov nechápu. Vojtek je mamlas…
4 Ladislav Korbel – Pěvecky to zvládl skvěle, jen místy měl víc krotit svou pilu, mohl to spíš postupně dávkovat a gradovat. Problém jsou u něj muzikálové manýry zažité ve zpěvu i v pódiové prezentaci a toho se bohužel asi už nezbaví. Ale objektivně je tam pěvecky jedním z nejlepších, ať se to někomu líbí nebo ne.
5 Aleksandra Nová – Má velmi silný hlas ale místy mě barva jejího hlasu ruší. Jinak mi ničím nevadí, jen je málo výrazná. Ale zazpívala to dobře.
6 Zuzana Szpevár – Pro mě to dala dobře, ten rock´n´roll v ní je. Jste tu na ni všichni zbytečně moc krutí, podle mě do Parčiho ke kterému ji tu někdo přirovnal má daleko. Ale rozhodování mezi ní a Johnem bylo samozřejmě jasné, Johnovi nesahá ani po paty, to zase ne. Žádná velká ztráta na rozdíl od Nice její vyřazení není.
7 Adriana Bessogonov – Na svůj věk je na tom technicky velmi dobře, tam skoro není co vytknout. Problém mám s tím jak to podala, pro mě to bylo chladné a nijak se mě to nedotklo. Takže za mě nuda. Ale je zřejmé že tohle je Chosen One tohohle ročníku, další povinná četba jako byly Emma Drobná a Tereza Mašková. Co nadělám no.
8 Veronika Vráblová – Bohužel si vzala moc velké sousto a moc to nezvládla. Přitom je to škoda, tady to byl vyloženě špatný výběr songu protože nějaká balada ji mohla katapultovat do Top 6. Hlas má hezký ale nemá rozsah na tento song.
9 Patrik Zoul – Pro mě jedno z největších zklamání kola. Patrikovi sem fandil ale bohužel to vůbec nedal a ukázal že na tuhle soutěž zatím nemá. Ve srovnání s Palem Kovaličkem by dopadl hodně bídně, tohle byla fakt dietní verze. Škoda že mu to nevyšlo líp.
10 Jana Nováková – Pro mě je úplně tuctová, nezajímavý hlas. Nechápu co na ní Pepa kromě té na patnáctku neuvěřitelně vyumělkované image vidí. Já na ní skutečně nevidím nic, pro mě je tohle totálně zbytečná soutěžící.
11 Lukáš Vincler – Bohužel zklamu Vlada ale Lukáš mě ani napodruhé neoslovil. Jestli něco bylo průser, tak to bylo tohle. Na tomhle shitu se krásně odkryly všechny nedostatky jeho zpěvu, vůbec to neudýchal, zpíval falešně a nestíhal rytmus. Takhle pohřbít sám sebe nevhodnou písní, to je fakt umění.
12 Monika Zaťková – Pro mě další úplně zbytečná a nevýrazná soutěžící úplně o ničem, výkon slabý a nemá tam co dělat. Kali ji miluje ale mě vůbec nebere, jakoby tam ani nebyla. Není na ní nic zajímavého, nevím proč tam ještě zaclání.
13 Josef Fečo – Strašný divadlo, parodie na zpěv. Ještě že vyfičel, tohle se fakt ani nedalo brát vážně. Tragikomik ale to tady nepotřebujem.

Celkově mě strašně zklamal Vojtek jako kouč, nejvíc ze všech. Je to dost smutné že dva ze tří lidí které já mám za tento díl v Top 3 už nejsou v soutěži. Podle mě si vyhazov nezasloužil ani Jan Nic, měl ještě dostat šanci a už vůbec si to vyřazení nezasloužila Natálie. Vojtek pořád mele ty svoje naučené fráze a snaží se nabudit dojem že tomu rozumí nejvíc ze všech a přitom to jsou občas jen prázdný tlachy. Jde o to jestli mu něco přikázala produkce nebo to bylo všechno jen z jeho hlavy. Klesnul u mě tak jako tak. Měl být tak jako potom na své soutěžící přísný už na zkouškách a prostě je donutit aby to udělali jinak a ne je nechat se v tom babrat a pak je za to takhle vyházet. On jim sice radil ale měl zakročit rázněji, ne si hrát na drsňáka až při vyřazování. Ti jeho Kabáti taky nedělají až tak skvělou a kvalitní muziku aby si mohl hrát na takového mistra světa a profíka na jakého si tam včera hrál. Vždyť to jsou všechno hospodský humpolácký odrhovačky na tancovačky. Já ho měl ještě do včerejšku rád a souhlasil sem s ním často ale teď to fakt podělal. Ještě mi i přijde že taky nějak víc nadržuje babám a to bych od něj snad ani moc nečekal. Nevím proč poslal Johna Boyda do zóny ohrožení když muzikantsky by se Vojtek mohl od Johna učit, asi nepřenese přes srdce že je někdo pod ním lepší než on sám. Ještě že ho z ní nakonec ještě vytáhnul a zachránil ho, tohle bych mu už fakt neodpustil. Celkově za ten včerejšek nepřeju Vojtkovi aby to někdo z jeho týmu letos zase vyhrál. Doufám že vítězství jako kouč neobhájí. Chlapi co mu tam zůstali – John, Korbel a Jakub jsou na vítězství stejně bez šance takže by to mohla být jedině Adriana a to fakt nechci. Takže tohle K.O. bylo zklamáním.

242
Prochor
Reagovat

@Mila1: Adriana je pro fanoušky na FB pořád jasná jednička. Všechny příspěvky jsou ty největší superlativy. Adriana je pokládaná za jasnou favoritku na vítězství. Pro mně je Adriana dobrá zpěvačka ale bohužel se špatným vkusem. Včera šel její zpěv úplně mimo mně. A právě ve výběru skladeb by jí měl Pepa poradit.

243
Prochor
Reagovat

@dolores: Fečo na mně působil jako zábavný prvek. Skoro hudební komik. Ty ksichty by mu mohla závidět i Debnárová a k tomu ta angličtina. No, já jsem se bavil:-)))

244
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Adriana to vyhraje. Tak jako vyhrála Emma Drobná a Tereza Mašková. Diváci už totiž ani nic jiného než tyhlety divy nechtějí. Jak se objeví nějaký schopný a osobitý chlap muzikant, tak ho zařízne produkce a okud náhodou ne, tak se o to co nejdřív postarají sami diváci. Já už se nerozčiluju, už to mám na háku i když bych si samozřejmě přál a potěšilo by mě to kdyby to aspoň jednou dopadlo trochu jinak. Ale iluze si po těch všech letech už fakt nedělám.

245
Sa. I.
Reagovat

Nechápu nadšení Nicem, tragéd po všech stránkách :-/

246
yeey
Reagovat

(Jan) Nic moc vcera, cekal jsem od Pepova tymu vic…. Nejlip mi z toho vysli Aleksandra, Korbel a Adriana. Celkove mam pocit, ze za ty vykony v KO by se vetsine soutezicich v uvodnich kolech vubec neotocili. Favoritkou u me zustava Adriana, ale ta pisnicka se mi proste nelibi, ale davala to tak vkusne, jak to jen slo a hlas ma krasnej.

No a ten Nic… TY VOLE, takhle epickej pru.er jsem snad jeste v talentovkach nevidel, vubec se Pepovi nedivim, ze byl tak nastvanej. Tohle mohl byt suverene nejlepsi vykon vecera, pisnicka mu mohla skvele sednout, ten hlas se mu do toho uplne paradne hodi, ale holt ne… Navic to z ty kratky ukazky vypadalo, ze alespon po dozpivani mu doslo, jak to podelal, ale evidentne mu ani tehdy nesecvaklo, kde byl problem… Anglictina mimo, gesta mimo, text mimo, sebereflexe mimo… ten si nepostup opravdu poctive odpracoval :-D

247
yeey
Reagovat

(Jan) Nic moc vcera, cekal jsem od Pepova tymu vic…. Nejlip mi z toho vysli Aleksandra, Korbel a Adriana. Celkove mam pocit, ze za ty vykony v KO by se vetsine soutezicich v uvodnich kolech vubec neotocili. Favoritkou u me zustava Adriana, ale ta pisnicka se mi proste nelibi, ale davala to tak vkusne, jak to jen slo a hlas ma krasnej.

No a ten Nic… TY VOLE, takhle epickej pru.er jsem snad jeste v talentovkach nevidel, vubec se Pepovi nedivim, ze byl tak nastvanej. Tohle mohl byt suverene nejlepsi vykon vecera, pisnicka mu mohla skvele sednout, ten hlas se mu do toho uplne paradne hodi, ale holt ne… Navic to z ty kratky ukazky vypadalo, ze alespon po dozpivani mu doslo, jak to podelal, ale evidentne mu ani tehdy nesecvaklo, kde byl problem… Anglictina mimo, gesta mimo, text mimo, sebereflexe mimo… ten si nepostup opravdu poctive odpracoval :-D

248
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak se teď budeme místo toho zase jako každoročně dívat na partu poslušných a dobře intonujících školaček. A Adriana to jako ta nejlepší z nich vyhraje, ty máš ale štěstí. Nic to mohl oživit, třeba by se polepšil a i kdyby tam dál předváděl cokoliv, rozhodně to mohlo být zajímavější než bude bez něj. Co už no, já nemám patent na rozum jako Vojtek, nejsem Vojtek a nevysloužil sem si ničím jeho místo kouče, nejsem ani nikdo v produkci, tak s tím neudělám Nic. I když už necháme Nice Nicem, tak Vojtek nespravedlivě zaříznul Natálii a těch kontroverzních rozhodnutí tam včera bylo víc. To už v té porotě klidně mohl sedět Standa Hložek, možná by to všechno rozsoudil líp než Pepa.

249
Mila1
Reagovat

@Tomáš:Tady ale jde o něco jiného. Nic se na to jednoduše vykašlal, necvičil a myslel si, že to dá na první dobrou. Přitom jeho angličtina – no comment. A potom klidně lže, že při zkouškách byl boží. U mne ačkoli se mi jeho chraplák moc líbí, tím klesl na nejnižší možnou příčku. To se prostě nedělá. A nemá to nic společného s cvičenýma opičkama. Ten příměr lze použít při porovnání Adriany a Natálie, tam to sedí, ale u Nice je to propadák úplně jiného typu.

250
Mila1
Reagovat

A třebaže bych si přála daleko víc postup Nice než jalového Korbela, Pepovo rozhodnutí v tomto případě bylo naprosto v pořádku. Nic nic nepředvedl, Korbel to zazpíval na tu bídu docela dobře.

251
jab
Reagovat

@Prochor:
Takový Lutka bez kytary? :-)

252
Langic
Reagovat

Ono stačí si přečíst nějaká Nicova vyjádření na fb. Mel jsem horečku, produkce mě zařízla, sám sebe považuji za nejvetsiho favorita, narozdíl od Pepy jsem Lukášovi Vinclerovi dával rady a on se jich nedržel. A podobně. Ten člověk nemá soudnost.

253
Inbezka
Reagovat

Já myslela, jaký bude problém vybrat z nadupaného Vojtkova týmu, kdo vypadne – a vida, šlo to jak po másle.
Jan Nic – opravdu nebude nikdy nic, protože mu chybí píle a vůle zabrat. Zakopaná hřivna. Líto je mi Lukáše – ten se sám bez pomoci nikam nevyhrabe a přála bych mu, aby dostal šanci. Měl ho dát aspoň do zóny ohrožení. Snad si ho někdo všiml a pomůže mu. Fakt mu kouč nemůže poradit výběrem písničky? Vojtek mu ho pořád vyčítal:-( Natálie také škoda – ale proč si kruci nedala říct, na to si kouče vybrala, ne? Adriana mě nenadchla, ale nezkazila to. Alexandra hezké. U Korbela mě rozčiluje, že je prakticky profesionál – Vojtek se mu neměl ani otočit při výběru naslepo. Johnovi postup přeju, i když úplně nadšená z něj nejsem. Ostatní si ani nepamatuju:-)
Všiml si někdo, jak Tereza Kerndlová už raději nehodnotila soutěžící? v minulém kole vždycky přišla a řekla: Krásné to bylo! už ten první tón… načež jí Vojta Dyk vzal slovo s tím, že právě ten první tón byl totálně mimo.. a tak nějak to šlo několikrát:-)

254
Tomáš
Reagovat

@Mila1: No jo, třeba i ve všem máš pravdu ale ať je to jak chce ale já to beru podle svojí potřeby a doplatím teď na to já. Pro mě byl Nic zajímavý, velký talent a bavil mě, těšil sem se na něj. A já ho tam teď už neuvidím, já budu ochuzen o další jeho výkony v soutěži a o to napětí s ním spojené. Já být na místě Vojtka tak mu pro ten jeho hlas a to charisma jednu šanci ještě dám. Co je mi to platné že je to teď jakože objektivně férové a spravedlivé rozhodnutí vůči ostatním soutěžícím když já tam už neuvidím toho kdo mě bavil? Nehledě na to že té neférovosti se tam stejně napáchá okolo tolik, že jedním spravedlivým rozhodnutím už to Vojtek stejně nevytrhne. Vlastně to zazdil už ještě před tím než Nice vyhodil vyhazovem Natálie – to teda spravedlivé určitě nebylo. Ale dobrý, dejme tomu že to tak nějak jak tu píšete skutečně je, končím debatu o Nicovi, už se s tím stejně nedá nic dělat. Může si za to sám že na to kašlal, může za to Vojtek a lidi v produkci že mu už další šanci nedali a já mám prostě smůlu že mám pryč největšího favorita. Tím to uzavírám a víc se k tomu nevyjadřuju.

255
Monika
Reagovat

Co porad mate s tou Adrianou, na FB vubec neni jasna favoritka, vzdyt je az ctvrta za vcerejsi dil na ofiko FB. Adrianu tlaci produkce je to takova poslusna holka co poslechne na slovo, ale ani tak ji to vyrazne nepomaha. favoritka byla Veselovska, Hruzova, Adriana takovou pozici nema ani omylem.

256
Mila1
Reagovat

@Langic: No právě. Tím se mi totálně znechutil.

258
Tomáš
Reagovat

@Monika: No Jo Moniko, zase máš pravdu. Protekce jako prase, prostě ji potřebují za vítězku to víš. A pokud podle tebe to včera nestačilo aby byla favoritka, tak jí dáme tenhle Live chat a hned bude ještě populárnější. :-D

259
Tomáš
Reagovat

Jak už tu někdo přirovnával Jana Nice k Jergušovi Oravcovi, ono to asi celkem sedí. I osobnostně. Oba byli takové komplikované složité osobnosti, měli sebejisté vystupování a svou vlastní neomylnou pravdu. Ale oba jsou skvělí muzikanti. Lidi je prostě nepochopili, jednoho kvůli tomu zařízli diváci a druhý se k nim ani nedostal protože ho zařízl Pepa Vojtek. Jen Jerguš by se asi na pódiu nerozbrečel, to by mi na něj nesedělo no. Nic psal na fb že si při té písničce vzpomněl na to že jeho otec byl alkoholik a on vyrůstal v dětském domově, zřejmě ho to ještě víc rozhodilo a to je další důvod jeho hudebního kolapsu. Já ho nechci nějak omlouvat ale nemyslím si vůbec že by to byl zlý člověk, nepůsobí tak na mě. Spíš má něco s psychikou no.

260
yeey
Reagovat

@Tomáš: 10:46 – „Tím to uzavírám a víc se k tomu nevyjadřuju.“ „končím debatu o Nicovi“ …. ty se proste ani hodinu neudrzis :D :D :D :D :D

261
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Tyhle streamy jsou s některými soutěžícími, minulý týden byli Diana, Laura a Kristián, předminulý Valerie, težko říct, podle jakého klíče to vybírají :-)

262
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak tohle bylo zrovna tak nějak to poslední co sem k tomu ještě chtěl dodat. :-D Že pokud si při vystoupení vzpomene na takové věci z dětství, tak ho to mohlo taky dost rozhodit a podepsat se na nepovedeném výkonu.

263
Tomáš
Reagovat

Když tak koukám na tu Pepovu Top 6 co mu tam teď zůstala, tak já mám o tom koho bych vybral do Top trojky do živáků jasno. Samý chlapy. :-D John, Jakub a Korbel. Adriana je talent ale nebaví mě a navíc pro mě představuje obrovskou hrozbu v tom že zase jako každý rok vyhraje baba. A Jana a Aleksandra jsou pro mě úplně zbytečné, jenom do počtu a ani jedna mě vůbec ničím neoslovila. Ale přijde mi že Pepa má docela slabost pro Janu, jestli ji nedejbože pošle až do živáků tak to mě fakt nasere. Spíš mě ale zajímá jak se u něj poperou zbylí tři chlapi, kdo z nich projde a kdo ne. Z tria Boyd, Moulis a Korbel může vypadnout i postoupit každý, vidím to dost vyrovnaně. Vojtek si beztak vezme do živáků jen jednoho z nich, dva by mě překvapili.

264
Bezík
Reagovat

S jistým odstupen a chladnou hlavou musím nakonec konstatovat, že to dopadlo vcelku dobře (byť ne spravedlivě).

Pepa se odhalil coby jurodivý stařík – podivín, co nesnáší jakýkoliv odpor. Kdo ho neposlechl, letěl :D.

Kontroverzní Jan Nic se ukázal jako naprosto nesoudná osůbka, ještě ke všemu líná jak veš, jeho cesta byla poprávu ukončena.

Adriana byla taková bez chuti a bez zápachu. Lehké zklamání, Pepa jí vůbec nepomohl, spíš jí zazdil, byť se pak chvástal jak jí to celé překopal a jak to bylo skvělé. Produkce by jí asi ráda viděla jako vítězku, uvidíme co na to časem diváci.

Korbel strašnej, přesně týpek co do takové soutěže vůbec nepatří, profi sračkař a rutinér. Udělá cokoliv aby se zalíbil. Tfuj !

Alexandra docela fajn, nějak zvlášť mě sto sice neoslovilo ale je dobrá, hodně dobrá. Jen by to chtělo lepšího kouče, třeba Janu, Pepa jí absolutně nemá co dát. Chtělo by to ještě nějakej posun, aby to bylo zajímavější.

John dobrej, hodně dobrej, v tom chlapovi to je jako v koze. Ještě že to Nic podělal protože jinak by letěl, Pepa evidentně čekal jak se Nic předvede a Johna měl v záloze. Bohužel se obávám že to je pro něj konečná, do souboje ho nasadí nejspíš proti Korbelovi a to je u produkce ztracenej.

No a nakonec Natálka. Ve výběrech na slepo mě celkem zaujala, říkal jsem si že v tý holce by mohlo něco bejt, ale včera to byla naprostá bomba. To bylo tak dobrý, že si to tahle „soutěž“ vůbec nezasloužila. Výtky kvůli hře na čelo byly naprosto absurdní, ten nástroj naopak krásně dokresloval celé vystoupení. Ale prostě se musel najít nějaký důvod k tomu ji vyrazit, neb se produkci nejspíš nehodila do dramaturgie. Ale budiž, odešla po skvělém výkonu rozhodně se štítem. Kdyby postoupila do soubojů, Pepa by ji zazdil nějakou příšerností a stejně by vylítla, takhle je to nakonec lepší. Ta holka má velikej potenciál, je skladatelka i textařka, což je ohromná výhoda, snad jí tahle TV presentace pomůže. Na druhé straně se zase tou soutěží moc neušpinila, aby byla považována za nějakou rychlokvašku. Rozhodně to děvče budu mít v hledáčku ;-)

Zbytek byl takovej – no, bez komentáře :D

265
Mila1
Reagovat

@Bezík: Celkem souhlasím. Mám takový pocit, že Péťovi Korbel moc není po chuti, zvláště když je to jeho kolega a rozhodně není ten, kdo by ho protekčně tlačil. Ale v té bídě, co má, dobrej Korbel. Nezapomíná text a když je nutno předvede i rockera.

266
Mila1
Reagovat

Oprava : Pepovi… :-)

267
Ally
Reagovat

@Bezík: K Adrianne tusim Vojta rekl, ze je jediny kandidat na viteze? A to neni ani jeji kouc..Aby ji zas netlacili takto podvedome divakum jak Terezu Maskovou😕Ale tak problem s ni az tak nemam, radeji nez ty profesionalni penice jako Diana…
Natalie velka skoda..mozna se Pepa nechtel zlobit s dalsi Lolou..☺
Vzal si Janu..jako nezpiva spatne..ale me se na ni az spatne diva..vypada az nezive? ☺Ozivla Barbie…ale chapu ze je marketingove zajimava☺
Nebo celkove si Pepa rekl, nebudu se s tim s..stvat, vsak za pul roku dalsi soutez ☺

268
Looky
Reagovat

@Bezík: Ad Natálka – trefné hodnocení, a jestli jsi ještě neviděl, mrkni na její (asi první sólový) singl https://www.youtube.com/watch?v=o3MxNUVJdb0
Písničkářek je v ČR jako šafránu, fandím jí…

269
Frida
Reagovat

Ta Natálie si vybrala skvělou písničku a mohla bodovat. Zazdila to špatnou výslovností, nesoustredila se jen na píseň, ale i na nástroj a to mě opravdu rušilo. Kdyby byla tak dobrá a Vojtek by se jí chtěl jen pomstít (což je nesmysl, kdo by nechtěl mít v týmu adepta na vítěze), tak by si ji klidně mohl někdo „ukrást“. Prostě to nebylo dobrý.

270
Petr
Reagovat

@Tomáš: nechapu kde vidis Chosen One Adrianu, je to 10000000000% Kapitan, muzes byt v klidu vyhraje kluk

271
Prochor
Reagovat

@Mila1: To je zajímavé protože jsem chtěl napsat pravý opak. Když se Pepa rozhodoval a zamyšleně pronesl něco jako:“no, a taky se známe…“ tak mně napadlo jestli v Korbelově postupu není hlavně kamaráčoft. Korbel totiž zase tak úžasnej nebyl – třeba ve srovnání s tím, jak dala Armagedon GG.

272
dolores
Reagovat

@Ally: Vojta povedal o Adriane, ze je jediná kandidátka na víťaza z Pepovho tímu, …. čiže nie zo všetkých súťažiacich… to by si sám na seba uplietol bič, (ktorým by som ho šľahla po holej) ,..keby zabudol na svoju skvelú Elišku, ktorú z môjho pohľadu zatiaľ ešte nikto neprevalcoval ….
…hoci aj Adriana je podľa mňa výborná performerka, nato, že nemá skúsenosti s pódiom, tak s komunikáciu s publikom ma super, gestá, mimika, pohyb rúk, nefaektuje, otáča sa na všetky strany, má určitú prívetivosť smerom k hľadisku, proste ako ostrieľaná speváčka, žeby cirkusantská DNA ? :-) Spevácky to nebolo žiadne echtovné výstúpenie, ale z toho nudného festivalového songu a dosť konzervatívneho stylingu vytrieskala maximum, čo mohla

273
Mila1
Reagovat

@Prochor: Nebyl úžasnej, ale byl lepší než většina Pepova týmu. To, že se znají, přiznal Pepa už při výběru naslepo a nevypadal nějak nadšeně. Korbel jde dál jen proto, že většina Pepova týmu to včera pos*ala. A myslím pokud by byl proti sobě Krobel a John, tak Pepa jasně volí Johna. Spíš mi přijde, že Korbela tlačí někdo z produkce.

274
dolores
Reagovat

@Monika: a ja som si myslela, že tvoj top favorit je Dominik :-D …potom Kristián a Eliška je niekde za nimi ..:-))

Už je na kanáli YT The Voice upútavka na Janine K.O. … veľmi málo je tam vidieť môj liebling (Petra Juhása). ale na konci si Jana vzala jeho klobúk, a on sa dobre baví, tak vo mne skrsla nádej, že hádam ho poslala ďalej

275
Prochor
Reagovat

Tentokrát jsem celkem zvědavý na rekap, jestli nějaký bude.

276
jj
Reagovat

Ke včerejšku. Nejdřív k oblečení. Už jsem to chtěl napsat minule, protože jsem nechápal, co provedli např. s Anetou Suroviakovou nebo Annette Kolkovou, které jsem si dobře pamatoval z castingů. Obě měly na castingu svůj nezaměnitelný styl a najednou z nich udělali vzorné, od sebe nerozeznatelné, pionýrky. A tohle kolo bylo ještě horší, tam z děvčat dělali družstevnice nebo zasloužilé umělkyně a laskavé tetky v pokročilém věku. Hrozně usedlý ohozy, jak kdyby důchodci byli cílová divácká skupina.
K Vojtkovi. Vojtek rozhodoval spravedlivě, dal hodně na intonaci a na to, jak ho kdo poslouchal na tréninku. Kdo ho v něčem neposlechl, tak se nekompromisně poroučel. Vojtka jsem snad ještě nikdy neviděl takhle rozhořčenýho nad těma, co ho neposlechli. Nijak v rozhodování neriskoval, v tom se mu ani nedivím, protože případný finalista vlastně i s castingem absolvuje jen šest soutěžních kol, což je brutální. I když jeho postoj chápu, čistě osobně si myslím, že hodně perspektivnějších a zajímavějších zpěváků na tenhle brutální systém doplatilo a třeba v Superstar by šli dál. I ten Jan Nic, kterej se sesypal, protože se dostatečně nepřipravil, ale jinak potenciál měl značný a klidně při lepším výběru a zodpovědnějším přístupu mohl celou soutěž nakonec vyhrát. No i třeba Patrik Zoul, který sice tady nikoho moc nenadchnul a hůř intonoval, tak podle mě kdyby se dostal až do diváckého hlasování, tak měl taky šanci na vítězství. Na kdyby se ale nehraje. Když naopak vezmu např. postupující Alexandru Novou, která podle mě ničím nevyniká, ovšem měla efektní píseň, v které sice zněla úplně obyčejně jak tisíce dalších, ale dobře si vybrala, dobře se připravila, nic nepokazila a naslouchala koučovi.
K výkonům, kde hodně dám i na potenciál a barvu hlasu.
1. Natálie 2. Adriana 3. Jana 4. Patrick 5. John 6. Jan Nic 7. Monika
John Boyd zpívá uvěřitelně, s nasazením, kdyby měl pro mě zajímavější barvu hlasu, tak je výš, ale prostě ta barva je pro mě důležitá.
Kapela se mi zdála moc nahlas, některé výkony byly utopený.

277
Prochor
Reagovat

Ze včerejška se mi nejvíc líbila Natálie protože jsem měl rád Nerez a Zuzanu Navarovou. Takže holka, která zkouší její styl je mi sympatická a navíc má Natálie hezký čistý hlas. Líbila se mi prostě nejvíc. Pepovi se zřejmě nehodila do krámu.

278
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Hodila bys sem pls. link? Já to na YT nějak nemůžu najít :-(

280
Prochor
Reagovat

@jj: Myslíte asi Janu Novou, ne Alexandru.

281
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Díky :-) Můj liebling Lucka Večeřová tam v té mikroukázce zní parádně a zrovna tak i Valentína Vlková, u které odvolávám své přirovnání k Holé, jelikož mě napadlo mnohem přiléhavější přirovnání – Khaya Cohen z posledního XF USA, které jsem na rozdíl od Holé hodně fandil :-) Myslím, že Jany tým je zbytečně podceňovaný a může hodně překvapit, zatímco papírově silný Pepův tým včera zklamal na celé čáře :-/

282
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: aj mne sa zdá, že Janin tím (podceňovaný kým ? panáčkom? :-), bude možno najviac nadupaný,alebo Jana z nich niečo vykreše, uvidíme, …nepredbiehajme :-)

Po včerajšom masakri sa možno vypadnutí dnes bijú do čela, že si v Blind.A nemali vybrat Kabáta. :-D

283
Bezík
Reagovat

@dolores: To dost možná jo. Natálka ale neměla na výběr, otočil se jí jen Pepa.

284
yeey
Reagovat

@dolores: Ja myslim, ze jedina Natalie mohla byt tak nejak nastvana, jinak byl spravedlivej a kdyz jsem porovnal, jak moc svym sverencum pomahal na tech zkouskach Pepa a Kali, tak Kali byl proti nemu uplne nepouzitelnej… Pepa vazne koucoval. Ze si nekteri fakt blbe vybirali pisnicky (a ze jich bylo hodne), neni jeho chyba, on se z toho jen snazil vykresat, co slo :-)

285
jj
Reagovat

@Prochor:
Ne, tentokrát jsem jména nepopletl. Akorát nemám její jméno přesně, jmenuje se Aleksandra, ne Alexandra, aspoň podle youtube.

286
Bezík
Reagovat

@yeey: To je otázka, jestli naštvaná. Zase Pepa jedinej se jí otočil, nebýt jeho tak si tuhle krásnou věc v TV nezazpívala. A souboje by jí stejně zabily.
Jinak, já to vidím úplně opačně, Kali sice přímočaře nevede, nechá interpreta žít po jeho, ale ty základní pocity vyjádří. Naopak Pepa vede jak slon v porceláně, šlape nalevo napravo a je většinou úplně mimo.

287
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Podceňovaný hlavně v anketách na ofiku, což může být i tím, jak je Jana veřejností vnímaná…

288
dolores
Reagovat

Kali nevie poradiť odborne, preto nato išiel pocitovo, ale zase Pepa strááášne chcel byť za odborníka, až tak, že to skrátka prekaučoval :-D

zostáva dúfať, že Jana to pojme podobne ako Dyk, kombináciou srdca a rozumu

289
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Nic v komentarich uvadi, ze mu skladba byla vybrana, stejne jako obleceni. Zpivat cesky mu nedovolili. Pepa mu pry ve zkouseni nevysel vstric.

Tezko rict, kde je pravda.

290
Bezík
Reagovat

@dolores: Pepa se strašně předváděl … inu, jurodivý stařík … :D :D

291
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak o tých anketách som netušila, …

Je to možné, že tá nepochopiteľná averzia voči Jane a jej zle vnímaná spontánnosť spôsobili aj nejaké pohŕdanie voči jej chudákom zverencom, ale fakt, že Janin tím ide ako posledný, dokonca počas sviatkov Veľkej noci, vzbudzuje očakávanie, žeby to mohlo byť najlepšie K.O.

292
jj
Reagovat

Docela by mě zajímalo, kolik měli soutěžící času na přípravu. Skoro mi připadá, že času měli minimálně a testovalo se, jak se dokážou připravit pod časovým presem, podobně jak v Superstar. Osobně bych radši slyšel, čeho jsou schopni po důkladné přípravě, ale krátká příprava má taky něco do sebe, ale jen pro soutěž, o kvalitě zpěváka nijak nevypovídá. Předpokládám, že před individuálním koučinkem si Vojtek všechny svolal, no a jestli jim řekl něco ve smyslu: Jak dobře jste zpívali na castingu mě nezajímá, co může být další kolo mě nezajímá, na nějaký zásluhy nebo potenciál kašlu, důležitý je jen tohle kolo. A kdo mi nebude naslouchat, tak ať počítá s následky. Selžete a další šanci nedostanete! Každýmu budu měřit spravedlivě stejným metrem! Taky mohl mít vyšší nároky, někdy i proti naturelu samotného soutěžícího. To, co jsme z tréninku viděli, byl jen nějaký sestřih. Pak bych se nedivil, kdyby byli ztrémovaní a nepodali ten nejlepší výkon. Samozřejmě netuším, co jim ve skutečnosti řekl, jestli byli ztrémovaní a nechci nijak omlouvat třeba takového Jana Nice. Jestli je flink, tak ani v budoucnu nemá šanci, samotný potenciál nestačí. Jestli jen trémista, tak možná nějakou šanci má.

293
Frida
Reagovat

A když je tady řeč o těch “ poslušných“ a „neposlušných“,tak co si vzpomínám, tak vítězka Lenka Hrůzová, rebelka, v týmu Spirita, měla problémy, protože ji nutil do něčeho, co jí nesedelo, vzal si ji Pepa a poslouchala ho ve všem. Prostě mu věřila, intuitivně, Spirit jí neseděl. Hodně záleží na tom, jestli si s koučem zpěvák sedne. Půlka výhry

294
Violete
Reagovat

@Looky: Krasna ta pisen Natalie,tak snad se neztrati a budeme ji moct poslouchat.Vcera me ten vyhazov malem odradil od cele souteze.Alespon ze tam mam Elisku a Alexandru,ty jsou take moje srdcovka. Jeste jsem zvedava na Valentinu.

295
Violete
Reagovat

@jj: To by me take zajimalo,kolik na to maji casu,jestli jim mluvi do vyberu pisne,nebo je to od Nice vymluva,ze nemohl zpivat cesky? Vcera byli fakt hodne vystresovani. Take je mi lito Lukase,vzal to s humorem a bylo to oziveni,neco jako casy Sepse :-) Ja myslim,ze ani divaci se nechteji divat na dokonale vykony.Proc nedat sanci i tem,kdo chybuji.Vzdyt i v zivote je dokonalost nudna.Podle me to Vojtek vzal za spatny konec, alespon u Natalie, nebo Lukase.

296
Monika
Reagovat

@dolores: To porad plati jako number one mam Dominika, ale jsem si vedoma nektercyh nedostatku, ktere zminujete a vim, ze tam jsou „objektivne“ lepsi. uz mi docela leze na nervy Adriana a jeji favorizovani tady, ja si treba vubec nemyslim, ze vyhraje a vcerejsi vykon mi neprisel ani dobry, pro me to nemelo stavu, napeti, drama jako original vyslo z toho takove nemastne neslane nic. proste si myslim, ze Eliska je „objektivne“ lepsi zpevacka nez Adriana a dost mozna to budu rikat i o Valerii…

297
Ally
Reagovat

@Frida:
Tezko rict? Mozna si sedli, mozna mu vic verila, lidsky nebo odborne..mozna byla tak dobra, ze by vyhrala i u M.Davida☺mozna to fungovalo kvuli souperivosti koucu..me se to jeji posledni vystoupeni u Majka ve trech..tehdy i pres ty otravene ksichty jeji i koucu libilo..
Tj kdyby mel Jan Nic napr taky potencial, mohl si ho nekdo ukrast..
Proc ne Natalii nevim,ale fakt ze my vidime jen minimum

298
Monika
Reagovat

@Monika: teda Valentyne

299
Looky
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Kde je pravda? No, pivo tomu, kdo najde v tomhle seznamu anglickou písničku :) https://jannic.webnode.cz/playlist-na-akce/

Ale je samozřejmě možný, že si zrovna Honza řekl, k tomu stresu na podiu si ještě naloží a poprvé v životě zazpívá anglickou písničku :)

300
Prochor
Reagovat

@Violete: Podle toho, co říkala Adriana na chatu tak slyšela svoji písničku v cirkuse( tomu se nedivím) a Pepovi se moc nelíbila (tomu se vůbec nedivím) ale nevymlouval jí to. Z toho se zdá, že soutěžící si vybrali svoji písničku podle sebe.

301
Bezík
Reagovat

@Ally: Ale neposlouchala ho na slovo :D To přiznal sám Pepa, že měli řadu sporů, jen to řešili úplně mimo kamery a do TV už šli nějak sladěný. S Davidem by nevyhrála, protože několikrát říkala, že to radši umřít než dělat s Davidem :D

302
Bezík
Reagovat

@Looky: Boha krista, to je peklo na zemi !!!! Tak od Nice bych si přál slyšet „Hříšná těla, křídla motýlí“ , to musí bejt fakt „hlubokej“ zážitek, to by taky slabší jedinci mohli skončit v psychiatrické péči :D :D :D Teda tohle jsem netušíl, když čtu ten potenciální playlist, ten chlap je čistokrevnej šílenec … :D :D

303
Frida
Reagovat

@Bezík: No, možná ne na slovo, ale dala si říct, uměl to s ní. Např. chtěla pitomou písničku“Někde musí být ráj“, to ji rozmluvil a navrhl“Časy se mění“. To blues byla taky tak trochu jeho práce.

304
Mila1
Reagovat

@Bezík: Taky tam má Sladký mámení.. se nezdá :-)

305
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Looky: Maluj zase obrazky…tak to je dobry bizar 😄😄😄

306
Bezík
Reagovat

@Mila1: No naše komerční Monika by ho musela milovat … hit vedle hitu … :D :D

307
Violete
Reagovat

@Bezík: A nebo co takhle Boky jako skrin :-) To asi neni vazne mysleny playlist.

308
Looky
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: No, pointa byla, že to jsou pouze české věci :) Repertoár to je širší než nabídka lecjakého jukeboxu. Asi by musel říct Honza Nic sám, co jsou srdcovky a co hraje, protože si to vyžaduje publikum na akcích, kde zřejmě hraje. Já budu věřit, že nejblíž mu jsou věci jako třeba ta Lucie, kterou zpíval v Blindech :)

309
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Looky: ja jsem to pochopila ;-)

310
Bezík
Reagovat

@Violete: Já nevím, ale bojim bojim …. :D Hlavně některý věci prostě nemůže zazpívat :D Takovou Zemi vzdálenou, nebo už zmiňovaná Hříšný těla, křídla motýlí, to je prostě vyloučeno :D

311
Looky
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Ja vím, spíš, že jsem nemyslel, že to bude podrobeno až takovému rozboru ;-)

312
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Looky: tady je mozne uplne vsechno 😄

314
dorka
Reagovat

to jen na připomenutí, jak to kdysi bylo fajn a zábavné

315
dorka
Reagovat

Vojtek 100% kouč, neposloucháš rady, letíš. Souhlasím.

316
Jarda
Reagovat

Vzkaz pro Vojtka: s tou Natálií jsi to přehnal, kdybych si měl vybrat na čí koncert půjdu tak rozhodně raději na Natálii než na Kabát. Její vystoupení jsem si poslechl ještě několikrát, bylo to zcela bezchybné a to violoncello naopak tomu dodalo na náladě.
Ale myslím, že po takové výkonu na tom Natálie bude teď ještě lépe, evidentní nespravedlnosti dost často pomohou tomu vypadnuvšímu k ještě větší popularitě.
Ale přesto bych rád Natálii ještě slyšel, mohli by zavést divokou kartu, potom by byla prvním kandidátem na její udělení.

317
Violete
Reagovat

@Jarda: Super nápad s tou divokou kartou pro Natálii, jsem všemi deseti pro :-)

318
Tomáš
Reagovat

@Petr: Kapitán to určitě nebude, takový týpek jako on u nás ještě nikdy nic nevyhrál a nepřijde mi ani pěvecky nějak zvlášť spolehlivý. Já prostě tipuju Adrianu no. Dokonce bych řekl že to možná v GF bude zase dívčí válka mezi Adrianou, Dianou a Eliškou a do toho se jim možná vmísí maximálně jeden chlap ale vyhraje stejně samozřejmě Adriana. Podle toho jak diváci v posledních několika letech hlasují to podle mě zase tak nějak podobně dopadne. Já bych přál moc úspěch Kristiánovi ale u toho si ani nejsem jistý zda vůbec se dostane do finálových kol.

319
Tomáš
Reagovat

@Looky: Ahoj, zdravím tě. To jsi zase ty Lukáši Zemane? :-) Na tebe sem hodně zvědavý teď v neděli a budu moc držet palce, snad tě Jana nevyrazí i když vím že to tady nemůžeš prozradit. Pokud jde o Jana Nice, já mu věřím že mu schválně dali anglickou písničku. V té produkci jsou různé čachry a když někoho potřebují odstranit, používají k tomu různé metody. Rozhodně je pro mě důvěryhodnější sám Honza než lidé z Novy.

Vzpomněl sem si v souvislosti s tím jak kdysi Rytmus vyrazil Simonu Féherovou v prvním Hlasu za to že se opila a přišla tak na zkoušku a ještě na něj byla dost drzá. A to byl myslím o dost větší epický průser než teď ten Nicův. Potrestal ji, ukázal svou autoritu a že tohle se dělat nemá ale taky jsme díky tomu tehdy přišli o zajímavou soutěžící, Teď s Nicem to samé. Myslím že někteří z nás diváků by byli vážně radši kdyby ti soutěžící dostali ještě šanci a my se mohli dál kochat jejich výkony než přijmout tenhle mravokárný vyhazov. Ale televize potřebuje senzace a produkce zase potřebuje se některých nepohodlných lidí zbavit. A Vojtek musel demonstrovat svou autoritu.

320
Tomáš
Reagovat

@Jarda: Ten namachrovanec Vojtek to tady asi těžko bude číst, to asi ne. :-D Taky bych šel daleko raději na koncert Jana Nice i na koncert Natálie než na Kabáty. Protože Kabáti jsou už dávno vyčpělí a za zenitem a Vojtek se nám ještě na starý kolena úplně zbláznil protože si hraje na přísnýho dědka a vyhazuje lidi co mu to mohli vyhrát.

321
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o Korbela, já bych ho chtěl slyšet v českým songu. Myslím že angličtina ty jeho muzikálový manýry ještě víc zvýrazňuje a že v češtině by mohl znít přirozeněji a uvěřitelněji. Já proti němu ale jinak nic nemám i když Jana Nice sem měl rozhodně raději. Klidně bych si přál aby to Korbel celé vyhrál už jen proto jak by to tady všechny úplně brutálně nasralo. :-D Pro mě by byl lepší vítěz Korbel než kterákoliv baba i než 10 Adrian. Ale mám takového tušáka že Vojtek s ním nakonec taky zamete a vyhodí ho, snad se pletu. Aby si ještě do živáků nenechal samé baby, podle mě u něj už je možné úplně všechno.

322
Looky
Reagovat

@Tomáš: Ahoj, ano, stále já :)
Slovy českého velikána „My nesmíme ani naznačovat…“ :)

Ale myslím, že v celé epizodě je vůbec na co se těšit, tak snad se to bude líbit.

323
Bezík
Reagovat

@Looky: No jen aby nepřišel nějakej novej, mladej, kterej se nezakecá …. :D

324
yeey
Reagovat

@Tomáš: včera 10:46 – „Tím to uzavírám a víc se k tomu nevyjadřuju.“ „končím debatu o Nicovi“ ………. do hodiny o nem mluvis… :-)

včera 11:57 „Tak tohle bylo zrovna tak nějak to poslední co sem k tomu ještě chtěl dodat.“

No, zase ses nam neovladl :-D :-D :-D :-D

325
yeey
Reagovat

No Feherova mozna byla drza a nalita na zkousce, ale na rozdíl od někoho to pak vystrihla perfektne, takze tam se Rytmus akorat mstil, protoze mu slapla na kuri oko (ja osobne ovsem na hlasku „dali jsme si štartovného panáčka“ nezapomenu :-DD). Tentokrat naopak doslo na Pepovy slova a dotycny to totalne dojebal. Rekl bych ze dulezitejsi je asi to vystoupeni, ne co se deje v zakulisi (ne ze by Nic pusobil v zakulisi dobre ostatne).

326
Tomáš
Reagovat

@yeey: Já už tu raději nic slibovat nebudu protože tohle je zatím asi největší věc jaká se tam letos udála, tak je těžké se k tomu nevracet. Simony byla tenkrát taky velká škoda, na to jak babám nefandím tak zrovna ona mě docela brala. A máš pravdu, vystoupení nezkazila. Místo ní si tam Rytmus nechal ultrazbytečného Chrenka, kterého pak stejně vyhodil hned v 1. Live Show.

Vojtek je blbec, vyhodil si dva lidi které vůbec vyhazovat neměl. Nic i s tím málem co na tom songu od Animals se svým hlasem předvedl postoupit měl protože jeho barva hlasu je prostě tak krásná že i tohle málo na postup bylo. Pro mě měl nejhezčí barvu hlasu v soutěži, z těch co tam zůstali se na něj u mě už nikdo ani zdaleka nechytá. Natálie mě v Blind Audition nezaujala vůbec a podle mě to na tom nudném tuctovém songu od Demi Lovato nebo co to bylo ani nešlo ale teď opravdu zazářila a u mě se vyrovnala tomu co předvedla v Blind Audition Anette Kolková. Kdyby Natálie zůstala v soutěži, rozhodně už bych ji měl v tuhle chvíli před Dianou a byla by u mě mezi holkami jednička. Leč bohužel tupoun Vojtek, který asi nabil podezření že má snad patent na rozum podle jeho posledního chování, to rozhodnul úplně jinak. Nedá se nic dělat. Prostě místo Aleksandry a Jany, které jsou stejně obě dvě úplně zbytečné a není na nich vůbec nic zajímavého, měl vzít Vojtek do Top 6 Nice a Natálii. Já bych to tak udělal. Asi mi nezbyde než jít taky s kůží na trh, stát se populárním zpěvákem a někdy za 20 let taky zasednout jako kouč v The Voice a pak si konečně budu moct do svého týmu natáhnout všechny ty Nice, Jerguše a podobně a nikdy je nevyhodím. A protože budu bohatý tak nakoupím hromady simkaret a budu svým svěřencům posílat i kvanta hlasů aby to celé vyhráli. Pak konečně to bude show přesně podle mých představ, nenapadá mě jiný způsob jak toho dosáhnout aby to někdy bylo tak jak chci já. :-D

327
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak si Nice nezakazuj a muzeme o nem jeste pokecat :-) Tu Lucii vystrihnul paradne.Skoda, ze nema nejakou vlastni tvorbu.Ale dluzno dodat,ze bych poslala dal v nedeli Lukase a Natalii,Alexandra,John a Jana byli na postup u me jasni.Mezi Korbelem a Patrikem by to byla otazka,ale asi bych se priklonila ke Korbelovi,pro me charisma ma a verim mu,ze se bude vyvijet.Ale Lukase pro ten humor bych chtela videt dal kazdopadne.

328
Prochor
Reagovat

@yeey:V Superstar mně bavilo jak Šeps si nenechal nic líbit a řekl na férovku Rytmusovi ať se stará o svojí hudbu a do té Šepsovi ať se neplete protože jí nerozumí. A Rytmus zůstal paf s otevřenou pusou. V Superstar ale naštěstí rozhodují diváci a ne uražení koučové jako v The Voice.

330
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No říkám si, že mít tým plnej lolitek by se mi taky líbilo :-D A klidně by mohly vystupovat v bikinách nebo ještě líp nahoře bez :-DDD

331
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No Vlado !!!! :D :D To už by byl ale úúúplně jinej pořad … :D

332
Tomáš
Reagovat

@Violete: Nic má vlastní tvorbu.

333
Tomáš
Reagovat

@Looky: Lukáši nechtěl by si říct Honzovi Nicovi pokud si s ním v kontaktu aby nám tu přišel povyprávět jak to teda vlastně celé bylo? Teda pokud by se mu taky chtělo. On to tu asi nečte a možná ani neví jak se to tu řeší. Ale třeba by neměl ani čas sem přispět, nevím co teď zrovna dělá. Jen že by možná bylo nejlepší si teda přečíst pravdu z první ruky.

334
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No a mě by zase zajímalo jestli se ještě někdy ve svém životě dožiju toho aby u nás v Česku vyhrál pěveckou show chlap a ještě k tomu takový rocker jako třeba byl Jirka Zonyga nebo Lukáš Adamec. Řekl bych že se toho už asi v tomhle životě nedožiju. :/ Letos fandím hodně Kristiánovi a taky Petrovi Juhásovi ale že by to dokázali dotáhnout až na vítězství, tomu teda vůbec nevěřím. U Kristiána se spíš obávám že ho Kali nepustí ani do živáků. :(

335
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Jenom jsem si vzpomněl, jak JUDr. Kalina kdysi navrhoval outfity pro kluky a všichni měli rozepnutý košile, na což jsi mu odepsal: „a neměli by vystupovat rovnou v mokrých slipech???“ :-DDD

336
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak já jsem si taky říkal po tom, co v roce 2011 nevyhrála GG, že už nikdy žádná holka nevyhraje, ale vidíš, jak jsem se mýlil, už jsme tu od té doby měli pět dívčích vítězek a mezi nimi i mojí druhou největší srdcovku EVER (kterou ty bytostně nesnášíš), takže nikdy nevíš… :-) Já si třeba myslím, že Kristián by to letos mohl klidně vyhrát, už vloni v SS jsem ho na začátku tipoval na vítěze, ale letos je ještě lepší, takže šanci podle mě určitě má :-)

337
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No jo, JUDr. Kalina, kdepak je mu konec :D Ale já to myslel spíš tak, že v takové soutěži by zpěv nebyl zrovna to podstatné … :D

338
Mila1
Reagovat

Pokud by ve Voice existovalo něco jako návratová divoká karta, tak by si ji zasloužila určitě Natálie a ne ubrečánek Nic.

339
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Jo to sem si tenkrát myslel taky že holka už nikdy nevyhraje. :-D Otázkou je proč se to všechno tak otočilo, asi se změnilo složení hlasujících? Jiná generace? Člověk nikdy neví ale těch bab už za poslední roky na Nově a Markíze vyhrálo tolik, že tomu že zrovna u jejich pěvecké show ještě někdy vyhraje chlap věřím už vážně pramálo. Mám dojem že Adriana už se zase začíná celkem rýsovat jako vítězka… Sakra proč se na to ten Nic musel tak vyfláknout ale stejně by asi u diváků moc neuspěl když tak rychle odstřelili i Richarda Chovana, Piňáka atd. a ti k té soutěži přitom přistupovali zodpovědně a stejně jim to nebylo nic platné. Ale tak pořád i bez Nice tam těch chlapíků ještě pár mám – ten Kristián, Juhás, Korbel, John, koneckonců i Jakub a Lukáš který přispívá zde….ale opravdu tomu dávám minimální šanci že to někdo z nich vyhraje.

341
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Naposledy vlastně z chlapů vyhrál Bažík ale to měla v rukou Prima a Joj, ne Nova s Markízou. :-) Podle mě Adriana letos typově nejvíc ze všech soutěžících co tam jsou zapadá do šablony klasické vítězky pěveckých show na Nově a Markíze v několika posledních letech. Vidím u ní podobnost s Emmou Drobnou i Terezou Maškovou, třeba někdo namítne že hudebně nemají nic společného ale já vidím tu podobnost spíš v typu soutěžící, prostě taková slušná holka co ráda a dobře zpívá ale mě to nic nedává. A taky už to její favorizování pomalu a jakoby nenápadně začíná, viz. Dykův proslov o tom že jediná z Pepova týmu má šanci na vítězství, favorizují ji i média na internetu. Navíc je slovenka, Slovensko je letos s výhrou na řadě. Budu se hodně divit pokud by Adriana nevyhrála.

342
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Ano, objektivně by si ji zasloužila víc Natálie, v tom s tebou souhlasím. Ale já kdybych se mezi nimi dvěma musel rozhodnout, dal bych tu kartu Nicovi protože on je prostě moje největší srdcovka letos. Co naplat, neměl vypadnout ani jeden z těch dvou. K čemu tam má pan Kabát pořád ještě úplně nudné a nevýrazné baby jako Aleksandru a Janu, které jsou obě dvě zpěvačky úplně tuctové a člověk o nich pomalu ani neví že tam jsou? Taková Jana se snaží být výrazná svou image ale ani to jí nepomáhá, pro mě je úplně totálně nezajímavá. To už postup Adriany aspoň chápu protože talentovaná je i když opravdu nechci aby to vyhrála ale u těchto dvou dívek to nechápu vůbec co a proč tam vlastně ještě pořád dělají. Poslouchají Pepu na slovo a neodlmouvají v ničem, to asi letos chce. Jestli je nedejbože pošle do Live Shows, tak se mu asi už vážně na stará kolena zapalují lýtka jako kdysi MDýmu.

343
Violete
Reagovat

@jj: Krasne, ta Natalie je stejne pro me vitez celou souteze,a asi fakt nepochopim,proc ji Vojtek to cello vymlouval.Petr Juhas take vypada slibne,ze je zivel.Takovahle videa by mela byt v sestrizich v TV. Jinak napadla me pro Natalii pisen s cellem Carodejky z Eastwicku.

344
Violete
Reagovat

@Tomáš: Alexandra rozhodne neni nevyrazna, s tim nesouhlasim,naopak ma pevecke kouzlo. A u Nice,jak tady byl ten jeho repertoar,si rikam,ze byla chyba nevzit si kytaru a ceskou pisen. Tak treba nas potesi jeste v tymu Jany Juhas.

345
jj
Reagovat

Ta Natálie má tak neuvěřitelně příjemný hlas, úplný pohlazení, podobně se mi líbil hlas Emmy Drobný. Jen škoda, že Natálie tu Navarovou v závěru trochu natahovala tím turututu, jinak by to bylo dokonalý. Annette Kolková casting a teď Natálie pro mě vrchol soutěže.

346
Violete
Reagovat

@Prochor: Seps byl super,nejvic me pobavilo, kdyz se mely zpevat hity od Beatles a Quenu, a on na to,kdo to je, ty zpivat nebudu.Vite nekdo o Sepsovi,co dela?

347
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Člověče, ty už tu Adrianu tak nenávidíš, že sis vsugeroval, že je Slovenka, zatímco ona je Češka :-D Jinak nevím, jestli je v zájmu produkce, aby dvakrát po sobě vyhrál stejný kouč :-) Já zatím Adrianu jako jasnou favoritku na vítězství nevidím, jakkoliv jí z favorizované trojky holek fandím nejvíc, jelikož Eliška je na mě moc teta a Dianu za vítězku nechci hned ze dvou důvodů, které si ale jako „záhadný chlapec“ nechám pro sebe :-D Btw. vzpomeň si, jak ses vloni bál Zuzky, která nakonec žádnou „Chosen One“ nebyla a ani být nemohla :-) No a s těmi favority jsi na tom v této chvíli líp než já s favoritkami, mně už tam zbyly jenom Lucka, Adriana, Laura a Monika + možná se po neděli přidá i Valentína, i když ta je na mě trochu atypická favoritka :-) Taky už mám venku Terezku i Annette, zpětně jsem si oblíbil i Andreu a stejně jako ostatní mě štve vypadnutí Natálie, ale rozhodně tady o nich nepíšu tak často jako ty o Nicovi a nefňukám kvůli nim :-P

348
Prochor
Reagovat

@Violete: Proč by se Michal Šeps měl zajímat o nýmandy The Beatles když nejsou z Jamajky:-)) Dobrý bylo, že Michal udělal ze všeho reggae snad s vyjímkou Iron Mana od Black Sabbath.

349
Violete
Reagovat

@Prochor: Je to fakt,vsechno je ve sve podstate reggae,tak proc to tak nezpivat :-) Jeste si pamatuju,ze sel do souteze propagovat reggae,coz byl na nasi zadumcivou kotlinu,ktere by vice sluselo blues, odvazny pocin. Doufam,ze aspon s Juhasem bude sranda.

350
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: A jak Te potesil Lukas? Jsem zvedava na Tve hodnoceni.

351
Tomáš
Reagovat

@Violete: Mě Aleksandra přijde úplně tuctová. Zpívá obstojně ale nevidím u ní žádnou přidanou hodnotu, nic čím by se vymykala. Takhle to zazpívá každá druhá zpěvačka. Vůbec pro mě není ničím zajímavá. Ale asi ji každý vnímáme jinak no. Na Juháse se těším a vsázím na něj taky, ten nesmí zklamat.

352
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ona je Adriana češka? :-D Já si právě nebyl jistý a nevím proč sem měl pořád za to že je to slovenka. Tý brďo tak to by to možná vyhrát nemusela, budu to muset trochu přehodnotit. Protože jak předešlý Hlas, tak poslední Superstar vyhrály češky. Ale třeba to i tak vyhraje, u minulé SS sem si taky říkal že teď už je na řadě kluk a stejně to nakonec dala Mašková. A jestli řeší produkce i to že by Vojtek vyhrál jako kouč podruhé za sebou tak to vážně netuším.

353
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ale jako není pravda že bych Adrianu nenáviděl, tak to není. To jsou moc silná slova. Rozhodně ji mám zatím ještě pořád raději než Emmu a Terezu Maškovou. Teď v K.O. mi přišla o trochu zajímavější než v Blind Audition i když můj šálek kávy to ale asi nikdy nebude. Myslím si ale že tam má Adriana pořád ještě víc co dělat než taková Aleksandra nebo Jana a nebo u Kaliho Karolína a nově ukradnutá Monika které ty tolik fandíš, ty už by tam podle mě být opravdu neměly.

354
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Lukášovo vypadnutí mě taky mrzí, ale bohužel se nedá nic dělat, ten výběr Kryštofa byl mimo mísu, jinak je ho škoda, medvídka sympatickýho :-(

355
Tomáš
Reagovat

@Violete: Myslím že Lukáš Vincler ho potěšit nemohl, mě by to jeho vystoupení nepotěšilo ani kdybych mu fandil.

Ještě bych vás chtěl opravit – tehdy když soutěžil Šeps tak se zpívala ABBA a Queen, nikoliv The Beatles a Queen. :-)

356
Looky
Reagovat

@Tomáš: No, já myslím, že veřejně už toho napsal už teď až až :) Zkus mu spíš napsat soukromě na Facebook nebo Instagram – @jannicmusic

357
JaiKudo
Reagovat

Už jsem skouknul záznam :-D

Jakkoli není Pepa Vojtek můj oblíbenec, tak tentokrát s jeho hodnocením atd. vcelku souhlasím. Když pominu Jakuba, kterýho si ukradl, tak No1 byla u mě Aleksandra, dobrej byl i John Boyd a jakž takž Jana Nováková. Postup Adriany Bessogonov považuji za úlitbu produkčním bohům (uřvaná Conchita Buřt nééééé) a Korbel ukázal, jak se nemá rock zpívat a ještě se cílí jako hvězda…..(zpívat RnR není o tom občas zachraptět a zařvat, ale o tom už jsem tady psal mnohokrát), ale v té bídě furt lepší, než ta barová Zuzana.
To platí i o Veronice, která sice předvedla hodně energie, ale ty hloubky…a frázování….a výslovnost….. souhlasím s nepostupem, i když tenhle song (Alone) mám rád, ale mám ho hodně spojený s GG, která ho zpívala ráda a často. A tohle mělo k výkonu GG hoooodně daleko.
Hlavně jsem spokojený, že se Pepa nenechal nachytat (a podle komentářů ani většina ostatních koučů) na tu vyumělkovanou violoncellovou nudu v podání Natálie.

358
Theyey
Reagovat

@Tomáš:
Jo ,to si pamatuju jak tam zpíval mamma mia v takovým tom „buzna“ oblečku.
A zrovna je ABBA moje oblíbená skupina,tak jsem nevěděla jestli se smát nebo brečet.

359
dolores
Reagovat

Keďže tu ešte stále doznieva truchlenie za Nicom (ako kedysi za Hnilicom), tak ti Tomaš sem dám video, kde okrem iného Nic hovorí aj o tom, čo som si myslela :-D ….. že ľutuje, že koho si vybral za kouča :-D … a koho si mal radšej vybrať …

https://www.youtube.com/watch?v=Fjl5KJ5KVzY

360
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jasně, spletla jsem se, já jsem si nemohla vzpomenout. Šeps zpíval přece Mamma mia od ABBy. Ale ten duet s Alžbětou Kolečkářovou I got you babe byl výborný. A Alžbětu dali alespoň do jamajských barev :-) To byli vizážisti!
https://www.youtube.com/watch?v=D8J9udi6cMI

361
Violete
Reagovat

@dolores: A co tam je v tom videu? Mě to ukazuje, že provozovatel ho nezpřístupnil pro vaši zem a nenačte se.

362
Bezík
Reagovat

@Violete: Pusť si Operu, zapni VPN a nastav si Evropu ;-)

363
Bezík
Reagovat

@Violete: Šeps je prostě nedoceněný génius ! :D :D

364
Violete
Reagovat

@Bezík: A zneuznaní géniové to mají vždy těžké, třeba je vyhazují z ankety Největší Čech :-)
Operu nemám, zkoušela jsem nastavit Slovensko v Mozille, ale nezafungovalo to.

365
dolores
Reagovat

@Monika: ja som naopak zaznamenala, že Adrianu tu po jej poslednom vystúpení práveže málokto favorizuje, jedine Tomáš len ako obvykle plače, že je vopred určená víťazka, ale inak jej fluidum z Výberu naslepo tu na Panáčkovi dosť vyprchalo. Možno na soc.sieťach ? Neviem, FB je pre mňa toxický …
A vôbec by som ešte Adrianu neporovnávala s Eliškou, ktorá je trochu iná liga, čo sa týka muzikanstva, a celkove cítenia hudby a radosti zo spievania. Áno, Adriana spievať vie, je skvelá performerka, ale bude ikonou skôr pre povrchne zameraných divákov, ktorí považujú Elišku za tetu od vedľa a nevnímajú jej výnimočnosť. Zatiaľ si dievčata žijú svoje svoje životy a bojujú vo svojich vlastných tímoch, a až keď sa spoja v živákoch, vtedy ich budem porovnávať …a to nekompromisne :-D

366
Bezík
Reagovat

@Violete: Nainstaluj. 5 minut času i se stažením ;-)

367
Tomáš
Reagovat

@dolores: Bohužel to nejde pustit, jde to jenom u vás na Slovensku. Škoda. Ale s Nicem souhlasím, on to taky zbabral ale Vojtek to podělal přímo na celé čáře tím že jeho a Natálii vyhodil. A koho tam říká že si měl raději vybrat za kouče?

368
dolores
Reagovat

@Violete: Ja mám tento istý problém :-D s videami, ktoré ste tu dávali z Novackej stránky, asi to tiež skúsim raz ako radí Bezík.

a čo povedal Nic? ďalšie výhovorky, že mu nejde angličtina a že bol chorý, odišli mu hlasivky a Pepa ho aj tak na skúškach nútil spievať, a že radšej si mal vybrať Vojtu Dyka :-D

369
Bezík
Reagovat

@dolores: Letos je těžký hledat favority. Jako největší osobnosti se mi jeví Natálka, John a Lucie Večeřová. Natálka už je out, John asi bude mít v soubojích konečnou, takže snad ta Lucka, huvidíme.

370
Violete
Reagovat

@dolores: U Vojty by tezko pochodil lepe,to spise u Kaliho by mozna prosel.Na Elisce se shodneme,je fantasticka,ja bych ji doprala i vitezstvi. Jinak Eliska hraje na saxofon,doufam,ze v soutezi zahraje.

371
dolores
Reagovat

@Bezík: no každý sme iný, favorita vidíme v niekom inom, s tebou sa zhodnem na Johnovi, Natálka je osobnosť to áno, išla si svoje neposlúchla Pepu, a vyšlo jej vystúpenie, (nech si Pepa o nej myslí, čo chce), ale mne ti to všetko akosi nestačilo, nezasiahla ma dostatočne hlboko, na rozdiel od Elišky, ktorá išla „po mne “ už vo Výbere naslepo :-D

372
Bezík
Reagovat

@dolores: No jasně. Pro mě je Eliška v kategorii „neurazila, nenadchla“ :D. Jako vítězku bych si ji dokázal představit, ale Lucku bych tam viděl raději ;-)

373
dolores
Reagovat

@Violete: áno, viem o tom. aj na klarinet :-) takže na dychové nástroje treba dobré pľúca a to je pre spev veľké plus . ..ale ona má hudbu v každej bunke svojho tela :-)

rozmýšlala som, kto je vlastne pre mňa TOP v Pepovom tíme, aj som si prehrávala všetky vystúpenia a vyšiel mi z toho ukradnutý Jakub Moulis :-D

374
dolores
Reagovat

@Bezík: Lucka sa ešte musí ukázať , ale asi to nebude celkom moja parketa

sumarizujem si svojich top favoritov, a za Kaliho tím mám problém, mala tam byť Karolínka, ale tá je nevyspievaná, málo skúsená, Laura je fajn, ale popri Diane je v tom tíme v úzadí, Annemárii vyšlo teraz pohoďácke vystúpenie, neviem či jej vyjde agresívnejší súboj,.. takže zostáva mi počkať si. U Dyka je to jasná Eliška, u Pepu Jakub a John, lenže toho asi pre vyšší vek produkcia nemá v pláne dostať do živákov, a z Janinho tímu jednoznačne môj liebling Peter Juhás, snáď nesklame

375
Looky
Reagovat

@Tomáš: Nebo ta videa pro Slovensko můžeš přehrát přes proxy server, např. https://proxysite.com/youtube/ + volba EU server.

376
Violete
Reagovat

A když je řeč o odlišném vnímání zpěváků, mohu se zeptat, kdo je vaše největší srdcovka ze všech našich zpěváckých soutěží?

377
dolores
Reagovat

@Looky: prezraď nám aspoň, či už sú natočené súboje ;-)

378
dolores
Reagovat

@Violete: Aneta Langerová

379
Bezík
Reagovat

@Violete: Aneta Langerová, jasná věc, další v pořadí byla Magdalena Šalamounová která zpívala ve Photolabu, ale ta zřejmě se zpěvem už sekla :(

380
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Se až divím tomu že se ti John tolik líbí a že v něm máme společného favorita. Víš co nechápu, proč John tě tak bere a Jan Nic ne? Podle mě jsou oba z podobného muzikantského ranku. Nebo je to pro to že se Nic na to vykašlal a John ne? Asi jenom proto že? Já Johnovi fandím ale taky si myslím že souboje pro něj tak na 95 procent budou konečná. Kdyby byl skutečně v souboji s Korbelem, já bych asi i ten postup přál víc Johnovi protože je prostě přirozenější ale produkce to možná bude vidět jinak a pošle dál Korbela protože je pro ně atraktivnější. Ideálně bych je nechal jít do živáků oba dva ale nevím jestli si ze tří lidí vezme Vojtek do Live Show dva chlapy. A pak je tu ještě ten Jakub, je otázka co Vojtek udělá s ním. No všichni tři rozhodně neprojdou, z bab má minimálně Adriana v živácích své místo jisté. Pokud by se John do živáků nějakým zázrakem dostal jakože tomu moc nevěřím, pak by taky byla otázka jak by ho přijmuli diváci. Ale věkově jemu podobní v minulých řadách Brunno Oravec a Zolo Lebo měli docela úspěch, tak kdoví. A John je lepší než Brunno a Zolo. Eventuelně ale proti Adrianě by ale stejně žádnou šanci neměl ale to ani Jakub a asi ani Korbel. Myslím že Adriana bude vítězkou minimálně Vojtkova týmu ať už s ní do živáků postoupí kdokoliv.

381
Ally
Reagovat

@Violete: Aneta Langerova ..bez debat ☺pak asi Lenka Hruzova,Petr Bende..
Nejvic jsem se stejne pobavila debatou o Sepsovi..ten je taky jediny sveho druhu☺
@Bezík:
Ale jsem si na neho hned vzpomnela kdyz jsme loni na Colorsech odesli z koncertu syna Boba Marleyho asi po pul hodine, ze dobry ale reggae stacilo☺ ..tusim na Mydy Rabycad../ci jak se to pise / ..

382
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Monika Bagárová, v těsném závěsu Emma Drobná :-)

383
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: @DJ Vlado: Nechcete nový článek nazvat Talenti utopení ve sračkách Pepy Vojtka?

384
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Mám už připravený jiný název :-)

385
Bezík
Reagovat

@Ally: Jojo, Mydy Rabycad hráli loni na Colours, nebyli vůbec na plakátech ale pak někdo vypadl a oni lepili díru (rádi :D). Záznam z toho koncertu je na Youtube, původně tam byl i celej pohromadě, ale ten kdoví proč zmizel a je to tam po jednotlivých písničkách, ale prakticky všechno. To je jasné, že měli přednost před nějakým Marleyem :D ;-)

386
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, John a Nic vůbec nejsou s podobného ranku, aspoň pro mě ne. John je silná osobnost, Nic je duševní troska. John je skutečný muzikant, Nic si na něj jen hraje. John je výbornej zpěvák se silným charimatem, Nic je stěží průměrnej zpěvák s charizmatem čerstvě vylíhlýho kuřete. Ti dva pro mě nemají vůbec nic společnýho. Proč ses tak zhlídnul zrovna v Nicovi, netuším, ale ty jsi měl většinou dost strašlivý favority ;-) :D

387
Jarda
Reagovat

@jj: Když zpívají ti dva pouze sami tak je to hezké, ale ti ostatní jim to kazí. A Natálie se mi líbí čím dál víc.

388
jj
Reagovat

Jen stručný výcuc toho videa s Janem Nicem. Stal se obětí angličtiny a rozbitého hlasu. Písně se zalekl a pak se zasekl a nemohl dál. Měl týden na přípravu. Text znal, ale problém byl v tom, že doma nemohl zpívat, v paneláku je všechno slyšet a mohli by na něj zavolat i policajty, je jen spolubydlící a nemůže vyřvávat. Pepa byl přísnej, na zkoušce ho nutil zpívat, i když měl nemocný hlasivky, litoval, že si nevybral Vojtu Dyka, kterej by mu poradil ohledně hlasivek.
To s tím panelákem mi připadá jak kolosální výmluva, když měl na přípravu tejden. Tu angličtinu taky nechápu, proč si ji vybral.

389
Culi
Reagovat

@Violete: Pro mě jednoznačně GG.

390
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak doufám že bude aspoň podobně výstižný jako ten co sem vymyslel já.

391
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Nevím ale nazývat ho duševní troskou jen proto že byl psychicky rozhozený a že to nedal v soutěži kde je na lidi kladen obrovský psychický nápor, to mi přijde že střílíš trochu přes čáru. Tak jo, trochu to posral no ale to se může stát každému. Je to možná trochu flink a salámista ale nazývat ho až takhle? Já nevím teda, vždyť o něm jinak pomalu nic nevíš a ani ho neznáš osobně takže to jsou docela dost odvážné soudy. Pokud jde o hlas, tak Jan Nic má velmi krásnou chraplavou barvu hlasu a kdyby se na to nevykašlal a skutečně se svědomitě připravil, tak mohl zazářit. Nemá možná obrovský rozsah ale to pro jeho typy songů ani není potřeba. A charisma to už je věc kterou každý vidí úplně jinak, někomu připadá totálně nezajímavý a mě zase ohromně charismatický. To se nedá nijak poměřovat. Mě přijdou úplně bez charismatu Monika, Aleksandra a Jana, takový živý mrtvý ty holky, to už i ta Adriana pro mě charisma trochu má. Ale dobrý, beru tvoje vysvětlení proč Nice tak nesnášíš, je to prostě tvůj názor. :-D

392
Tomáš
Reagovat

@Bezík: A vybírám si strašlivý favority? No já nevím ale pamatuju si že Jan Nic tady oslovil o dost víc lidí než jenom mě a fandili mu takže zase až tak strašný asi nemohl být. Něco na něm rozhodně bylo, teď už je to ale jedno. To se ti líbil víc třeba i Parči než Nic?

393
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Hmmm, Parči :D Ale asi vlastně jo, prostě je to kýčař, kterej se za to nestydí a jede si svou. Nic je opravdu duševní troska, asi za to tak úplně nemůže, neměl to zřejmě v životě jednoduchý, ale je to tak. A to vůbec nejde o to podělaný vystoupení, to to jen dokresluje. Stačí jakákoliv jeho komunikace, s Pepou, v rozhovorech, ten kluk je psychicky v hajzlu a měl by s tím něco dělat. Jinak bude mít veliký problémy se vůbec soustředit na nějakou práci. Ano, barva hlasu je na něm to jediný zajímavý, ale jinak už bohužel opravdu NIC ! ;-)

394
Violete
Reagovat

Pro mě z minulých řad je největší srdcovka Sabina Křováková a pak jsem měla ráda Kristýnu Peterkovou a Kristínu Zakuciovou. Kristínu jsem dokonce chtěla mít i na svatbě, ale nakonec nám zpívala jenom její kapela Jazz Police s jinými zpěváky :-)

395
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Bude to parafráze názvu jednoho amerického hororu :-)

396
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Zase moc nepřeháněj, motorovou pilu Pepa neměl … :D

397
Mila1
Reagovat

@Violete: Já mám jednoznačně Anetu Langerovou a Lenku Hrůzovou. Obě úžasné, každá úplně jiná. U Anety vidím neustálý posun dopředu, krásné písničky, pracovitost. Lenka se mi nějak ztratila, doufám, že zase nezapadla do toho stylu života, který vedla před Hlasem. Ale nikdy nezapomenu na její první vystoupení v Hlasu – při výběru naslepo, to byla bomba.

398
Prochor
Reagovat

Největší srdcovka je Aneta i když GG pokládám za lepší zpěvačku a nejlepší ze všech soutěží. Ale Aneta mně nejvíc dostala jako osobnost.

399
yeey
Reagovat

Největší srdcovky: GG a Bára Zemanová

400
Bezík
Reagovat

@Mila1: Mě se Lenka tak úplně neztratila, rozhodně myslím že funguje dobře, zhubla, maká, pracuje, koncertuje. Ona se rozhodla, že nenaskočí do showbusinessu ale že začne zase od nuly a to ji možná zachránilo. Její největší problém je repertoár, ona není skladatelka, takže je odkázaná na kluky z kapely, kteří něco tvoří ale žádní lumeni to bohužel nejsou. Potřebovala by, tak jako třeba Aneta Langerová svého Jakuba Zitka.

401
Prochor
Reagovat

@jj: Tak on ho chudáčka nutil Pepa na zkoušce zpívat? A co si Nic myslel, že bude na té zkoušce dělat? Asi hrát pingpong.

402
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tak ja nemám problém so strašlivými favoritmi, aj teraz by som tiež mala jedného takého, Feča :-D, ale ten sa pri speve tvári ako postihnutý cvok, takže škoda ho, lebo chlapčisko to má v hrdle dobre nastavené a mal u mňa plus , že si vybral swing, lenže namiesto toho urobil kabaret, čím síce pobavil, ale na toto sa v takej „extrémne serióznej“ :-D súťaži dáva stopka :-//

403
dolores
Reagovat

@Mila1: Lenka si minule zaspievala Kubišovú na Slovensku na Markíze v Chart show u Adely a vyzerala normálne, bez piercingov a žiadnych iných kovov, pekne oblečená, učesaná a spievala suprovo, intonácia skvelá až na rytmus, trochu spomaľovala, podobne ako keď spievala Kubišku v Hlase. ;-) Ale zdá sa, že je celkom v pohode.

404
DJ Vlado
Reagovat

A co takhle anketa, kterou sem dávala Violete, ale naruby? Nejneoblíbenější soutěžící EVER :-)

U mě je to Marek Relich, v těsném závěsu Klaudia Pappová :-)

405
Frida
Reagovat

Pro mne nejlepší zpěvačky s velkým charisma jednoznačně A. Langerová a Lenka Hrůzová. Teď se mi líbí Jana Nováková. Magickou barvou hlasu a má v sobě jakési fluidum. Ohlédnu od jejich umělých řas, to je jen prkotina.

406
jj
Reagovat

@Prochor:
Jo, opravdu ho Pepa na zkoušce nutil zpívat, dlouho na něj nálehal a nedal se odbýt. Prostě byl ukrutně přísnej. No tam šlo asi jen o ty vytažený polokřičený refrény, který nechtěl Honza zpívat kvůli nemocným hlasivkám a že si je tím údajně odrovnal. Moc věrohodně na mě nepůsobí, ale jak to bylo nevím, takže nebudu spekulovat.

407
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Těžký, já ty nejhorší joudy dost rychle vytěsním z paměti, ale na jedné z top pozic by určitě byla Andrea Holá, tvoje další „oblíbenkyně“ :D

408
Ally
Reagovat

@Bezík: Je díky za tip..kouknu na You Tube. Tak to jsem si dobře pamatovala, byla to ta neplánovaná akce , ty jsou nejlepší..:)
No Šeps by nás hnal: )

S Lenkou Hruzovou jsem tuhle narazila mimojiné na video, delší rozhovor, pořád je taky taková svoje :) ..ale celkem to má v hlavě srovnaný..líbí..

409
Frida
Reagovat

*odhlédnu

410
Monika
Reagovat

tak jsem si precetla par komentaru Nica, pustila i nejake video a musim rict, ze jsem fakt rada, ze je pryc. Uplne se mi zprotivil, takovej ufnukanek bez spetky sebereflexe. nemohl zkouset kvuli sousedum, no to je fakt vymluva, anglictina, sakra neumet anglicky ani kvaknout v jeho veku v dnesni dobe to je fakt hloupej clovek a primitiv.

411
Monika
Reagovat

Nejmene oblibene je u me jasne trio Samer Issa, Filip Jankovic, Martina Balogova, presne v tomhle poradi.

412
JaiKudo
Reagovat

@Prochor: Jj, Aneta a GG určitě dvě nejlepší zpěvačky, které kdy těmito soutěžemi prošly. Z ostatních se jim zatím nikdo ani moc nepřiblížil. Anety si strašně vážím a oceňuji jako zpěvačku i osobnost, ale …. neposlouchám :-D GG byla moje srdcovka, poslouchal jsem ji hodně a poslouchal bych dál, kdyby nedopadla tak, jak dopadla….. ona GG byla taky silná osobnost, i když trochu jinak…. :-( Ala jak se říká – kdo chce kam, pomozmě mu tam. Snad je spokojená tam, kde teď je.

413
Frida
Reagovat

S Lenkou byl velký rozhovor v MFDnes. Má byt v Kopřivnici, splatila dluhy zpívá se svou kapelou a jezdí do Ostravy, kde učí na Lidušce. Zdá se mi v pohodě a srovnaná. A studuje dálkově na UMPRUMu obor užitá malba.

414
Bezík
Reagovat

@JaiKudo: A kde vlastně je ? Furt v tej Emerice bo někde jinde ? A dělá tam co ?

415
jj
Reagovat

Neoblíbený soutěžící z dřívějška si už nepamatuju, asi pro mě nebyli tak neoblíbený. Ale z týhle řady je to jednoznačně David Balog, jeho způsob zpěvu byl pro mě fakt nesnesitelnej, z něj jsem málem dostal kopřivku. Anetu Langerová mě zaujala spíš posoutěžní tvorbou, tu rád poslouchám a vážím si ji taky jako člověka. V Superstar mě až tak nebrala, ale dobrá byla. Líbilo se mi i CD Gáby al Dhábby, skvělý texty. Pamatuju si, že i taková Veronika Zaňková měla slušný CD, příjemný písničky, i když se moc neprodávalo, mám dojem že se pak dávalo k pracím práškům :-) Jestli si to ovšem nepletu s někým jiným, ten prací prášek.

416
Violete
Reagovat

@jj: Bylo to Veronika Zaňková, s tím pracím práškem, ale její CD jsem neslyšela. Jinak můj neoblíbený soutěžící Zbyněk Drda. Mě tyhle typy zpěváků neoslovují. David Spilka, to byla jiná káva, ten to měl tehdy vyhrát :-)

417
bobina
Reagovat

@Violete: Leona Šenková.

418
bobina
Reagovat

@Violete: …jo a ještě Jaro Smejkal

419
Mila1
Reagovat

Jo a úplně jsem zapomněla na Petra Ševčíka, tomu jsem fandila asi nejvíc, co pamatuji.Jen mne potom zklamalo jeho CD, čekala jsem víc.

420
Lucas
Reagovat

Nejneoblíbenější soutěžící.. hmm.. když byla první řada SuperStar, tak jsem byl ještě malej, ale už tenkrát jsem nemusel Zaňkovou a Poláčka (nepřišli mi tak dobří) a Savku (ten mi byl vždycky nesympatickej). Jinak mě asi nikdo zas tak neiritoval jako v zahraničí (Jedward, Rylan, Wagner… tam by se jich našlo :D).

421
JaiKudo
Reagovat

@Bezík: Po Eurosongu zmizela do Londýna, pokud vím, tak pak pendlovala mezi Londýnem a Floridou, ale nic konkrétního nevím, psala, že prý se pořád věnuje hudbě, ale žádný výstupy (YT, FB apod. asi nejsou….).

422
Prochor
Reagovat

@JaiKudo: GG je výborná a pořád si myslím, že si zasloužila vyhrát. Ale Aneta je první liga. Už v únoru 2005 (SS končila v červnu 2004) měla první samostatný koncert na Žižkově a odstartovala první Aneta Tour když před tím stačila natočit dost úspěšnou Spoustu andělů. Do té doby musela postavit kapelu a nacvičit písničky. Přitom odmítla např. Oskara Petra, který jí složil Hříšná těla a nabídl jí další spolupráci protože už tehdy asi měla v hlavě plán dělat autorská alba. Současně stačila dělat charitativní koncerty, rozjela Světlušku a jen tak mimochodem pod stálým zájmem médií elegantně zvládla svůj Coming Out. To je na mladou holku hodně. Docela rád bych si přečetl Anety deníček, jestli si nějaký píše.
Ještě jsem si uvědomil, že původní dotaz byl na největší srdcovku a já jsem řekl osobnost:Aneta, zpěvačka:GG ale nejsympatičtější je mi Karmen Pál Baláž, která vytěsnila u mně Emmu Drobnou.

423
DJ Vlado
Reagovat

Tak kdybych to měl rozdělit do kategorií, tak by to bylo následovně:

Nejlepší zpěvačka: GG

Nejkrásnější soutěžící s nejkrásnější barvou hlasu: Monika Bagárová

Největší charisma (+ druhá nejkrásnější barva hlasu): Emma Drobná

Nejsympatičtější soutěžící (+ největší vývoj v rámci soutěže): Eliška Rusková

Nejkomplexnější muzikant: Petr Bende (abych tam měl aspoň jednoho chlapa)

Anetu uznávám jako zpěvačku i osobnost, ale je to na mě moc „povinná četba“, kterou zbožňuje každý a já jsem holt individualista :-)

424
Violete
Reagovat

@bobina: Na Jara Smejkala jse zapomnela,tomu jsem hodne fandila.A ma super hlas,podobny ma Martin Posta. Z Janina tymu se tesim na Valentynu,Simona Svidrane, Postu a Juhase. A jeste me zajima Simona.Jinak jsem videla,ze Juhas uz svoji tvorbu prezentoval v Cesko Slovensko ma talent.

425
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: nejneoblibenejsi…. hele mozna Itcho :-D ale urcite byli i horsi, ale tenhle svarny jinoch mi pil krev :-D Taky Šepse sem fakt nemel rad :-)

426
JaiKudo
Reagovat

@Prochor: Tak Karmen byla mně byla taky sympatičtější, než Emma. A taky si myslím jde cílevědoměji za svým. Dosavadní výsledky Emmy jsou pro mě dost zklamáním. A ještě a ta placatá zeměkoule :-D :-D :-D
Další moje sympaťanda je Karolína Přibylová alias LinaKaro. I když dělá spíš taneční pop, tak se mně líbí, že si vedle vysoké školy taky začala budovat kariéru v muzice a jede si svou cestou.

@DJ Vlado: Jen malá reakce na tu Ruskovou – viděl jsem nějaká její videa a spolupráci s Revoltou a se Šafou v rámci Tóny srdce records (blbější název snad Revolta nemohl vymyslet :-D), tak mám trochu obavy, aby se taky nenechala zblbnout jako GG…..a víme, jak to s GG teď díky Revoltovi vypadá.

427
Violete
Reagovat

@JaiKudo: Diky za pripomenuti Karoliny Pribylove. Ma super pisnicky,to jsem netusila.

428
DJ Vlado
Reagovat

@JaiKudo: Jo, ty videa jsem myslím i viděl, dokonce jsem byl i na společném koncertě (respektive setu v rámci jedné akce) Elišky se Šafou ve Žlutých lázních :-) Nicméně Eliška má u mě už auru za to, co dokázala v rámci soutěže, jelikož minimálně ze všech holek, které se kdy v našich talent shows objevily, předvedla ten největší vývoj EVER a zvlášť na tak krátkém časovém úseku 5 finálových kol, to je pro mě natolik obdivuhodné, že i kdyby to s její kariérou nedopadlo dobře, tak tenhle primát ze soutěže už jí nikdo neodpáře (i když chápu, že vývoj v rámci soutěže ocení spíš hardcore fanoušek než soft fanoušek talent shows) :-) Karmen jsem taky vloni fandil, ale míň než Elišce, a to proto, že jí příliš jednotně fandil skoro celý Panáček, to pak u mě to fandění nemůže mít takovou intenzitu :-)

No a co se týče „placaté země“, tak je to podle mě zbytečně nafouknutá bublina, protože Emma to nemyslela vážně, byl to od ní spíš vtip, ona má prostě takový specifický humor, který člověk buď bere, nebo ne, stejně jako Emmu samotnou (a to je taky jeden z důvodů, proč je mojí druhou největší srdcovkou EVER) :-)

429
Mia
Reagovat

@DJ Vlado: Jednoznacne Smajdalf a Chodur. Ich finale bolo zosobnenim mojich najhorsich snov a este teraz sa kvoli tomuv noci strhavam zo sna. Samozrejme nie ze by boli taki zli spevaci, ale mne boli obaja neuveritelne nesympaticki.

430
jj
Reagovat

To s tou Emmou a placatou zemí byl stoprocentně vtip, snažili se tehdy plácat co největší nesmysly a šlo jim to dobře. Nechápu, že si někdo může myslet, že ty své odpovědi mysleli vážně, dělali si z těch otázek srandu všichni. Ale těch lidí, co to brali vážně, je dost, narážím na to celkem často.

431
jj
Reagovat

Když už jsme u těch oblíbených anket, tak bysme mohl dát tipovací anketu, kdo napíše první rekap, jestli Scalex, DJ Vlado nebo někdo úplně jiný. Vítěz, tedy ten s nejpřesnějším tipem, pak získá hodnotnou cenu. Základem dobré ankety jsou jasná pravidla, takže když bude více vítězů a já mezi nimi, tak hodnotnou cenu získám já, poněvadž jsem anketu vymyslel. Když mezi vítězi nebudu, tak si cenu rozdělíte. Tipovat je možné jen jednou. Můj tip je DJ Vlado. Minule byl sice rychlejší Scalex, který se tu náhle objevil jak blesk z čistého nebe, ale tuto skutečnost přikládám faktu, že Dýdžej se vzpamatovával z utrpěné nespravedlnosti v předminulém rekapu, kdy vláčel a oral, aby pak za něj sklízel Scalex (oba psali o neférovosti krádeží, DJ první, v diskuzi byl za to ale pochválen jen Scalex). Tak si pak DJ počkal v domnění, že bude další kolo sklízet on. A jelikož se žádná sklizeň nekonala a taky čas rány hojí, tak mu nyní věřím.

432
Violete
Reagovat

@jj: Přesně na tohle jsem před chvílí myslela, také tipuji, že DJ Vlado, že si to nenechá ujít :-)

433
Bezík
Reagovat

@jj: Dobře, já tipuji Scalexe, protože když to bude Vlado, vyhrává všechno stejně jj :D A kdo ty hodnotné ceny bude rozdávat ? Předpokládám , že ty ! ;-) :D

434
Tomáš
Reagovat

Největší neoblíbenci u mě ? Pokud jde o SS tak asi Sámer, Savka, Juliana sem taky moc nemusel, Jankovič, Aleš Burket, Denis Lacho, Martin Harich, Šepse sem taky neměl moc v lásce. Pak samozřejmě Itcho abych nezapomněl. :-D Loni v SS sem nemusel Motalíka. Z X Factoru asi Gránský a Tibor Gyurcsík. V Hlasu by to byl Relich a nevím kdo ještě. Pokud jde o baby tak Stýblová, Emma Drobná, Tereza Mašková, Ivanna Bagová, letos se jich taky jistě pár najde.

435
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/uplakanek-nezvlada-konec-v-the-voice-jan-nic-po-konci-v-show-napadl-pepu-vojtka-tohle-je-dno.html Tohle je asi ten článek co myslela dolores, už je to i na Nově. Ať si o tom každý myslí co chce ale nevím proč do něho pořád tak šijou už tím názvem článku. Každopádně Vojtek se taky choval jako ředitel zeměkoule, to taky nemusel.

436
Violete
Reagovat

@Bezík: Jen aby nezveřejnili rekap oba zároveň :-) Ale když bude první DJ Vlado, tak chci alespoň bramborovou cenu útěchy :-)

437
Ally
Reagovat

Nejneoblibenejsi?Ty taky nejak vypoustim..Staci mi takovi lidi v beznem zivote ..a „komu tim pomuzete“?☺
Ale dobra..moc nemusim Marketu Konvickovou..pak asi Gransky, Slepcik?..ale ten za to nemohl asi vlastne..

A jaktoze ma Tomas tolik neoblibenych chlapu??!!☺
To asi ze holky ignoruje..?☺

Jako prvni rekap napise…..Ales winner☺
Co jsem vyhrala? ☺

438
jj
Reagovat

No jo furt, ty ceny ještě nemám domyšlený. Tady napravo mi vyskakuje reklama na Toyotu, možná je to nějakej sponzor naší (mojí) ankety, kdoví? Když první napíše rekap DJ Vlado a vyhraju teda já, tak druhý a další v pořadí vyhrávají jednak dobrý pocit, že také uhodli. A druhak jim pak řeknu, kam jsem s vyhraným autem jel a jak jsem se tam měl, loseři se nedozví nic. A když vyhrají ti druzí se Scalexem či někým jiným, tak vyhrajou Dýdžejův nejoblíbenější kloubouk. Protože auto by se těžko dělilo, na to je potřeba drahé nářadí a spousta námahy, kloubouk se dá rozdělit obyčejnýma nůžkama nebo nožem. Předpokládám účast tisíců přispěvatelů, takže těžko bude jen jeden výherce.

439
Tomáš
Reagovat

@Ally: Tak napsal sem tu i neoblíbené chlapy aby bylo vidět že mi nestačí k fandění jen to aby te zpěvák byl chlap, jak mi tu ještě někdy vyčítáno?

A Aleš Winner? Ne že by mi chyběl, to rozhodně ne ale co se s ním vůbec stalo? Nevíte někdo něco? Nespáchal už náhodou sebevraždu? Zmizel tuším po odvysílání prvního dílu The Voice a už nikdy se tu neobjevil. Má ještě nějaké aktivity na fb, sledujete to někdo? Buď je mrtvý nebo v blázinci podle mě.

440
Violete
Reagovat

@jj: Super, tak druzí v pořadí mohou dostat z jízdy Toyotou pohled :-) Ať z toho má něco i Česká pošta.

441
jj
Reagovat

@Violete:
Jo, dobrej nápad, ale kdo ten pohled pošle? Já si budu užívat výhru :-) Mám teď ale strach, aby všichni netipovali Dýdžeje, přeci jen tolik výher najednou, dobrej pocit, informace z výletu a navíc pohled. A ti chytřejší si jistě všimli, jak jsem popíchl DJ Vlada, kterej nebude chtít přijít o svůj nejoblíbenější kloubouk, výhru máme prakticky v kapse.

442
Violete
Reagovat

@jj: No tak, bud posle pohled DJ Vlado,nebo me vezmete na zadni sedadlo na vylet,jinak to nevidim :-)

443
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/zazpivala-jsem-to-tak-jak-jsem-chtela-rika-natalie-celo-nebylo-duvod-meho-neuspechu.html?fbclid=IwAR3g1dJawFqYQJdE-HLq3Nkr3x1xEMUvLp8kAkcfD-9gdyeTgzWML8lWcwI No ani se Džonymu vůbec nedivím, doufám že příště už na Vojtka rovnou vlítne a rozbije mu ten jeho nadřazený ksicht až vyřadí i jeho.

444
Violete
Reagovat

@Tomáš: Natalie je moc sympaticka a bere to s nadhledem.Doufam ze se ji bude darit a svoji hudebni cestu si vyslape sama.

445
jj
Reagovat

@Tomáš:
Je fakt sympaťanda, na nic se nevymlouvá. A zřejmě byla favoritkou i těch dvou komentátorů. Reakce Johna skvělá :-)

446
jj
Reagovat

@Violete:
DJ Vlado musí být připraven na případné předání klobouku, ten toho moc nepošle. Abych nezapomněl, případní výherci klobouku, všechny dotazy či reklamace ohledně výhry směřujte na něj.

447
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo je moc sympatická. Jak mě v Blind Audition neoslovila, tak teď mě nakonec úplně dostala a je mi jí větší líto než Anette a pomalu už i než Honzy Nice. :-D Podle mě žádná z holek co tam ještě jsou není tak dobrá jako Natálie. Anette, Natálie a Nic, zatím tři největší ztráty letos. Áchjo to jsi to teda vymyslel Vojtku ty odborníku na slovo vzatý, zklamal si mě, moc si mě zklamal. :(

448
Violete
Reagovat

@jj: Ale vždyť u toho DJ Vlado nemusí být, stačí pověřit trpaslíka a letušku a pohledy z cest budou zařízeny :-) Škoda, že Natálie nebyla favoritka Vojtka. Tak alespoň, že prošel dál John. Třeba se mu v soutěži bude dařit.

449
jj
Reagovat

@Violete:
To už tam zapojuješ moc lidí, na mě moc komplikovaný. Navíc je holub stále na střeše a my už si dělíme výhru :-)
Ještě k Natálii. Myslím, že u jejího vyřazení hrálo hodně roli, že Pepa je starej bigbíťák a tyhle jemný písně na něj moc nejsou. Nejvíc nadšenej vypadal u písní, kde to někdo pořádně rozbalil, při nich se vrtěl, jak kdyby dostal epileptickej záchvat. To čelo až takovou roli asi nehrálo. Pravdědobně by si ji ukradla Jana, kdyby měla tu možnost, ale Pepa nikomu šanci nedal a Jana už stejně nemohla. Nejzajímavější mi připadá, že Natálie z mého pohledu měla nejsilnější a nejdelší potlesk ze všech a stejně to s Pepou nehlo, aby ji poslal aspoň do té zóny.

450
Bezík
Reagovat

@jj: Já se obávám, že úlohu koučů přeceňujete. Možná mají určité slovo, třeba si nějaké dva oblíbence vydupou, ale jinak dostanou noty od produkce a jejich úkol je, vymyslet si nějaké zdůvodnění proč někdo postoupí a někdo letí.

451
Violete
Reagovat

@jj: To si nemyslim,ze hlavni roli hrala volba pisne,spise to,ze si Natalie nedala rict a nekyvla na tu cellistku,co ji Vojtek doporucoval.I kdyz je pravda,ze u Lukase zase Vojtek zduraznoval,ze si mel vybrat jinou pisen. S tim uz nic stejne nenadelame.

452
jj
Reagovat

@Bezík:
Doufám, že mají větší volnost, kdybych tomu věřil, že je všechno řízený, tak bych na to asi nekoukal. Vlastně koukal, zajímají hlavně výkony, ale za výhružku, že bych se nekoukal, nic nedám, jen ať se mě bojí. Něco řízený jistě je, třeba je zvláštní náhoda, že ty krádeže nyní vycházejí přesně jedna na jedno kolo a minulou řadu zas vždy přesně dvě na jedno kolo.

453
jj
Reagovat

@Violete:
Nic s tím nenaděláme, ale uleví se nám, když si postěžujeme :-)

454
jj
Reagovat

@jj:
Docela by mě zajímalo, jak se do toho videa s Johnem, Natálií a spol. vetřel Juhás, když všichni ostatní jsou z Pepova týmu. Že by agent? Nebo rovnou sabotér? :-)

455
Violete
Reagovat

@jj: To ano, teď už jsem v klidu, ale v neděli jsem z toho měla málem infarkt. Nevím, proč mě to tak sebralo. Natálie si snad poradí i bez soutěže.

456
Bezík
Reagovat

@jj: Já bych řekl, že Juhás vyhledává sobě rovné, což byl právě John nebo Natálka. Možná nikoho takového ve svém týmu neměl.

457
Looky
Reagovat

@Bezík: Myslím, že i u nás v týmu takové měl :) Jen backstage The Voice byl něco jako Peterův druhý domov, on tam trávil čas snad se všemi týmy :) Taky jsem si z něj legraci, že bude jak „stařeček Lukeš z Trháku“ https://www.youtube.com/watch?v=2NAqL9-SA1Y :)

458
Theyey
Reagovat

@jj:
Já jsem ho viděla zase ve videu kde byli jen lidi od Vojty…nevim,nevim nějaký nepřátelský,navenek neškodně se tvářící špion?:D

459
jj
Reagovat

@Theyey:
Nejspíš. Navenek vypadá neškodně, ale tací jsou nejnebezpečnější. Krade ostatním svačiny a vyvolává rozbroje. A nejspíš rozladil Natálii čelo. Od teď si na něj budu dávat pozor :-)

460
Bezík
Reagovat

@Looky: Mluvíš o něm v minulém čase ??!!! Hmmm, zdá se, že další favorit přes produkci nepřešel ….

461
Looky
Reagovat

@Bezík: V tom minulém čase nic nehledej a hlavně to bylo souvětí :) Komentoval jsem ta aktuální videa z KO fáze, která je už v reálu minulostí. A od dalších kol už se týmy potkávají přirozeně v rámci epizod, takže pak už nebude divné, když je někdo na videích s jiným týmem. Chtěl jsem to napsat jednoduše, ale zpětně to tedy zpřesňuji „… backstage The Voice během K.O. kol byl něco jako …“ :D

462
MatthewJem
Reagovat

Мгновенная лотерея – Ваш быстрый зароботок с минимумом вложений ,
без лишних усилий. Наш сервис мгновенной лотереи предоставляет Вам такую возможность.
Начисляем бонус при регистрации – 5 руб..
Минимальная сумма для вывода 20 рублей.
Мы Вас ждем, присоединяйтесь! В нашем сервисе побеждают все!

Přidat komentář