Škoda nabízí pro Octavii nový paket Dynamic Plus

Přijde Vám běžná Octavia nudná a svou vizáží málo sportovní? Pak máte možnost sáhnout po novém paketu Dynamic Plus, který karoserii dodává černé detaily, atraktivní sedmnáctipalcová kola z lehkých slitin Trius a do interiéru přináší sportovní sedadla, černé obložení stropu nebo sportovní volant v sériové výbavě.

ŠKODA zvýrazňuje emocionální vzhled modelů ŠKODA OCTAVIA a ŠKODA OCTAVIA COMBI novým paketem DYNAMIC Plus. Možnost individualizace zahrnuje černé charakteristické detaily karoserie, interiér ozvláštňují sportovní sedadla, sportovní volant a černé obložení stropu. Paket DYNAMIC Plus je k dispozici s většinou motorizací. Novými prvky posouvá bestseller opticky blíže k modelům RS.


Nový paket DYNAMIC Plus pro modely ŠKODA OCTAVIA a ŠKODA OCTAVIA COMBI optickými detaily zvýrazňuje dynamický a elegantní charakter tohoto modelu. Vedle černých vnějších zpětných zrcátek, černého rámečku masky chladiče a ztmavených skel Sunset nabídne paket DYNAMIC Plus také přední spoiler s černým sportovním lemem. Součástí výbavy je také černý zadní difuzor a černý spoiler na víku zavazadlového prostoru karosářské verze liftback. Vedle sedmnáctipalcových kol Trius z lehkých slitin, lakovaných černou metalízou, jsou k dispozici další sady kol: dvoubarevná kola Hawk o průměru 17 palců v leštěném stříbrném a lesklém černém odstínu. V rozměru 18 palců je to dvoubarevný model Vega, rovněž v černém lesklém a stříbrném leštěném laku a matně černá kola Turini. Elegantní a dynamický styl přináší do interiéru i sportovní sedadla, černý strop a multifunkční sportovní volant.

Modely ŠKODA OCTAVIA i mimořádně univerzální a praktická ŠKODA OCTAVIA COMBI mají pro modelovou paletu značky mimořádný význam. S debutem první novodobé generace modelu OCTAVIA v roce 1996 začala aktuální úspěšná historie značky ŠKODA. Dnes už je bestseller, vyráběný v hlavním výrobním závodě v Mladé Boleslavi, synonymem české automobilky a je považován za srdce značky. V současné době se v segmentu kompaktních vozů úspěšně prosazuje již třetí generace. Dosud bylo zákazníkům dodáno více než 5,5 milionů vozů OCTAVIA a OCTAVIA COMBI. Modelová řada OCTAVIA dokonale zosobňuje typické hodnoty značky ŠKODA – vysokou kvalitu dílenského zpracování, moderní techniku, velkorysou nabídku místa pro posádku i zavazadla a výborný poměr ceny a užitné hodnoty.


Nabídka vozidel na prodej

Zobrazit více vozidel

Fotogalerie

redakce

Mohlo by vás zajímat


Nejnovější články


Nejčtenější články měsíce

Top
Peugeot 3008 má české ceny. Hybrid koupíte za cenu základního Karoqu
Chcete novou Škodu Octavii s dobrou výbavou výhodně? Právě teď máte šanci Neplaťte za elektronickou dálniční známku víc, než musíte Test: MG5 Electric – kombi z Činy, které nahání hrůzu evropským automobilkám Test: Mazda 3 e-SKYACTIV X 186 - řidičsky zajímavý hatchback napěchovaný elektronikou

Tipy z autobazarů

Nissan Navara

Rok výroby 2018

499 900 Kč

BMW Řada 3

Rok výroby 2006

145 000 Kč

Mercedes-Benz Třídy S

Rok výroby 2017

899 000 Kč

Volkswagen Golf

Rok výroby 2017

319 000 Kč