Roman Vojtek bude podle všeho tatínek, jak má být, jelikož doprovodil svoji dceru Editku na koncert talentovaného Mikolase Josefa, reprezentanta České republiky na Eurovision Song Contest 2018. Interpret hitu Lie to Me se tehdy umístil na šestém místě, čímž dosáhl historicky nejvyššího umístění naší země v této soutěži. Roman, známý z mnoha muzikálů, ale pravděpodobně nebude patřit mezi cílovou skupinu Mikolasovy hudby, a je o to roztomilejší, že se i přesto rozhodl dělat malé Editě garde.

Do Fora Karlín se ovšem nevypravil sám, po jeho boku se totiž objevila krásná blondýnka, která nápadně připomínala jeho exmanželku Terezu (38). S tou přitom Vojtek, jenž se proslavil účastí v hudebně-taneční show Tvoje tvář má známý hlas, byl dříve tak trochu na kordy (a není se čemu divit, opustil ji v devátém měsíci těhotenství). Záhy se však ukázalo, že žena, se kterou se rozhodl koncert absolvovat, není jeho bývalá paní, ale Terezina sestra, čili Romanova švagrová Kristýna.

Přestože je známý fakt, že manželka herce Romana Vojtka pochází z dvojčat, nejspíš nikoho hned na první dobrou nenapadlo, že by půvabná žena s dlouhými zlatými kadeřemi nemusela být Terezou, ale Kristýnou. Jelikož se i ona rozhodla vzít na koncert svou ratolest, koncertní debut na bílo odbarveného zpěváka si tak mohli užít všichni čtyři – Roman, Kristýna i obě natěšené holčičky, které jsou podobně staré a také tak působí trochu jako sestry. Na sympatického představitele Karla Dvořáka ze seriálu Vyprávěj mezitím doma trpělivě čekala jeho snoubenka, půvabná zpěvačka a tanečnice Petra Vraspírová (30).

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií