Preciosa Lighting

Preciosa Lighting

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Preciosa Lighting vyrábí svítidla, která vzbuzují emoce - náš život je tvořen zážitky, setkáními a vzpomínkami.



Proto na Euroluce 2019 společnost představí výběr toho nejlepšího ze současné řady kolekcí svítidel. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečnou cestu smyslového designu a na čtyři hravé světelné instalace zářící svou interaktivitou.

presiosa light

Kouzlo pohybu

Stovky světla povedou vaše kroky, a jakmile projdete, jejich jas opět vyhasne – postavte se doprostřed světelného kolotoče na otočnou platformu a nechte se unášet krásou perel. Celá instalace o průměru 8 metrů se skládá z téměř 8000 čirých, opálových, jantarových a růžových koulí.

Dech světla

Breath of Light je interaktivní instalace zcela nových rozměrů – návštěvníci se totiž s každým svým výdechem stávají její nedílnou součástí.

Pokles perel

Zářivý poklad Pearl Drop byl inspirovaný obrazem z 15. století „Žena čtoucí dopis”, jehož autorem je Gerard ter Borch. Na výrobu svítidla bylo použito pouze sklo a kovové díly.

Vlna perel

Pearl Wave čerpá inspiraci z mořských vln a organického tvaru mušlí. Skládá se ze 700 ručně vyrobených perel z materiálu Triplex Opal zavěšených na pozlacených kovových tyčích. Hravé svítidlo reaguje na cinkání skleniček při přípitku, na jehož základě vytváří světelné efekty.

Preciosa Lighting také představí výběr z řady kolekcí svítidel, které zahrnují klasické lustry, ale i moderní svítidla Solitaires.
Preciosa vystaví také tradiční lustry Eugene a Rudolf a výběr z kolekce Solitaries – Flare, Siren, Gemma a Geometric.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl