QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zimní budny vyndejte ze skříní! Přichází ochlazení, vyvrcholí o víkendu

11.04.2019 7:02

Týden před Velikonoci nás v regionu čeká poměrně dost znatelné ochlazení. O víkendu budou odpolední teploty jen okolo 5 stupňů. Čtěte novou předpověď do 18. dubna.

FOTO_QAP_CZ (5)

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, místy i polojasno. Odpolední teploty se dostanou mezi 6 až 10 stupňů. Ochlazování bude pokračovat v pátek, kdy nás čeká oblačno, přechodně místy také polojasno. Ojediněle se ale mohou objevit také sněhové nebo smíšené přeháňky. V noci naměříme +1 až -3 stupně, přes den pak 4 až 8.

Sobota už bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy. Odpoledne a večer může dokonce sněžit, postupně ale bude v nížinách pršet. V noci budou teploty okolo -3 stupňů, přes den mezi 3 až 7.

Velmi podobné to bude také v neděli. V průběhu dne by ale mohlo mraků ubývat. V noci spadnou teploty na zhruba -1 stupeň, během dne se dostanou mezi 6 až 10.

V pondělí bude polojasno až oblačno, místy ale až zataženo a ojediněle se vyskytnou i přeháňky, které by na horách mohly být sněhové. Nejnižší noční teploty budou mezi 5 až 1 stupněm, nejvyšší denní budou mezi 8 až 12.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, postupně jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty 6 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 12 až 16 °C, postupně 15 až 19 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24