Mikolas Josef předvedl show na světové úrovni

Že je zpěvák Mikolas Josef hvězdou světového formátu, zřejmě není nutné zmiňovat; zná ho již 200 miliónů lidí z 68 zemí. A právě tyto dny o něm mluví nejen celé Česko!

Málokomu se podaří hned při prvním koncertu vyprodat Forum Karlín. A talentovanému Mikolasi Josefovi se podařilo nejen to… Návštěvníci koncertu poprvé slyšeli naživo osvědčené hity, ale i žhavé novinky. Program, který trval hodinu a půl, byl dokonale nabitý; obří stage, tanečníci, afričtí vokalisté, kapela, kostýmy…

Mikolas Josef se obklopil těmi nejlepšími ve svém oboru a ukázal veřejnosti plody několikaměsíční přípravy jeho prvního samostatného koncertu v takovém stylu, na který by byla pyšná i leckterá světová hvězda. Publikum překvapil nejen v okamžiku, kdy se objevil s kytarou nebo za piánem, ale především když zasedl za bubny. Dokázal tím, že hudbě opravdu rozumí a potvrdil fakt, že si i sám nahrává většinu nástrojů u svých autorských písní.

Výjimečnost večera podtrhla naprosto revoluční, výjimečně pojatá scéna, poprvé v historii Fórum Karlín vystavěná na šířku! Tím sice stage designér Martin Hruška podstatně zmenšil kapacitu sálu, ale mohl si díky tomu dovolit vystavět velkolepou scénu o nebývalém rozměru. Za obrovským pódiem byla stejně obrovská projekční stěna, na které běžely efektní klipy, jež Mikolasovy písně doprovázely. Vše rámovala funkčně pracující světla. Jak se ukázalo, propojení Mikolase Josefa s designérem Martinem Hruškou bylo šťastnou volbou. Po úspěšné spolupráci na koncertu ve Fórum Karlín jsou v jednání další, tentokrát v Madridu, Kyjevě a jiných světových metropolích.

/Poznámka redakce: V květnu, na show Leoše Mareše v O2 Aréně, budeme svědky Hruškovy stage, která prý překoná veškerá měřítka!/

reklama

reklama