Podle moderátora začala v roce 2017 ze strany stávajícího programového vedení této televize nejprve plíživá a nenápadná, o to však promyšlenější a zákeřnější kampaň proti němu a jeho životnímu partnerovi Michalu Jagelkovi (41).

Dvojice připravovala pořady Můžu dál?, Roztoč to, Aféry a Život na houpačce. Soukup nenechal odvysílat ani už natočené Můžu dál?. „A to po pěti letech mé loajální práce pro jeho televizi a desítkách úspěšných pořadů,“ postěžoval si Cibulka. Pak přiznal další důvody, proč se na barrandovský kopec už nehodlá vrátit. A nepřesvědčily ho ani hvězdné honoráře v řádech statisíců měsíčně.

„Současná podoba TV Barrandov je pro mě naprosto neakceptovatelná. Mám tím na mysli politické směřování, lidi na obrazovce i styl pořadů tohoto kanálu,“ vysvětlil Aleš přímo Soukupovi, přestože se ho diváci stále ptají, zda bude Sejdeme se na Cibulce pokračovat. „Věřím, že mě lidé pochopí, že nynějšímu Barrandovu by můj pořad neslušel. Přišel jsem tím sice o miliony, ale peníze nejsou všechno...“ uzavřel moderátor.

„Zažívali jsme menší či větší podrazy, ztěžování práce. Nekompetentnost a neprofesionalita je doplněna žárlivostí, mindráky, závistí, arogancí, intrikami a čistkami. Každý se bojí každého, módními se staly pomluvy a donášení. Nerozhodují už výsledky práce, sledovanost pořadů či profesionalita, ale patolízalství,“ stojí v prohlášení, které Cibulka a Jagelka v roce 2017 při odchodu vydali.

VIDEO: Aleš Cibulka prohledával domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo?

Video
Video se připravuje ...

Aleš Cibulka prohledává domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo? Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
36 fotografií