Ve Vestfálsku ho chtěli již v roce 2017 a zajímá je i teď. Vydá se Schick po stopách Rosického s Kollerem?

Ve Vestfálsku ho chtěli již v roce 2017 a zajímá je i teď. Vydá se Schick po stopách Rosického s Kollerem?

Mise Patrika Schicka v AS Řím by mohla trvat přesně dvě sezony. Český reprezentační útočník je totiž opět spojován s letním odchodem z věčného města a tamního Olympijského stadionu.

Známý italský žurnalista Alfredo Pedulla, který vytváří obsah pro televizní kanál SportItalia, tento týden informoval o tom, že se o mladého střelce začala zajímat Borussia Dortmund, která už o něj projevovala zájem také v minulosti.

Vestfálský gigant ze Signal Iduna Parku, v jehož žlutočerném trikotu svého času zářili Jan Koller s Tomášem Rosickým a který se chlubí největšími domácími návštěvami v Evropě, kroužil kolem kolegy El Shaarawyho a Džeka ještě v době, kdy patřil Sampdorii Janov.

A z bundesligy nejde o jediný klub, který situaci sleduje. Zájem již měl demonstrovat také Red Bull Lipsko, které co nevidět převezme současný kouč Pavla Kadeřábka Julian Nagelsmann.

Bývalý hráč Sparty či Bohemians 1905 v hlavním městě Apeninského poloostrova vskutku nezáří a je pod tlakem fanoušků i médií, za což může rekordní přestupová suma Vlků 38 milionů eur.

V minulé sezoně dosáhl během 22 ligových startů na dvě branky, v aktuálním soutěžním ročníku 2018/2019 je pak svěřenec Claudia Ranieriho na třech trefách v jednadvaceti vystoupeních.