Justice League
84/100 - 38×

Justice League

Superman, Batman, Wonder Woman a další. Superhrdinská týmovka Justice League chrání svět na stránkách DC Comics už od roku 1960 a nyní přichází na filmové plátno v novém projektu, díky kterému všechny tyto superhrdiny konečně uvidíme pohromadě!

USA | 2013 | Vysílá se
žánr
Akční, Fantasy, Komiksový
hrají
Henry Cavill, David Corenswet (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Viola Davis (Amanda Wallerová), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Jason Momoa (Aquaman), Jeffrey Dean Morgan (Thomas Wayne), Lauren Cohan (Martha Wayne), Diane Lane (Martha Kent), Kevin Costner (Jonathan Kent), Robin Wright (Antiope), Ewen Bremner (Charlie), Connie Nielsen (Hippolyta), Danny Huston (Erich Ludendorff), Saïd Taghmaoui (Sameer)

Jak se jmenují postavy v chystaném snímku Joker?

Jak se jmenují postavy v chystaném snímku Joker?

Snímek Joker uvidíme v kinech už letos na podzim a kromě známých postav se v něm ukáží i charaktery vytvořené speciálně pro film. Pojďme si všechny hlavní osobnosti a jejich herecké představitele shrnout v následujícím článku.

9 0
11.4.2019

Joaquin Phoenix jako Arthur Fleck

Ve filmu uvidíme již pátého hraného Jokera a po Romerovi, Nicholsonovi, Ledgerovi a Letovi přebírá štafetu Joaquin Phoenix, jenž je znám naprostou profesionalitou a vcítěním se do role. Joaquin už mohl hrát v komiksovém snímku roku 2016, ale roli Doctora Strange nakonec odmítl. Nyní tak má šanci v zajímavější úloze dokázat, že je opravdu univerzálním hercem. Jeho Joker se jmenuje Arthur Fleck (podobnost se jménem bývalého představitele Batmana je prý náhodná) a jedná se o outsidera, jenž neúspěšně zkouší pracovat jako stand-up komik, aby si později uvědomil, že komedie je celý jeho život.

Od Joaquina se čekají velké věci. Foto: Warner Bros.

Frances Conroy jako Penny Fleck

I když tvůrci do role Arthurovy matky lákali Frances McDormand, nakonec si Penny Fleck zahraje Frances Conroy, jež se v poslední době objevila v seriálech American Horror Story či Arrested Development. Penny Fleck je ve filmu Joker vážně nemocná a její pomalá smrt má prý dopomoci Arthurovi k přeměně v populárního padoucha.

Penny Fleck bude ve filmu pomalu umírat. Foto: Warner Bros.

Zazie Beetze jako Sophie Dumond

Hvězda druhého Deadpoola a Atlanty Zazie Beetz ztvární ve filmu svobodnou matku Sophie Dumond, do které se Arthur zamiluje. Rovněž ona by měla sehrát velmi důležitou roli v přerodu Arthura v Jokera, otázkou však je, zda přijde o život, nebo Arthura jenom opustí.

Zazie se po roce znovu ukáže v komiksovém filmu. Foto: Warner Bros.

Robert De Niro jako Murray Franklin

Velmi zajímavou roli ve filmu ztvární oscarový veterán Robert De Niro. Roku 1982 si totiž tento herec zahrál ve Scorseseho nedoceněném majstrštyku The King of Comedy, jímž je Joker z velké části inspirován. V novince se De Niro představí jako moderátor komediální talk show Murray Franklin a nejspíše se s Arthurem potká přímo na pódiu. Bude i on Arthurovým průvodcem za cestou zločinu?

Robert De Niro se konečně objeví v komiksovém filmu. Foto: Warner Bros.

Bret Cullen jako Thomas Wayne

Bret Cullen se po Ghost Riderovi a The Dark Knight Rises objeví už ve třetím komiksovém filmu, tentokráte však ztvární velmi důležitou roli, samotného Thomase Waynea. V Gothamu roku 1981 patří Thomas mezi nejdůležitější občany a dokonce kandiduje na pozici starosty. Při své kampani se pak pozastavuje nad lidmi, jež skrývají svou tvář pod maskou a nepřímo tak opovrhuje i budoucností svého syna. Podle jedné teorie pak je Arthur Fleck Thomasovým nemanželským dítětem, tuto informaci však zatím nikdo nepotvrdil ani nevyvrátil.

Jak velkou roli sehraje Thomas v hlavním příběhu? Foto: Warner Bros.

Dante Pereira-Olson jako Bruce Wayne

Ve filmu uvidíme v menší roli i Bruce Waynea, kterého ztvární mladý herec Dante Pereira-Olson, jenž se už v jednom filmu s Joaquinem Phoenixem objevil, loni totiž ztvárnil malého Joea, který později v Joaquina dospěl, v drsném thrilleru You Were Never Really Here. Mladý Wayne nejspíše nebude mít důležitou roli, v traileru však vidíme jeho první interakci s Jokerem. Čeká nás nějaké další pomrknutí?

Dante se s Joaquinem ve filmu potká podruhé. Foto: Warner Bros.

Douglas Hodge jako Alfred Pennyworth

Jokerovi se objeví i Thomasův nejlepší přítel Alfred Pennyworth, jenž se za téměř osmdesát let zařadil mezi nejoblíbenější DC postavy a dočkal se řady filmových i seriálových inkarnací. Podobně jako v případě Bruce Waynea však nejspíše sehraje pouze okrajovou roli. I když se zatím v traileru neukázal, víme, že si jej zahraje Douglas Hodge, který loni zazářil v thrilleru Red Sparrow a brzy jej uvidíme v druhé řadě Lost in Space.

Na jak dlouho se Alfred ukáže? Foto: DC Comics

Na koho se v novém filmu vedle Joaquina těšíte nejvíce?

Diskuze /3

Arcess

V tomhle univerzu bude Joker dědek, až se z Bruceho stane Batman.

11.4.2019 | 17:44:43
kiso1561

„Ve filmu uvidíme již čtvrtého hraného Jokera a po Romerovi, Nicholsonovi a Ledgerovi přebírá štafetu Joaquin Phoenix“ Neviem či chyba alebo naschval ale pobavilo :D

#3 DarthRevan
11.4.2019 | 17:53:08
DarthRevan

#2 kiso1561: Samozřejmě chyba, dík :D.

webmaster
11.4.2019 | 18:22:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Aquaman a ztracené království

Režie: James Wan
Scénář: David Leslie Johnson-McGoldrick
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrají: Jason Momoa (Aquaman), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Dolph Lundgren (Nereus), Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry), Amber Heard (Mera)

Stopáž: 124 minut

Nejoblíbenější filmy

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Herci

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama