Hlavní obsah
Článek

Několik let to vypadalo, že italská herecká diva Monica Bellucci (59) v soukromém životě strádá. Teď už se ale ve společnosti hrdě chlubí novým přítelem.

Ve filmu Spectre prožila milostnou scénu s Jamesem Bondem v podání Daniela Craiga, v reálu se jí ale dlouho nedařilo s nikým sblížit. Osud jí však do cesty přivedl Nicolase Lefebvreho (36) a Monica se opět prezentuje jako zadaná žena.

O 18 let mladšího umělce vzala na společenskou událost v Paříži, kde působili jako harmonický pár. Věkový rozdíl zde není důležitý. Také exmanžel slavné herečky Vincent Cassel (57) dal po rozvodu přednost výrazně mladší partnerce. Už se stačil oženit s modelkou Tinou Kunakey (22), která mu brzy porodí dítě.

Monica se ale na rozdíl od Vincenta před oltář znovu nepožene. „Když za sebou máte dva rozvody, musíte přemýšlet o tom, proč to opakovaně takhle skončilo. Jsem ve fázi, kdy se chci z minulosti poučit,“ přiznala herečka, která byla před Casselem, s nímž má dvě dcery, provdaná také za fotografa Claudia Carlose Bassa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám