Eva Jasanovská je bývalá modelka, která se o svou postavu poctivě stará, navíc jí s jídelníčkem a zdravým stylem stravování pomáhá její kamarádka a výživová poradkyně Gabriela Peacock.

„Pořád mi do všeho mluví, ale má dobré tipy, které fungují, takže se držím toho, co mi doporučuje,“ svěřila se Blesk.cz bývalá partnerka Michala Dvořáka (53) z kapely Lucie na představení nového produktu podporující hubnutí.

Ten v následujících měsících využije, protože se snaží nějaké to kilo shodit. „Po porodu jsem zhubla kojením, ale pak se to zastavilo a teď jsem naopak pár kilo ztloustla. Ale myslím si, že od určitého věku není hezké, když je žena super hubená. Pak je to vidět ve tvářích a dělají se vrásky,“ přiznala Jasanovská.

Do léta by ale přece jen svou postavu zformovat chtěla. „Chtěla bych shodit alespoň tři kila, takže jsem začala intenzivně cvičit,“ prozradila na závěr svůj recept na lepší figuru. Ostatně kolotoč kolem dvou malých dětí Adriana (3) a Aničky (23 měs.) jí s nadbytečnými kily jistě také pomůže.

VIDEO: Eva Jasanovská po porodu přibrala: Vychrtlé ženské nejsou pěkné!

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Eva Jasanovská po porodu přibrala: Vychrtlé ženské nejsou pěkné! Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

VIDEO: Dvořák si po rozchodu s Jasanovskou vzal Lucii alias DJ Luccu: Jaké nejodvážnější šaty v životě měla?

Video
Video se připravuje ...

Manželka Dvořáka z Lucie, DJka Luca: Nejodvážnější šaty v životě! Blesk TV

Fotogalerie
27 fotografií