4K VIDEO: Možná jsou tu ve frontě budoucí hvězdy modelingu!
Další ročník castingu Schwarzkopf Elite Model Look je tu! Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice – V nákupním centru Galerie Teplice se konal další ročník castingu Schwarzkopf Elite Model Look! Přišly desítky mladých slečen i mužů, aby zkusili své štěstí ve světě modelingu.

Do soutěže se mohou hlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorkou soutěže je topmodelka Denisa Dvořáková, která provází všemi castingy.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=7bhAVyMXcUY

"Je skvělé mít za sebou téměř tři dekády tak uspěšného projektu, jakým je Elite Model Look v České a Slovenské republice. Schwarzkopf Elite Model Look odstartoval historicky největší počet skvělých modelingových kariér v našich zemích. Rozšíření působnosti soutěže o mužskou divizi přineslo širší záběr v oslovování mladé generace a vyhledávání talentů. Těší mě důvěra, kterou nám na castinzích každý rok projevují tisíce nových tváří, a zároveň nás to zavazuje ke splnění očekávání v oblasti managementu kariér vybraných finalistů,“ říká ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány.

Všichni účastníci castingu absolvovali vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získali dárky od partnerů projektu. Vybraní uchazeči budou pozvaní na samostatné focení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru