ONLINE: Slavia hraje od 21:00 s Chelsea | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 21:00 s Chelsea

Sešívaní se od 21:00 v Eden Aréně utkají v rámci prvního zápasu čtvrtfinále UEFA Europa League s gigantem evropského fotbalu londýnskou Chelsea!

Kromě dlouhodobých marodů Stanislava Tecla a Jakuba Hromady a vykartovaného Tomáše Součka se trenér Jindřich Trpišovský mohl spolehnout při vybírání základní sestavy proti Chelsea na všechny slávisty. 

K domácímu čtvrtfinálovému utkání UEFA Europa League tak v základní sestavě kromě brankářské jedničky Ondřeje Koláře vyběhne obrana složená na stoperu z africké dvojice Simona Deliho a Michaela Ngadeua a z krajních obránců Vladimíra Coufala a Jana Bořila. Nad ně se v roli defenzivních štítů postaví Ibrahim Traoré s Alexem Králem. O ofenzivní příležitosti se budou starat Petr Ševčík a Lukáš Masopust s Miroslavem Stochem na krajích. Na hrot útoku se postaví Peter Olayinka.

Sestava: Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – Traoré, Král – Masopust, Ševčík, Stoch – Olayinka
Náhradníci: Kovář, Zmrhal, Hušbauer, van Buren, Kúdela, Škoda, Frydrych

Přímý přenos utkání můžete sledovat na ČT SPORT. Studio začíná už v 20:30, výkop je pak v 21:00.

TEXTOVÝ ONLINE Z UTKÁNÍ NAJDETE ZDE

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Další články