Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Tříparový exhibiční souboj v předvečer Masters vyhrál Wallace

Startuje jeden z nejočekávanějších golfových turnajů roku – Masters. Ještě před tím, než se začne bojovat v americké Augustě ve vší vážnosti, v předvečer klání se uskutečnil tradiční 3 par contest. Z vítězství se radoval Angličan Matt Wallace. Přímý přenos úvodního soutěžního dne vysílá web ctsport.cz od 21:00, od 23:30 pak i ČT sport.

3 par contest - turnaj, kde je výsledek až na druhém místě
zdroj: ČTK/AP

Krátký turnaj se už od roku 1960 hraje na devíti tříparových jamkách. K vidění je tak mnoho pokusů o hole in one. Tentokrát se hned první ranou přesně trefili čtyři hráči. Mezi nimi i celkový vítěz Wallace.

Kolem nejlepších hráčů současnosti i nedávné historie se hemží jejich nejbližší: manželky, děti, přátelé, kamarádi. Hlavním cílem je bavit sebe i tisíce fanoušků v areálu. Do míčku si švihnou nejen profesionálové, ale právě i jejich blízcí nebo nejeden přihlížející divák.

Je nám líto, video expirovalo.
3 par contest vyhrál Angličan Wallace

Výsledek je až na druhém místě. Ale jde o prestiž. Wallace v rozstřelu porazil veterána Sandyho Lyla. Oba skončili na -5. O třetí pozici se dělili Bubba Watson, Martin Kaymer a amatér Devon Bling se skóre -4.

Kromě Wallace trefili jamku prvním úderem Shane Lowry, Mark O'Meara a také Bling.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články