Moderátor Aleš Cibulka poslal Jaromíra Soukupa do háje: Přišel jsem o miliony!

Cibulka, Aleš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. dubna 2019 16:12

Když v roce 2017 dostali moderátoři Michal Jagelka a Aleš Cibulka od televize Barrandov padáka, bylo kolem toho hodně dusno! Životní partneři v prohlášení tehdy uvedli, že zažívali různé podrazy a že v televizi panovala neprofesionalita a nekompetentnost. Takže když teď přišla nabídka k návratu, rozhodování bylo snadné!

Téměř dva roky po vyhazovu dostal Aleš Cibulka od majitele Barrandova Jaromíra Soukupa nabídku k návratu. Jenže moderátor mu nezapomněl, co se stalo! „mám ještě v paměti, jakým nevybíravým způsobem jsem byl odejit,“ prozradil Blesku s tím, že Soukupa poslal k šípku!

Moderátor mluví o tom, jaká kampaň se před dvěma lety vedla nejen proti jemu, ale i proti jeho partnerovi Michalu Jagelkovi, se kterým natáčel pořady Můžu dál?, Roztoč to, Aféry a Život na houpačce. Soukup tehdy ukončení spolupráce vysvětloval nízkou sledovaností.

Cibulka ale zdůrazňuje, že výpověď přišla po „pěti letech jeho loajální práce pro jeho televizi a desítkách úspěšných pořadů“. A k návratu ho nepřesvědčili ani honoráře, který by se pohybovaly v řádu stovek tisíců!

„Současná podoba TV Barrandov je pro mě naprosto neakceptovatelná. Mám tím na mysli politické směřování, lidi na obrazovce i styl pořadů tohoto kanálu,“ nelíbí se Cibulkovi. A i když se jej fanoušci na návrat na obrazovky často ptají, on sám je neoblomný a věří, že jeho rozhodnutí pochopí. „Přišel jsem tím sice o miliony, ale peníze nejsou všechno...“ posteskl si Cibulka.

Témata: Aleš Cibulka Michal Jagelka TV Barrandov Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)