Přiznání Anife Vyskočilové: Lhala rodině své lásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiznání Anife Vyskočilové: Lhala rodině své lásky

Anife Vyskočilová
Anife Vyskočilová  (Karel Kopáč)

Exotická tanečnice Anife Vyskočilová (45) již čtyři roky žije s Němcem Jensem, a při seznámení s jeho rodinou zažila velmi nepříjemnou situaci. Rodina jejího partnera si totiž nemohla zvyknout na fakt, že je Turkyně a tak se musela uchýlit k milosrdné lži.

Ani v nejmenším by ji nenapadlo, že zrovna její původ bude trnem v oku rodině jejího milého. „Musím přiznat, že jeho rodině nevadí ani tak, že jsem starší, ale nemohli si zvyknout, že jsem Turkyně. Musím jim říkat, že jsem Bulharka, což mě těší. V Bulharsku jsem byla vždycky menšina. Tam jsou Turci horší než cikáni a najednou je ze mě Bulharka. Oni Němci totiž Turky nemají rádi. Ale přijali mě hezky. Jsem spokojená,“ řekla tanečnice podle expres.cz.

Přestože Vyskočilová žije v Čechách již několik let a také je zkušená cestovatelka, s touto situací se setkala poprvé. „Musím říct, že v Čechách rasismus neexistuje. Jde spíš o nesnášenlivost. Někteří Češi nerozlišují cikána od Araba, Turka či Arména. Všichni černí jsou cikáni. Já ale takový problém neměla. Jak jsem začala pracovat hned v televizi, nestalo se to,“ svěřila se.

 Anife Vyskočilová přišla o svá krásná velká prsa! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.