Hlavní obsah
Článek

Tahle představitelka bílé čarodějky Glindy vám bude minimálně povědomá. Sára Milfajtová, která se bude od září objevovat v jednom nejúspěšnějších světových muzikálů v produkci Františka Janečka (79) v jeho GoJa Music Hall, má v šoubyznysu bohaté zkušenosti.

Muzikál Čarodějka byl ovšem jejím vysněným dílem, takže kvůli němu neváhá dojíždět z Brna, kde má stálé angažmá. "Pro muzikálovou herečku je to splněný sen, je to jeden z TOP světových muzikálů a každý může závidět všem, kdo mají možnost se na tomto muzikálu podílet," míní Sára.

A jaké má vzpomínky na talentové soutěže, jimiž prošla? "Byla to jak SuperStar, tak Hlas a byla jsem docela úspěšná. Dostala jsem se do živáků v semifinále žen v SuperStar a do battlu ve Voice. Každá takováhle zkušenost, jakou je třeba ta pěvecká soutěž, člověku strašně moc dá, obohatí ho to. Nechci, aby to znělo jako klišé, ale opravdu to tak je. I práce s kamerami, s tím, jak funguje zázemí. Takže jsem za to moc ráda," řekla Super.cz.

Pokud jde o seriály, v nichž se objevila, vyjmenovala jich spousty. "Prošla jsem asi veškerou produkcí televize Nova. Byla jsem v Ulici, Ordinaci, Heleně, Kameňáku. A určitě jsem na spoustu věcí zapomněla. Ale vždycky to byly epizodní roličky," vypočítala Sára, na kterou velká role čeká aspoň na divadle v již zmíněné Čarodějce, kde se bude jako Glinda alternovat s Natálií Grossovou (21) a Nikolou Ďuricovou.

Reklama

Další články

Načítám