Hlavní obsah

Hvězdy Bayernu se popraly na tréninku! Došlo i na pěsti

Mnichov/Praha

Čtvrteční přípravu fotbalistů Bayernu Mnichov narušil nečekaný konflikt, který vyústil až v otevřený boj pěstmi. Do sebe se pustili polský snajpr Robert Lewandowski s francouzským mladíkem Kingsleym Comanem a roztržku museli hasit až Niklas Süle, Jerome Boateng a další spoluhráči, informuje německý deník Bild.

Foto: Sport.cz

Hvězdy Bayernu Robert Lewandowski (vlevo) a Kingsley Coman si na tréninku údajně vyřizovali spory ručně.

Článek

K incidentu došlo ve druhé fázi přípravy a původní slovní přestřelka obou hráčů přerostla ve rvačku, v níž se Lewandowski i Coman počastovali několika údery do obličeje. Vášně museli krotit spoluhráči. Trenér Niko Kovač původně zvažoval, že oba aktéry pošle předčasně do kabiny, nakonec je ale nechal trénink dokončit.

Oba výtečníci jsou důležitými články mnichovského klubu bojujícího v bundeslize o obhajobu titulu. Třicetiletý Lewandowski je s 21 góly nejlepším střelcem soutěže, minulou sobotu se dvěma trefami podílel na demolici Dortmundu 5:0 a jako první cizinec v historii bundesligy pokořil hranici 200 branek. O osm let mladší vicemistr Evropy Coman přišel do bavorského velkoklubu z Juventusu.

Bild v této souvislosti připomíná, že v případě polského kanonýra se nejedná o první konflikt, do kterého se během svého působení v Bayernu se spoluhráčem dostal. V minulé sezoně si měl Lewandowski údajně podobným způsobem vyřizovat názory se zadákem Matsem Hummelsem.

Hráči se podle Kovače nakonec za své chování omluvili. "Žádná pokuta nebude, kluci jsou rozumní. Dá se na to dívat pozitivně, jsme naživu," vtipkoval trenér.

Reklama

Související témata: