Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zahájení filmového festivalu klasické kinematografie byli pozváni i Meg Ryan (57) a Billy Crystal (71), jejichž film Když Harry potkal Sally slaví letos třicet let od premiéry.

Film byl komerčně nejúspěšnější romantickou komedií 80. let. Asi nejzásadnějším momentem filmu se stal předstíraný orgasmus Meg Ryan, která jej svému hereckému protějšku předvedla v restauraci u oběda.

Tato scénka rozesmívá lidi dodnes a hláška „Dám si to, co ona“ kterou řekla paní v restauraci, sedící vedle a pozorující herečku při slastném orgasmu se dostala do TOP 100 filmových hlášek vyhlášených Americkým filmovým institutem.

V restauraci, kde se scéna s orgasmem natáčela si dodnes můžete dopřát jídlo u stolu, kde seděl Harry se Sally. Tento stůl je označený velkou tabulí a lidé se u něj fotí v pozicích jako ve filmu. Některé filmové momenty se stanou nestárnoucí klasikou, stejně jako tento filmový pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám