Star Wars: The Rise of Skywalker: Trailer deváté epizody je dechberoucí!

Závěr trilogie a konec Skywalkerovy ságy se blíží. První záběry z očekávané deváté epizody, která má premiéru letos o Vánocích a ponese podtitul The Rise of Skywalker, jsou konečně tady!

Trailer nových Star Wars brouzdá na internetu od chvíle, kdy byl představen dnes během Star Wars Celebration. Samotný teaser pak odhaluje celý název Epizody IX.

Starý známý Lando Calrissian, trosky Hvězdy smrti, poušť a řada náznaků – včetně toho, že Kylo Ren se navrátí ke kultu Dartha Vadera. To a možná i něco navíc (nechte se překvapit), ukazuje nový teaser na devátou epizodu Star Wars, kde se k režii vrátil J. J. Abrams, stojící též za částí sedmou. Zda se podaří poslední epizodě nové hvězdné trilogie splnit očekávání fanoušků, je až do prosince, kdy má film premiéru, otevřenou otázkou…

Star Wars: The Rise of Skywalker natočil J.J. Abrams a v titulních rolích se představí Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Lupita Nyong’o, Mark Hamill, Andy Serkis, Keri Russell, Billie Lourd, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, a další.

Snímek má premiéru 19. prosince 2019!