| Hlavní stránka | TOP 50 | Weblinks | Ankety | Vyhledávání | Čtenáři |

  Hlavní menu
To nejlepší od ZP
Hlavní stránka
Vydané knihy
Ankety
Teorie relativity Rozšířené vyhledávání

  Altaj - záhady RF

  Obsah:
Glosy
Janova Apokalypsa
Chaldejské eposy - Necronomicon
Chemtrails
Kdo je kdo?
Knihy Zdeňka Patricka
Michael de Nostradam
Mobing a elektron. teror
Teorie relativity Zdeňka Patricka
Slované, realita legendy a mýty:
Z českých dějin
Slovník zakázaných slov
Tichá válka - Mobing
U.F.O.
Volná energie

  Vyhledávání

Hledej
v Dýmajícím zrcadle!



  Informace

Dýmající zrcadlo
Zdeněk Patrick
Copyright © 1994 - 2006
cs.atari.org
BeepEdge

  RSS novinky.cz
RSS Novinky.cz TOP 50

  RSS Beep Edge
RSS Beep Edge

  Web Dýmající zrcadlo:


Dýmající zrcadlo

  Doporučujeme...

Blaník 1
Blaník 2
Blaník3
Sborník nezávislých Foglarovců č. 8 2019
Sborník nezávislých Foglarovců č. 7 - 2018 Sborník nezávislých Foglarovců / č. 8 - 2019
Knihy Zdeňka Patricka
Michael de Nostradam
Mobing a elektron. teror
Teorie relativity Zdeňka Patricka
Slované, realita legendy a mýty:
Z českých dějin
Slovník zakázaných slov
Tichá válka - Mobing
U.F.O.
Volná energie


  Horká linka

...


"Černá královna"
Vydáno dne 08. 04. 2019 (2004 přečtení)

Černá královna



Proč Junkers pije?

S předchozím článkem ze zásady nesouhlasím. Než se rozepíši o příčinách:

V článku jsou použité velmi laciné účelově prolhané argumenty.

Historie je v davově-"elitárních" společnostech nástroj řízení a z téhož důvodu neustále měněna ideovědci a artefakty pilně ničeny.

Dříve než si popovídáme o Globálním prediktoru pana Junckerse si řekněme cosi o přináležitostech onoho fenoménu: Zákon vremenii (času), matrice, společenská pyramida, egregor, protonance, Kádeš, podpis globálníhoMa Prediktora, falešní feťáci typu mesiáš Maytrea z projektu NASA blue beem (Modrý záblesk). Nebo pán mahdí, či naopak černá královna Sutech, která dostala napráskáno od živy Nagara a českých Elamitů, kteří se tak í, či naopak černá královna Sutech, která dostala napráskáno od živy Nagara a českých Elamitů, kteří se tak nelíbí uskupením neumějící říci "Ř" a rádo by je zakázalo skrze neustále seroucí do svého vydrancovaného hnízda, které podle znásilňují - do země andělů.

Jestliže, ruský prezident V. V. Putin řekne:

"Když na nás zaútočíte jadernými údery, my propadnem v náš ráj, ale vy zdochnete. ale to není nic jiného než pragmatické shrnutí možností západu. Nejste schopni totiž povznést lidstvo k vyšším metám. Aniž jste byli kdy schopni.."

A Globální Prediktor řídící vyšší procesy, aniž tuší, co to vlastně řídí a kdo je vyvoleným národem. Snad ti, kteří poružují všechny termodynamické zákony Desatera? Nebo snad jsou jími Češi a čeština andělskými hlasy schválena, co andělský jazyk. Mimochodem Evropská Unie je již dávno m1rtvá. Právě v okamžiku, kdy USA a NATO spáchali válečný zločin v Jugoslávii, aby podobný hodlali spáchat v ČeskoSlovensku.

Samotný název východoněmecké skupiny Ramma Stein:

Ramův kámen hovoří o časech 17 500 př. n. l, kdy se živa Nagara již nemohl dívat na zhůvěřilost vyslance Antlánie, který se skryl na základně ještěrů Ceylonu Lanky III. Na okraj příběhu Češi (tzv. Elamité) přijuchali s předstihem zpoza hvězdy Arkturus souhvězdí Boota pastýře před 120 000 lety, zatímco černá matka do Midgard země před 112 000 lety. Dne 19.3., v den Josefa dělníka vytryskl ze směru souhvězdí Bootes mohutný paprsek BRST úzce nasměrovaný s namodulovanou zprávou 40 kHz jsem a přicházím, jdoucí mimo volní vlastnoto tedy rovnou do kebule, jestliže počátek výbuchu byl v časech, kdy miliardy let Země ještě zdaleka neexistovala a mířil do do daleké budoucnosti oblasti země Andělů, přesněji Vyšehradu, kde proběhne Ultava Assa Alba.

V onom rozporuplném článku se tvrdí, že černá královna přichází zlikvidovat bílou rasu. Mluvil jsem s vůdci ostatních planet, tvrdí ducovní nouze: Pozorují nás z dálky a jsou znepokojeni vývojem Evropské unie! Pouhých 5 dní po Brexitu pronesl Jean-Claude Juncker v Evropském parlamentu informace o schůzce se Syndikátem, který ovládá vyšší procesy řízení na planetě Zemi! Procesy se urychlují a je třeba se rychle naučit nová fakta o fungování tohoto světa! Tento článek je předvojem a přípravnou salvou před vydáním mé nové knihy, která zřejmě způsobí obrovský poprask, ale čas a události vyžadují, aby některé informace se dostaly k lidem a k široké veřejnosti co nejdříve, i když mnozí ještě nejsou na konfrontaci s novou realitou připraveni.

Lidé ve Spojených státech hlásí neuvěřitelné fyzikální fenomény, které donedávna ještě byly tabu. Probíhají mohutné politické změny, resety a pády ukotvených systémů a na povrch se dostávají nové procesy, nová média, nové politické proudy, modely nového člověka, bionika, umělá inteligence, autonomní systémy a roboti. Jenže člověk, který poprvé přečetl slabikář, nedokáže pochopit studii o kvantové fyzice, proto v tomto článku nebudu psát o ničem, co by bylo za hranicí školské fyziky a obecného pochopení. I tak to bude pro mnohé lidi šok, hlavně pro fanoužky Valerije Pjakina. Není to úmysl, je to nutnost osvětlení procesů k záchraně našeho národa. 23. června si těsně odhlasovala Brexit. Šok otřásl celou Evropskou unií a všichni čekali, jak zareaguje vedení Evropské komise. Diskuse v Evropském parlamentu byla pochmurná, plná frází a stigmatických poznámek o špatném vývoji EU a o tom, kdo vlastně za Brexit nese zodpovědnost. Řežilo se, jestli vinu měla vláda Tonyho Blaira, anebo mizerná politika Evropské unie, která se od roku 2015 nedokázala vyrovnat s migrací. Po několika předřečnících vystoupil i předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker.

Ten den nebyl opilý, neměl opičku, nebyl veselý, nepotácel se, naopak byl vážný a zdálo se, že Brexit je opravdu vážnou zkoužkou pro něj i pro celou Unii. Jenže poté přišlo něco, co nadzvedlo obočí i Federice Mogherini, evropské komisařky pro zahraniční záležitosti, která seděla v parlamentu přímo za Junckerem.

Viděl jsem, slyšel a poslouchal jsem některé vůdce jiných planet?

Jean-Claude Juncker mluvil tentokráte souvisle a jasně a to, co řekl, vyděsilo i tlumočnice, které poslancům do sluchátek tlumočili Junckerův proslov do ostatních jazyků. Šéf Evropské komise totiž naprosto šokujícím způsobem oznámil, že byl a stále je v kontaktu se Syndikátem, který řídí na této planetě tzv. vyšší procesy řízení. Odhalil skutečnost, že projekt Evropské unie je pozorován jinými entitami, z jiných planet, z jiných světů a procesy v EU po Brexitu je vedou k velkému znepokojení s vývojem celé Evropské unie a světové bezpečnosti ohledně proliferace jaderných zbraní. Jean-Claude Juncker doslova uvedl následující výroky:

Měli byste vědět, že ti, kteří nás z dálky pozorují, jsou znepokojeni. Viděl jsem, slyšel a poslouchal některé vůdce jiných planet. Jsou velmi znepokojeni, protože zpochybňují způsob, jakým bude Evropská unie pokračovat. A proto bychom měli upokojit Evropany a ty, kteří nás pozorují z dálky. "Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont très inquiets. J'ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants d'autres planètes qui sont très inquiets puisqužils s'interrogent sur la voie que l'union européenne va poursuivre. Et donc, if faut rassurer, et les européens, et ceux qui nous observent de plus? loin.?

Jeho výrok je zachycen ve videu v úvodu článku. České titulky zapnete tlačítkem "CC" v liště videa. Tiskový odbor EU jeho výrok v archivním tisku jeho projevu okamžitě zcenzuroval a zmínka o jiných planetách byla ze zápisu pohotově odstraněna a vymazána. Video se však dostalo na veřejnost včas a bylo zachráněno [1]. Šéf evropské komise právě totiž svým výrokem popsal svůj zážitek z projektoru, kterým je umožněna komunikace se Syndikátem. Globální projektor (GP) je technologické zařízení, které nepochází z této planety, je to technický prostředek, který je popsaný v Bibli jako Archa úmluvy. Velmi nebezpečné zařízení, o kterém více podrobností odhalím v mé nové knize, říká Junkers, protože toto je za hranicí únosnosti obsahu tohoto politického serveru. Čekal jsem téměř 3 roky, abych mohl odhalit tyto informace a právě přišel čas, aby se více lidí dozvědělo informace a podrobnosti o vyšších procesech řízení na této planetě.

Junckerův výrok koncem června 2016 přišel ve stavu nejvyšší krize Evropské unie, kdy Brexit představuje něco, co navedlo celé lidstvo k vlastnímu zničeni. Iterace varianty vývoje planety Země po Brexitu vyděsila nejen Ek Evropskou komisi, ale i již zmíněné mimoňslé struktury. že jim nevadí průběžné ničení českého národa, jenž většinu svého bytí bojoval s kořistníky o přežití. Jakoliv o zničení bílé rasy nerozhodovala Černá královna, neboť metodiku vypracoval pobočník masového vraha V. I. Lenina - Zinověv alias Apfelbaum a to do roku 2012, kdy mělo zůstat jen 80 000 Slovanů - otroků. Jak se pochlubila železná lady Marghet Taetcherová.

Země je zřejmě okupovaná, jak je možné že skupina neokons vyhlásí, že je nutné vyvraždit 8 miliard lidských bytostí a ze zbytku v systému otrokářského fašizmu vytvoří otroky. Je to prý dar ještěra, přesněji matky Sutech, tzv. Černé královny.

Nikdo nebyl zatčen, nikdo vyslýchán, nikdo potrestán! Stejně bezpečně zde v zemi andělů operují nenažrané bandy komunistických trockistů. v čase bezzákonosti a beznaděje.

"Zjistěte mi proč Šmitmajer spí při otevřeném okně s nebojí se! Milej zlatej rád odpovím:

Domníval jsem se že spím mezi dobrými lidmi." Leč v okamžiku, kdy jste se rvali do oken pokračuji. "Ohlédni se, to co na tebe zírá za tvými zády je můj průvodce a zkus na něj vytáhnou svoji pistolku, co s tebou udělá než se posereš strachy." Mimochodem si ji dle příkazu Junckerse měl dávno odevzdat policii. A co se týká genocidy bílé rasy skrze vagíiny muslimských žen je nanejvýš zdrcující debilita, vše jde skrze hlavy bílé ženy. Jakkoliv bankstéři vydali příkaz dát padáka ženám s přílišnou mateřskou dikcí.

Hlava německého poloboha Armína?

Žid Hitler Y chromozóm eb1b1 trpěl nedostatkem germánských šlechticů až tu náhle vůdci padl do oka germánský šlechtic Marobud, jenž prý konečně zviditelnil Čechy, za servilního šoupání laptí vlastizrádců, ignorantů a debilů. Marobud syn gladiatora Spar draka a Krassiny dcery římského senátora Krassy, či krassuse byl společně s Jaromínem (otec: vojvoda Segimiere dětskou daní z krvé, neboť z území o nějž mělo římské imperium upřímný zájem. Marobud ze země slovanských východních Veonů - Věnů viz Vinde bona Viena a Jaromier naopak z Cherusků. Oba byli dáni na vychování a jejch otcové pak vedeni k poslužné oddanosti Pax Romána.

Část lidu kmenového svazu East Veonů, ze kterého Armín, nikoli však Marobúd, rodově pocházel, byla odsunuta až k samým hranicím Gallie. V souladu s římskou taktikou: Vždy, co nejdále od svého původního domova. V tomto případě na nejzazší západ území, které Římané na svých mapách nazvali Germánií. A již zde máme kmen Cherusků - západních Germánů, odvlečených ovšem z východní Veonie (z kmene Ist Veonů / Vienů). Přičemž Ister / Východní, byl pro Římany vždy Dunaj. Avšak... Východní Veoni je čistě římský termín, sice zaužívaný dodnes, nicméně... vzhledem k určitým skutečnostem, termínem pouze orientačním, neboť i soupis tzv. germánských kmenů, podléhá nepříliš kloudným přepisům řeckých termínů nespolehlivou latinkou. Uvážíme-li i tu skutečnost, že venedské / slovanské rody ve válečném tažení používaly ke krytí své vlastiní domoviny nová válečnická jména.

Co tedy vlastně byli Cheruskové zač?

Germáni ve smyslu němectví?

Ani náhodou!

Každopádně přinutila Řím stáhnout se za řeku Veseru (území slovanských Arij Bojov a Batavů, nebo-li za tzv. germánskou linii, kde dlouhý čas vyčkávala, hledajíc nové zdroje k doplnění svých válečných o tomto kmeni hovoří i Gaius Iulius Gejzar / Caesar ve svém známém díle "O válce galské", později o nich píší i další autoři v souvislosti s "Bitvou v Teutoborském lese". Na základě těchto zpráv se dá předpokládat, že Armínovy voje byly odsunuty ze své domoviny do severozápadních rovin v oblasti mezi Labem, Veserou (domovina slovanských Arij Bojov, též Arij Borov) a pohořím Harz (odvozeně mezi dnešním Osnabrückem a Hannoverem), v čase římského tažení do Gallie, s cílem ustavit konečně provincii "Germánii" (kolem roku 12 př. n. l.). Měly posloužit, co ruživý multi kulti element, rozsévající neklid a vymahájící pro Římany daně od autochtonního obyvatelstva, neboť stejného, či podobného jazyka, jako zdávna zde usedlé rody.

Část odvlečených Cherusků / Chorwasků se náhle ocitla uprostřed neznámé močálovité roviny, nedaleko dnešního Hannoveru, tedy na severozápadě nově ustavované provincie, toho času pod římským velením Publia Quinctilia Vara. V římském castru, výcvikové základně, kde se připravovali nejen na svoji budoucí roli výběrčích daní, ale zejména v boji proti stále odbojným Gallům.).

.

Marobudova vize očividně směřovala spíše k odstrašující síle mohutné a mocné slovanské říše, která by působila, co protipól umenšující chtíče Římského Imperia. Volné děržaví, v němž v souladu se slovanským vnímáním Javi, Navi, Provi, nemá násilí, či dokonce otroctví, žádné opodstatnění.

Děsivá porážka a ztráta tří legií, naopak přinutila Řím stáhnout se za řeku Veseru (území slovanských Arij Bojov a Batavů, nebo-li za tzv. germánskou linii, kde dlouhý čas vyčkávala, hledajíc nové zdroje k doplnění svých válečnýo tomto kmeni hovoří i Gaius Iulius Gejzar / Caesar ve svém známém díle "O válce galské", později o nich píší i další autoři v souvislosti s "Bitvou v Teutoborském lese". Na základě těchto zpráv se dá předpokládat, že Armínovy vojové byli odsunuti ze své domoviny do severozápadních rovin v oblasti mezi Labem, Veserou (domovina slovanských Arij Bojov, též Arij Borov) a pohořím Harz (odvozeně mezi dnešním Osnabrückem a Hannoverem), v čase římského tažení do Gallie, s cílem ustavit konečně provincii "Germánii" (kolem roku 12 př. n. l.). Měli posloužit, co ruživý multi kulti element, rozsévající neklid a vymahájící pro Římany daně od autochtonního obyvatelstva, neboť stejného, či podobného jazyka, jako zdávna zde usedlé rody.

Takře do čí hlavy se černá královna Sutech matka ještěrů s přozeným apetitem zakousla by mohla být hlava nerudného Publia Quinctilia Vara a zřejmě Matce ještěrů zachutnala a již se nese do budoucnosti i na jiné místo. Pokud Marobud nespoléhal na odstrašující zbraně SvantoJarice Arjuny a zkušené voje synů a vnuků Zčeka Gorvata a Kyje. Bude více v knize DMK4. Velesova kniha, překlady.

Pokud bycom měli hovořit o koncentračních táborech? Ty jsou připraveny trockistickými komunisty pro rusofili, nakažené virulentním virem rusofilem, případně vlastence v neuvěřitelné genocidě českého národa. Více v životopisu autora a jeho rodinky.

Poznámky pod čarou: Registr slov.

Zákon vremenii (času): Vše v Univerzu, odvozeně i naší matičce Zemlji probíhá v pravidelném rytmu a v souadu se stávajícími zákony, odvozemě se podívejme na datum krvavého show 21.6. 1621. V ranních hodinách, kdy slované, tedy i Češi OSLAVUJÍ ROZKVĚT PŘÍRODY I ŽIVOTA, přišlo od nikud VÍTĚZSTVÍ HABSBURSKÉHO DOMU NAD Čechy, jež oslavil skrze kata Mydláře popravami.

Matrice, společenská pyramida, egregor, protonance, Kádeš, podpis globálního Prediktora, falešní feťáci typu mesiáš Maytrea z projektu NASA Blue beem (Modrý záblesk). Nebo pána světa, či naopak černá královna Sutech, která dostala napráskáno od živy Nagara a českých Elamitů, kteří se tak nelíbí uskupením neumějící říci "Ř" a rádo by je zakázalo skrze neustále seroucí do svého vydrancovaného hnízda - do země andělů.



Celá tisková zpráva | Komentáře: 0 | Přidat komentář | Informační e-mail Vytisknout článek

  Knižní novinky






DMK
DMKEL

  Závislý výzkum agentury Step by step
Chcete zrušit změny času?

Ano (1906 hl.)
 
Ne (1227 hl.)
 
Možná (1178 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 4311

  Novinky
10.01.2018: Orlík

04.11.2017: Den mluvících kamenů

Nezapomenutelná kniha se širokým a hlubokým obsahem sdělení, ke které se budete stále vracet. Téměř 500 stran celobarevného tisku A5 na křídovém papíře.

Poštou na dobírku stojí 500 Kč + poštovné a balné a objednat si ji můžete zde.

Dojde asi do 3 dnů.

20.03.2008: Pamatujte tyto dny a pozorně naslouchejte
17.02.2008: Průběžně doplňovaná databáze jevů nad ČR

  Teorie relativity
Originální teorie relativity Zdeňka Patricka

Teorie relativity aneb, co Eistein posmrtně je?tě nevynalezne... Více


  Statistika

31.12. 2020 - 5 578 146
31.12.2020 4 271 480
31.12.202 1 153 197
31-12. 2020 - 153 469

Tento web byl vytvořen pomocí redakčního systému phpRS
Layout: Beach - verze 1.1.0