Přední kryptosměnárna OKEx rozšiřuje na evropském trhu obchodování tokenů za tradiční měny o nové měny - euro, liru a rubl

Navštivte OKEx ve dnech 16.-17. dubna v rámci Týdne blockchainu v Paříži

Společnost OKEx, přední světová burza digitálních aktiv, oznámila, že na své obchodní platformě C2C pro obchodování tokenů za tradiční měny rozšíří nabídku o transakce v euru (EUR), turecké liře (TRY) a ruském rublu (RUB). Vzhledem k velké poptávce po obchodování s digitálními aktivy po celém světě je kryptosměnárna OKEx připravena plnit úlohu průkopníka v celosvětovém prosazování hromadného přijetí digitálních aktiv. Investoři v Evropě se nyní mohou těšit na další možnosti obchodování digitálních aktiv za tradiční měny. Při obchodování na platformě OKEx budou moci využívat komplexní škálu obchodních služeb, včetně obchodování C2C (peer to peer), spotů, pákového efektu a derivátů s bezkonkurenčním komfortem a bezpečností na jednom místě.

„Usilujeme o vybudování robustního ekosystému kryptoměn, proto nikdy nepřestaneme rozšiřovat nabídku a prosazovat využívání kryptoměn. Máme velikou radost, že naše platforma C2C podporuje nákup a prodej digitálních aktiv v Evropě s nově podporovanými měnami," řekl Andy Cheung, ředitel operací kryptoburzy OKEx. „Je to velký krok kupředu. Vzhledem k nedávnému růstu cen Bitcoinu dává celý trh kryptoměn silný signál. Díky tomuto růstovému trendu jsme přesvědčeni o růstu a rozvoji technologie blockchainu."

C2C obchodování s přírůstkem nových měn - eura, turecké liry a ruského rublu

Na platformě kryptosměnárny OKEx pro C2C obchodování jsou nyní k dispozici euro (EUR), turecká lira (TRY) a ruský rubl (RUB). Uživatelé mohou nyní zadávat příkazy pro nákup nebo prodej virtuálních finančních aktiv za tradiční měny s vlastním výběrem směnných kurzů a platebních metod a využívat trhu s nízkou volatilitou a nulovým transakčním poplatkem*. Obchodní platforma OKEx pro C2C obchodování je jednou z nejoblíbenějších nabídek. Nabízí decentralizovanou platformu pro nákup a prodej Bitcoinu (BTC), Tetheru (USDT), Ethereum (ETH) a Litecoinu (LTC). Pro obchodování na platformě C2C musí uživatelé provést několik jednoduchých kroků, včetně ověření KYC úrovně 1 a také propojení platného bankovního účtu a čísla mobilního telefonu.

Pro zvýšení uživatelského komfortu nyní OKEx nabízí na svých webových stránkách vícejazyčnou podporu. V současnosti v deseti různých jazycích - angličtině, turečtině, němčině, tradiční čínštině, španělštině, francouzštině, ruštině, thajštině, vietnamštině a indonéštině.

Globální nábor obchodníků pro speciální C2C obchodování

Obchodování C2C je pro začátečníky v oblasti digitálních aktiv ideální platformou pro seznámení se s trhem digitálních aktiv. Pro profesionální uživatele je určen zvláštní obchodní program, navržený speciálně pro ně s výhradními právy, včetně:

- Obchodní propustnosti: propustnost transakcí na obchodní platformě OKEx a dalších oficiálních kanálech

- Soukromé zákaznické podpory: exkluzivní zákaznická podpora pro obchodníky

- Prémiového označení: exkluzivní označení „V" u uživatelského jména pro indikaci vysoké důvěryhodnosti

- Různorodých privilegií: podpora široké škály obchodních služeb, reklamní příležitosti a nabídka flexibilního obchodování

- Prioritní zobrazení při zadávání objednávek

- Možnost volného nastavení filtrů proti obchodním protistranám

Další informace o globálním náboru obchodníků pro speciální C2C obchodování naleznete zde.

Více informací o C2C obchodování na platformě OKEx naleznete zde .

*Kromě trhu CNY

O kryptoburze OKEx

OKEx je přední světová burza digitálních aktiv, která globálním obchodníkům s blockchainovou technologií nabízí služby obchodování s digitálními aktivy, jako je obchodování s tokeny, termínované obchody a tracker indexů. V současné době nabízí burza více než 400 párů tokenů a termínovaných obchodů, které uživatelům umožňují optimalizovat své strategie. Platforma poskytuje bezpečné, spolehlivé a stabilní prostředí pro obchodování s digitálními produkty, které slouží milionům zákazníků z více než 200 zemí a regionů.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/870866/OKEx_C2C.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/738615/OKEx_Logo.jpg

KONTAKT: Vivien Choi, +852-62845786

Klíčová slova Malta-měna-trh-internet-burzy-firmy-OKEx

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.