QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Černá ovce připravuje na Velikonoce tradiční dobroty i zábavu

13.04.2019 11:45

Oblíbený statek Černá ovce v Plzni na Roudné chystá na Velikonoce tradiční dobroty a také program pro děti i dospělé. Pokud tedy na Velikonoce neodjíždíte, je návštěva statku dobrým tipem. 

Černa ovce_akce 30_rijen (3)

Štavňatá nádivka, špenát a křehoučké masíčko? Přesně to si můžete dát o Velikonocích na statku Černá ovce v Plzni na Roudné. Tady si kromě dobrého jídla užijete i zábavu. Nakoupit můžete i ve zdejším farmářském obchodu s názvem Ovčí krám, kde je plno zdravých dobrot.

„Každý den Velikonoc připravujeme tradiční speciality. Na Škaredou středu to budou nevzhledná jídla jako zelené pochoutky a na čepu pro vás budeme mít zelený pivní speciál z mladého ječmene. Velký pátek bude ve znamení ryb a o Velikonočním pondělí budou v nabídce tradiční velikonoční dobroty,“ říká majitel statku Svatopluk Čech.

 

Na Velký pátek budou na statku péct chleba a máslové mazance. Péct chleba tu bude mistr pekař, pan Sebera. „Přijímáme rezervace, můžete si zavolat nebo se zastavte u nás na baru,“ uvádí majitel.

V sobotu bude na statku loutkař Vladimír Sosna vyrábět štípané holubičky. Připraveny budou po celý velikonoční víkend doprovodné aktivity pro děti i dospělé. Vždy od 12 do 17 hodin si budete moci obarvit vajíčka, uplést pomlázky a tvořit ve výtvarné dílně. Vstupné do dílen činí 50 Kč.

Pokud tedy chcete i s vašimi dětmi zažít hezké Velikonoce plné tradic, vyrazte na statek Černá ovce. Hezkou zábavu.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24