OBRAZEM: Snění o kráse se vyvedlo. Takové byly přehlídky nočního i spodního prádla či svatební kolekce
Snění o kráse se vyvedlo. Aktéři pořadu Za sny byli v Bílině odměněni ovacemi ve stoje
Zajímavosti

Bílina - Začalo to sněním. Modelky, modelové i malé děti spolu s moderátorem pořadu Jiřím Baldou na pódiu usnuli. Co se jim zdálo, poznali diváci v průběhu večera.

Pořad Za sny byl dalším z divadelních večerů Martiny Tuháčkové o módě a kráse, a to nejen pro ženy. V těchto pořadech se přítomní dozvědí zajímavosti a informace o tom jak být trendy a samozřejmě nemohou chybět módní přehlídky.

Ve čtvrtek 11. dubna to bylo šest módních přehlídek. Diváci viděli noční prádlo od Petry Vyhnálkové, příjemnou a dobře nositelnou módu pro ženy na procházku, do zaměstnání či na letní párty z Nové Beauty 2000. Dále módu z úžasných, funkčních materiálů pro sport a volný čas z Freestyle Dance Teplice. Marina Tuháčková opět překvapila svými módními kreacemi, tentokrát se vyrazilo do deště.


Podívejte se obrazem (Zdroj foto: KC Bílina), jak pořad Za sny probíhal a určitě si nenechte ujít jeho příští ročník:


Asi žádného muže nenechala v klidu přehlídka spodního prádla, s krásným aranžmá a atributy ve stylu Victoria's secret. Vyvrcholením večera byla ukázka svatební kolekce ze Svatebního salonu Kleopatra Teplice. Nechyběly ani rozhovory se zajímavými osobnostmi či ukázky baletu a tanců.

Zajímavé bylo, že všechny modely předvedly ženy, které nejsou profesionálními modelkami. O to lépe si třeba divačky mohly představit, jak by modely slušely právě jim. Manekýnky v Bílině neměly zrovna ideální modelkovské míry, přesto byly všechny nádherné, moc šikovné a na rozdíl od těch profesionálních, plné života. Stejně tak muži i děti, kteří se zhostili svých rolí na jedničku. Všichni aktéři pořadu se na závěr dočkali od diváků potlesku ve stoje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru