Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Píše písničky pro Jakuba Děkana nebo Milana Peroutku. Sám zpívá anglicky a nedávno natočil videoklip až v dalekém Los Angeles. Zpěvák s řeckými kořeny Niko Jalauzidis se na české scéně začíná pořádně prosazovat.

"Chodil jsem na vysokou školu v Los Angeles, mám tam hodně přátel, je to takový můj druhý domov. Proto jsem točil klip tam. Myslím, že to bude mít díky plážím a palmám přesně tu náladu, kterou bych tady neudělal. Navíc si můžu koupit jen letenky a gauče jsou tam u kamarádů pro mě připravené," řekl Super.cz s úsměvem Niko.

Otce má Řeka, narodil se v Německu, za rodinou létá do Řecka, studoval v Americe, ale žije v Česku. "Od šesti let jsem v Česku. Táta je Řek, ale narodil jsem se v Německu. Tady mám ale celou výchovu. Mluvím česky, řecky, anglicky, německy. To je výhoda," usmívá se.

Niko přiznává, že se mu líbí hlavně blondýnky. Ostatně blond je i jeho sestra. Dívky mají u usměvavého Nika ale smůlu.  "Mám partnerku, krásnou blondýnku. Už ani nevím, jak dlouho jsem zadaný," dodal.

Reklama

Další články

Načítám